Aggeluska Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 καλημερα σε ολους, αρχικα θελω να πω πως μια ζωη χρισημοποιουσα windows-pc και ποτε δν ειχα χρησιμοποιησει MAC.παντα ομως ακουγα απο φιλους πως τα mac υπερυσχιουνε σε σχεση με τα κοινα pc.οποτε θελω να ρωτησω τα εξης που ακουσα απο διαφορους ως πλεονεκτηματα του MAC για να δω αν οντως ειναι αληθης. υσχιει οτι στα mac δν υπαρχει τo "no responding",δηλαδη πως τα προγραμματα δν ανταποκρινονται? υσχιει πως τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι συμβατα?(εμενα με ενδιαφερουν να ειναι τα:football manager,counter strike source και το warcraft 3). υσχιει πως αν παρω mac θα μου κρατησει για 6-7 χρονια και θα μου "σηκωνει" ολεσ τις εφαρμογες/παιχνιδια που θα βγαινουνε αυτο το χρονικο διαστημα? αυτα θυμαμαι τωρα αν θυμηθω αλλα θα σας τα γραψω. ευχαριστω, Αγγελος
atheatos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Να ζει κανείς ή να μην ζει?Ιδου απορία.Πάντα ρώταγες τους άλλους να σου πούνε τι θα κάνεις?Μου αρέσει που ρωτάς και σε Apple topic.Ολα οσα ρωτάς ισχύουν σε γενικες γραμμές για όλα τα pc.Μην σπας το κεφάλι σου ....αν ήθελες mac θα τον είχες αγοράσει ήδη...Αν δεν πιστεύεις τους φίλους σου,εμάς θα πιστέψεις?.... Τωρα που το σκέφτομαι καλύτερα, με αυτά που ρωτάς ,εγω λέω να μην πάρεις...τα mac δεν αναλύονται μόνο με οικονομοτεχνικά κριτίρια... Εξάλλου πολλοι θα πεταχτούνε σε λίγο και θα σου πουνε οτι είναι πεταμένα λεφτά.... Πήγαινε σε κάποιο κατάστημα και παίξε μαζί του....και μετά έλα να ξαναρωτήσεις....
NiCk_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Να ζει κανείς ή να μην ζει?Ιδου απορία.Πάντα ρώταγες τους άλλους να σου πούνε τι θα κάνεις?Μου αρέσει που ρωτάς και σε Apple topic.Ολα οσα ρωτάς ισχύουν σε γενικες γραμμές για όλα τα pc.Μην σπας το κεφάλι σου ....αν ήθελες mac θα τον είχες αγοράσει ήδη...Αν δεν πιστεύεις τους φίλους σου,εμάς θα πιστέψεις?....Τωρα που το σκέφτομαι καλύτερα, με αυτά που ρωτάς ,εγω λέω να μην πάρεις...τα mac δεν αναλύονται μόνο με οικονομοτεχνικά κριτίρια... Εξάλλου πολλοι θα πεταχτούνε σε λίγο και θα σου πουνε οτι είναι πεταμένα λεφτά.... Πήγαινε σε κάποιο κατάστημα και παίξε μαζί του....και μετά έλα να ξαναρωτήσεις.... Αν δεν ρωτήσει πως θα μάθει ?? Συμφωνώ όμως στο ότι πρέπει να παίξεις λίγο μαζί τους .. Είναι εντελώς διαφορετική φιλοσοφία .. υσχιει οτι στα mac δν υπαρχει τo "no responding",δηλαδη πως τα προγραμματα δν ανταποκρινονται? Τα προγράμματα στα Mac κρασάρουν πολύ λιγότερο από ότι στα Windows .. Από προσωπική πείρα μιλάω .. Δεν έχω καμία αμφιβόλια όμως ότι αυτή η άποψη θα αμφισβητηθεί .. υσχιει πως τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι συμβατα?(εμενα με ενδιαφερουν να ειναι τα:football manager,counter strike source και το warcraft 3). Όχι τα περισσότερα παιγνίδια ΔΕΝ είναι συμβατά .. Όμως από τα 3 που ανάφερες τα 2 είναι ( football manager και warcraft 3 ) .. υσχιει πως αν παρω mac θα μου κρατησει για 6-7 χρονια και θα μου "σηκωνει" ολεσ τις εφαρμογες/παιχνιδια που θα βγαινουνε αυτο το χρονικο διαστημα? Όχι, αυτό δεν ισχύει .. Το hardware των Mac, δεν έχει διαφορές από αυτά που υπάρχουν στα PC σε μεγάλο βαθμό .. Άρα όσο καιρό αντέχει το hardware ενος PC για εφαρμογές/παιγνίδια τόσο θα αντέξει και των Mac ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.