sense1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Εχω ενα προβληματακι με το PC ... Λοιπον ενω παιζω lineage, ξαφνικα κανει restart to pc. Το θεμα ειναι οτι μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι γινεται αυτο. Δεν γνωριζω αν εχετε ακουστα αυτο το game, απλα οι απαιτησεις του ΔΕΝ ειναι σημαντικες. οπως: * Pentium 4 1GHz or better * Higher than 512M * Geforce4 Ti or better 3D graphics card Το συστημα μου αποτελειται απο: Intel Dual Core E8400 2 3GHz G-Force 9600 512Mb 4Gb Ram MSI P35 Neo2-FR / FIR Windows xp Pro Νομιζω οτι ανταποκρινεται στις απαιτησεις αριστα, οποτε υπαρχει καποιο αλλο προβλημα που δν μπορω να καταλαβω. Αν εχετε ακουσει παρομοια ιστορια ή νομιζετε οτι μπορειτε να με βοηθησετε, θα το εκτιμουσα.... Ευχαριστω.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Έχεις ελέγχξει τις θερμοκρασίες σου; Ίσως να κάνει restart λόγω υπερθέρμανσης για να προστατεύσει το σύστημα.
sense1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 O Core και ο GPU μπορει να φτασουν μεχρι και 49 κελσιου.. ολα τα αλλα κυμαινονται στα κανονικα και ισως και πιο κατω...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Πριν γίνει το restart ακούγεται κάποιο μπηπ ή κάτι παρόμοιο;
sense1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 οχι τιποτα.. πεταει μαυρη οθονη, δουλευει εντονα και μενει εκει στασιμο... το μονο που μπορω να κανω μετα ειναι το reset.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Θα πρότεινα να ανοίξεις το κουτί και να ελέγχξεις ένα ένα τα κομμάτια για συσσωρευμένη σκόνη κλπ. Εγώ που είχα παρόμοιο πρόβλημα πάντως, ανακάλυψα πως στο σημείο που συνδέεται η μητρική με το τροφοδοτικό είχε λιώσει το πλαστικό που περίκλυε τα pins και δημιουργούσε πρόβλημα. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να φταίει το τροφοδοτικό, άρα θα ήταν καλό, εάν μπορούσες να βρεις κάποιο άλλο απο φίλο ή συγγενή ώστε να δεις τι συμπεριφορά θα υπάρχει με αυτό. Ας δούμε τί θα πουν και οι πιο έμπειροι του forum.
sense1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδη, δινεις πιο πολλες πιθανοτητες να φταιει το τροφοδοτικο... Κι εγω εξαρχης εκει ημουν, αλλα υπολογιζα συμφωνα με τα "W" οτι δεν θα εφταιγε αυτο, γιατι το συγκρινα με ενος φιλου που το δικο του ηταν 400W ενω το δικο μου στα 420W..
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο τα Watts. Αν δεν έχεις clockarei το σύστημα που έδωσες ζήτημα να καίει πάνω από 300W σε πολύ μεγάλο φόρτο. Το θέμα είναι πως είτε λόγω καιρού είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο, το τροφοδοτικό σιγά σιγά αρχίζει να τα φτύνει. Τί κατασκευαστή είναι;
mphxths Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 1. check τροφοδοτικο οτι δινει σωστες τασεις 2. ελεγχος εσωτερικου οτι δεν εχει σκονες ή κομμενα καλωδια/λιωμενα καλωδια 3.ισως σκαει ο driver της καρτας γραφικων , ξανα περασε τον , τον τελευταιο. 4.αν το κανει μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι , ψαξε σε φορουμς του Lineage αν εχει κανα θεμα με την συγκεκριμενη καρτα γραφικων...
caution Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 ( Θερμοκρασίες σε load μας ενδιαφέρουν a.k.a. linx για cpu / furmark για gpu )
pournaras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδη, δινεις πιο πολλες πιθανοτητες να φταιει το τροφοδοτικο... Κι εγω εξαρχης εκει ημουν, αλλα υπολογιζα συμφωνα με τα "W" οτι δεν θα εφταιγε αυτο, γιατι το συγκρινα με ενος φιλου που το δικο του ηταν 400W ενω το δικο μου στα 420W.. Χτυπημενο τροφοδοτικο δε σημαινει απαραιτητα και τελειως καμμενο. Μπορει να λειτουργει αλλα οχι πλεον σωστα οπως στην αρχη του (να υπολειτουργει δηλαδη), και να μην δινει πλεον τα watts που γραφει. Αυτο εχει ως αποτελεσμα οταν η καρτα γραφικων ή ο επεξ/στης χρειαστει πιο πολυ ρευμα, να γειωνει το τροφοδοτικο. Ειδικα το L2 μπορει να λεει οτι δεν εχει απαιτησεις αλλα οπως και να το κανεις την καρτα γραφικων την ψιλοπηδαει.
mphxths Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Αν ηταν θεμα θερμοκρασιας , θα εσβηνε ο Η/Υ σε καθε παιχνιδι , αφου ολα τσιτωνουν το συστημα... 99% τροφοδοτικο.
sense1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 το ανοιξα και το καθαρισα.. ομολογω οτι ειχε πολυ σκονη μεσα ;/ συνειδητοποιησα οτι οταν το εκανε αυτο, η καρτα γραφικων τελικα δουλευε σε εντονους ρυθμους (το ανεμιστηρακι της). κατεβασα την αποτελεσματικοτητα της καρτας γραφικων απο ποιοτητα σε επιδοση και περιμενω.. Προς το παρον ολα καλα.. Αι να δουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.