saab 93 aero Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Θέλω να στήσω στο pc μου εναν wed server, σε windows xp, έχω κατεβάσει τον apache ,τη mysql και τη php, Ομως δεν μπορώ να τα συνδέσω μεταξύ τους. μήπως γνωρίζεται τον τρόπο? ευχαριστώ!!
gshyperion Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Κατ'αρχην χαιρετω το φορουμ. Γιατί θες να τα εγκαταστήσεις και να τα συνδέσεις χωριστά αφού πλέον υπάρχουν εργαλεία όπως wamp και xampp τα οποία τα βάζουν και τα τρία ταυτόχρονα;
saab 93 aero Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Κατ'αρχην χαιρετω το φορουμ. Γιατί θες να τα εγκαταστήσεις και να τα συνδέσεις χωριστά αφού πλέον υπάρχουν εργαλεία όπως wamp και xampp τα οποία τα βάζουν και τα τρία ταυτόχρονα; το χampp το έχω αλλά θέλω να φτιάξω στο pc ένα web server ώστε να στίσω ένα site και να μπορώ μέσα από το ίντερνετ να το διαχειριστώ το site (από αλλο pc).
mitsosk2000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε μου υπαρχει ενας καταπληκτικος οδηγος εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=182815 . Κανε ενα search πρωτα ομως δεν παιρνει ωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.