p_under Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δοκιμασες Catalyst 10.3 beta? Και θα σου προτεινα νa βγαλεις τους drivers, να τρεξεις το driver sweeper η αντιστοιχο εργαλειο και να ξαναβαλεις τους drivers απο την αρχη δυστυχως ουτε αυτο φτανει , πρεπει να σβησεις κ μερικα αρχεια χειροκινητα κ επισης να φτιαξεις λιγο την registry . δεν θυμαμαι ομως τι ακριβως τωρα .
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Εμενα γιατι παει μια χαρα το desktop με οτι drivers και να εχω βαλει,τωρα εχω 10.3 preview.
panther_512 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μπά, δεν θα πειραματιστώ με τους beta drivers. Θα περιμένω τους επίσημους όταν βγούν. Τα κρασαρίσματα πάντως τελειώσαν απ'ότι βλέπω. Η λύση απ'ότι φαίνεται ήταν η απεγκατάσταση του Catalyst control Center. Στη θέση του χρησιμοποιώ το ΑΤΙ Tray Tools. Θα το προσθέσω στο πρώτο πόστ, ώς πιθανή λύση σε όποιον έχει την ατυχία να έχει τα ίδια ζόρια. Τώρα για τις 2D επιδόσεις δεν θα πολυασχοληθώ για την ώρα. Αφού παίζει τα παιχνίδια σφαίρα, είμαι ΟΚ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Καλα ρε παιδια χαλαρωστε.Το παλικαρι εγραψε οτι εχει ενα προβλημα με τη καρτα γραφικων του, εψαξε λιγο στο νετ και βρηκε οτι και αλλα ατομα εχουν παρομοιο προβλημα με αυτον.Με λιγο ψαξιμο παραπανω βρηκε και ανακοινωσεις της ιδιας της εταιριας οτι πραγματι υπαρχει ενα προβλημα με τις καρτες της σειρας και ειναι το σταδιο επιλυσης του προβληματος ( ειτε αυτο ειναι θεμα οδηγων ή θεμα υλικου-κατασκευης ).Ο ανθρωπος ουτε εκραξε τις καρτες της εταιριας,ουτε ειπε "ειστε λαλακες ( μαζι με μενα ) που εχετε αυτες τις καρτες".Απλως αναφερθηκε στο προβλημα του και ζητησε απο μελη του φορουμ να ποσταρουν τυχον δικα τους προβληματα. Το πως μερικοι το πηγατε σε θεμα nvidia - ati κτλ δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε.Μαλλον εχετε μεγαλο κολλημα σε τετοια θεματα και δεν εχετε να ασχοληθειτε με τιποτα αλλο παρα να κραζετε και να λιθοβολιτε, παιζοντας με τις λεξεις. Παντος απο εμενα φιλε, καλα εκανες και ανοιξες το θεμα,γιατι πιστευω οτι υπαρχουν και αλλα ατομα που σκεφτονται να παρουν μια απο αυτες τις καρτες γραφικων ( μαζι με εμενα ) και ,μαλλον, θα υπαρξει δευτερη σκεψη για την αγορα τους. Ευγε παλικαρι μου :lol::lol: +100000 φιλε μου, αλλα δυστυχως ειναι πολλα τα fanboys της AMD-ATI σε αυτο το forum, τα οποια παραλληλα εχουν και το τουπε του ψαγμενου/παντογνωστη/εξυπνου κομπιουτερακια που ξερει να κανει σωστες αγορες. Και φωτια να παιρνανε οι ΑΤΙ και να τολμαγε να το ποσταρει καποιος, για την nvidia και τα fanboy της θα απαντουσανε. ΙΜΟ για τετοια θεματα τα ελληνικα φορουμ δεν ειναι οτι καλυτερο. Διαβαζετε ξενα φορουμς για ενημερωση -οπως τα links πο παρεθεσε ο author του thread-. Eδω ο καθενας γραφει το μακρυ του και το κοντο του. Αν αγοραζει ΑΤΙ θα γραψει οτι η ΑΤΙ ειναι η καλυτερη εταιρεια. Αν αγοραζει nvidia θα λεει αχρηστη την ΑΤΙ κλπ. Η σειρα ΑΤΙ 5χχχ ειτε αρεσει σε καποιους, ειτε οχι ειναι ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ ελλατωματικη μεχρι στιγμης σε μεγαλο ποσοστο. Το topic και τα ποστ του author ειναι απο τα λιγα ΚΑΙ αντικειμενικα ΚΑΙ ενημερωτικα που βρισκει κανεις εδω μεσα. Oι υπολοιπες 11 σελιδες με τα fanboys των 2 πλευρων, καθε αλλο παρα βοηθουν. Οσο για μενα: Εβαλα 5750 ειχα το εν λογω προβλημα. Μου την αντικατεστησαν με αλλη 5750, ειχα το εν λογω προβλημα και παλι. Και τελικα πληρωσα 60ευρω και μου την αντικατεστησαν με την GTX275 και ησυχασε το κεφαλι μου μια και καλη. Συγνωμη προς τα fanboys της ATI για την εμπειρια μου αυτη, δε θα το ξανακανω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 +100000 φιλε μου, αλλα δυστυχως ειναι πολλα τα fanboys της AMD-ATI σε αυτο το forum, τα οποια παραλληλα εχουν και το τουπε του ψαγμενου/παντογνωστη/εξυπνου κομπιουτερακια που ξερει να κανει σωστες αγορες. Και φωτια να παιρνανε οι ΑΤΙ και να τολμαγε να το ποσταρει καποιος, για την nvidia και τα fanboy της θα απαντουσανε. ΙΜΟ για τετοια θεματα τα ελληνικα φορουμ δεν ειναι οτι καλυτερο. Διαβαζετε ξενα φορουμς για ενημερωση -οπως τα links πο παρεθεσε ο author του thread-. Eδω ο καθενας γραφει το μακρυ του και το κοντο του. Αν αγοραζει ΑΤΙ θα γραψει οτι η ΑΤΙ ειναι η καλυτερη εταιρεια. Αν αγοραζει nvidia θα λεει αχρηστη την ΑΤΙ κλπ. Η σειρα ΑΤΙ 5χχχ ειτε αρεσει σε καποιους, ειτε οχι ειναι ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ ελλατωματικη μεχρι στιγμης σε μεγαλο ποσοστο. Το topic και τα ποστ του author ειναι απο τα λιγα ΚΑΙ αντικειμενικα ΚΑΙ ενημερωτικα που βρισκει κανεις εδω μεσα. Oι υπολοιπες 11 σελιδες με τα fanboys των 2 πλευρων, καθε αλλο παρα βοηθουν. Οσο για μενα: Εβαλα 5750 ειχα το εν λογω προβλημα. Μου την αντικατεστησαν με αλλη 5750, ειχα το εν λογω προβλημα και παλι. Και τελικα πληρωσα 60ευρω και μου την αντικατεστησαν με την GTX275 και ησυχασε το κεφαλι μου μια και καλη. Συγνωμη προς τα fanboys της ATI για την εμπειρια μου αυτη, δε θα το ξανακανω. Σχετιζεται με την περιπτωση σου.Επειδη μερικοι δεν ξερεται πως να στησετε τα pc σας δεν σας φταινε οι εταιριες.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Σχετιζεται με την περιπτωση σου.Επειδη μερικοι δεν ξερεται πως να στησετε τα pc σας δεν σας φταινε οι εταιριες. Ανυπομονω να ακουσω τι κακο εχει το στησιμο του pc της signature μου, ωστε να μην ταιριαζει μια ΑΤΙ 5750 στη θεση της GTX275, οπως ειχα στησει αρχικα και αγορασα τελικα το pc. Για πες μου ειδικε τι δε σ'αρεσει ωστε να μην κολαει η 5750. ΥΓ. Μιας και ειρωνευεσαι προσωπικα εμενα, δεν μπορεσα να κρατηθω. Μπορεις να μου εξηγησεις οταν βαζεις στην ιδια προταση, 2 ρηματα σε 2ο πληθυντικο, πως γινεται το 1 να εχει καταληξη σε -αι και το αλλο σε -ε? Μια λογικη ρε παιδι μου, που ενω το προσωπο ειναι ιδιο, η καταληξη ειναι αλλη....
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Ανυπομονω να ακουσω τι κακο εχει το στησιμο του pc της signature μου, ωστε να μην ταιριαζει μια ΑΤΙ 5750 στη θεση της GTX275, οπως ειχα στησει αρχικα το pc δηλαδη. Μιλαμε για ''Software'' στησιμο
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μιλαμε για ''Software'' στησιμο Ξερεις εσυ τι software στησιμο εκανα ? Η απλα υποθετεις-μαντευεις οτι δεν εκανα σωστο στησιμο, επειδη δε σε εμπνεει το nickname μου? Επειδη λοιπον λες αερολογιες χωρις να ξερεις (πλην ομως ειρωνευεσαι και εμενα προσωπικα επισης χωρις να ξερεις τι ενεργειες εχω κανει, απλα υποθετοντας): Α στησιμο που δοκιμασα. Win XP x86 sp3, drivers ATI latest απτο site (non beta), directx9c. Και πανω σε αυτο το στησιμο εγκατασταση του lineage2. Παρουσιασε το ανωτερω προβλημα. Fail στησιμο τα winxp 32bit σε αυτο το συστημα, αλλα υπηρχε πολυ συγκεκριμενος λογος που εβαλα αυτα πρωτα. Δεν τα εγκατεστησα για να λειτουργησω με αυτα το pc για πανω απο 3-4 μερες. Ωστοσο δεν εχει να κανει με τα crasharismata της ATI, οσο αμπαλο κι αν ειναι ως αρχικο στησιμο τετοιου pc. Παμε παρακατω τωρα. Β στησιμο που δοκιμασα. Το παραπανω με ΟΛΑ τα τελευταια updates των windows xp. Τα ιδια. Γ στησιμο που δοκιμασα. Win7 64bit (το οποιο ουτως η αλλως θα ηταν το λειτουργικο στο οποιο θα κατεληγα). Το προβλημα το ιδιο. Δ στησιμο που δοκιμασα. Τα 3 ανωτερω με νεα αλλαγμενη 5750. Το ιδιο προβλημα, μαλιστα πιο συχνα. Ε στησιμο. Τα Α.Β.Γ με gtx275 την οποια μου προτεινε ο "αμπαλος/ασχετος/ανιδεος/μυρουδιας" τεχνικος του κααστηματος μιας και μου ανεφερε πως οι ΑΤΙ 5χχχ εχουν αυτο το προβλημα σε μεγαλη συχνοτητα. Δουλευουν ολα κανονικα εδω και 15 μερες. Για πες μας ειδικε τη γνωμη σου. Δε ξερω να στηνω/δοκιμαζω pc? Η ασχετοσυνη μου εφταιγε που με ATI ειχα σταθερα προβλημα? Μηπως απο καθαρη τυχη διορθωθηκε το προβλημα αμεσα, με την αλλαγη vga? Τι θα μπορουσα να αλλαξω κυριε , βοηθηστε με. ΑΤΙ ηθελα εγω, εξαλλου με ΑΤΙ ειχα στησει το pc μου. Τι λαθος εκανα? YΓ. Ειμαι τοσο ασχετος, οσο ενας πτυχιουχος Πληροφορικης που εχει εργαστει 2 χρονια ως τεχνικος Η/Υ και δικτυων.
raven3x7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 snip ** Εdit διαβαζοντας το νημα σου, πολυ αμφιβάλω οτι εφταιγε η καρτα και σε καμια περιπτωση δεν ειναι πιο συνηθισμενο να υπαρχει hardware προβλημα με ΑΤΙ απ'οτι με Nvidia. Οσο για την αλλαγη μου φενεται εξοπραγματικο να σου αλλαξανε 5750 με 260. Μεγαλη διαφορα τιμης εχουν
8elwADSL Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 +100000 φιλε μου, αλλα δυστυχως ειναι πολλα τα fanboys της AMD-ATI σε αυτο το forum, τα οποια παραλληλα εχουν και το τουπε του ψαγμενου/παντογνωστη/εξυπνου κομπιουτερακια που ξερει να κανει σωστες αγορες. Και φωτια να παιρνανε οι ΑΤΙ και να τολμαγε να το ποσταρει καποιος, για την nvidia και τα fanboy της θα απαντουσανε. ΙΜΟ για τετοια θεματα τα ελληνικα φορουμ δεν ειναι οτι καλυτερο. Διαβαζετε ξενα φορουμς για ενημερωση -οπως τα links πο παρεθεσε ο author του thread-. Eδω ο καθενας γραφει το μακρυ του και το κοντο του. Αν αγοραζει ΑΤΙ θα γραψει οτι η ΑΤΙ ειναι η καλυτερη εταιρεια. Αν αγοραζει nvidia θα λεει αχρηστη την ΑΤΙ κλπ. Η σειρα ΑΤΙ 5χχχ ειτε αρεσει σε καποιους, ειτε οχι ειναι ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ ελλατωματικη μεχρι στιγμης σε μεγαλο ποσοστο. Το topic και τα ποστ του author ειναι απο τα λιγα ΚΑΙ αντικειμενικα ΚΑΙ ενημερωτικα που βρισκει κανεις εδω μεσα. Oι υπολοιπες 11 σελιδες με τα fanboys των 2 πλευρων, καθε αλλο παρα βοηθουν. Οσο για μενα: Εβαλα 5750 ειχα το εν λογω προβλημα. Μου την αντικατεστησαν με αλλη 5750, ειχα το εν λογω προβλημα και παλι. Και τελικα πληρωσα 60ευρω και μου την αντικατεστησαν με την GTX275 και ησυχασε το κεφαλι μου μια και καλη. Συγνωμη προς τα fanboys της ATI για την εμπειρια μου αυτη, δε θα το ξανακανω. Πω τώρα που τόλμησες να ακουμπήσεις την ATI θα πέσουν να σε φάνε... Συμφώνω απολυτα σε αυτά που λες
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Το προβλημα σου ηταν το GSOD? Και με τις 2 5750, το προβλημα ηταν οτι σε random περιπτωσεις, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ οταν φορτωνε γραφικα, το pc freezare. Δεν εβγαζε αυτες τις γραμμες που λενε αλλοι, απλα freezare και ηθελε επανεκινηση απτο κουμπι. Και με την Gigabyte 5750 και με την Saphire 5750, εκανε ακριβως αυτο με διαφορετικη συχνοτητα απλως (η saphire το εκανε πολυ συχνοτερα, με τη gigabyte μπορει να εβγαζα και 1 ωρα gaming χωρις προβλημα). Μπηκε τελικως η gtx275 και δεν ξαναειδα freeze.
raven3x7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Και με τις 2 5750, το προβλημα ηταν οτι σε random περιπτωσεις, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ οταν φορτωνε γραφικα, το pc freezare. Δεν εβγαζε αυτες τις γραμμες που λενε αλλοι, απλα freezare και ηθελε επανεκινηση απτο κουμπι.Και με την Gigabyte 5750 και με την Saphire 5750, εκανε ακριβως αυτο με διαφορετικη συχνοτητα απλως (η saphire το εκανε πολυ συχνοτερα, με τη gigabyte μπορει να εβγαζα και 1 ωρα gaming χωρις προβλημα). Μπηκε τελικως η gtx275 και δεν ξαναειδα freeze. 260 ή 275 γιατι μας τα μπερδευεις? Επικοινωνω και παλι με το καταστημα. Μου λενε οτι αυτο ειναι ψιλοσυνηθισμενο και γνωστο προβλημα για καποιες ATI, και μου προτεινουν να προχωρησουμε σε δωρεαν αντικατασταση με nvidia. Συγκεκριμενα την GTX 260 (τυχερος θα ελεγα ως προς την αντικατασταση που μου προτειναν). Πολυ αμφιβαλω οτι αυτο που περιγραφεις ειναι προβλημα HW. Μαλλον προς κακη εγκατασταση drivers ή HW μου ακουγεται. Το καλωδιο τροφοδοσιας το ειχες συνδεσει?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 260 ή 275 γιατι μας τα μπερδευεις? Πολυ αμφιβαλω οτι αυτο που περιγραφεις ειναι προβλημα HW. Μαλλον προς κακη εγκατασταση drivers ή HW μου ακουγεται. Το καλωδιο τροφοδοσιας το ειχες συνδεσει? Που ειδες να λεω για 260? Επισης θα θελα πολυ να μαθω τι σημαινει "κακη εγκατασταση drivers" οταν κατεβαζω απο το επισημο site της ATI τους latest drivers και τους περναω σε καθαρο λειτουργικο. Οσο για το καλωδιο τροφοδοσιας στην VGA, ναι συνδεσα 2 διαφορετικα μαλιστα, μην τυχον το 1 ηταν προβληματικο. ** Εdit διαβαζοντας το νημα σου, πολυ αμφιβάλω οτι εφταιγε η καρτα και σε καμια περιπτωση δεν ειναι πιο συνηθισμενο να υπαρχει hardware προβλημα με ΑΤΙ απ'οτι με Nvidia. Οσο για την αλλαγη μου φενεται εξοπραγματικο να σου αλλαξανε 5750 με 260. Μεγαλη διαφορα τιμης εχουν Τελος παντων, εγω επιμενω και σας ρωταω. Εφοσον δεν εφταιγε η ΑΤΙ, μπορειτε να μου πειτε τι εφταιγε ? Με 2 5750 το ιδιο προβλημα (και επειδη αντιλαμβανομαι ενα κλιμα αμφισβητησης οσων λεω, μπορω να σας σκαναρω μια μια τις αποδειξεις-εγγυησεις-αντικαταστασεις). Με την 275 λυθηκε. Κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια οτι ηταν θεμα VGA, τι ακριβως σας δυσκολευει να το αντιλειφθειτε? Και εφοσον πιστευετε οτι δεν εφταιγαν οι VGA, πειτε μου τι πιστευετε οτι εφταιγε εσεις...Δηλαδη αν το αμαξι σας δεν παιρνει μπροστα, και σας αλλαξουν τη μπαταρια και παρει μπροστα, εσεις θα επιμενετε οτι δεν εφταιγε η προηγουμενη μπαταρια, αλλα οι ρυθμισεις στο radio-cd του αυτοκινητου? ΥΓ. Αρχικα μου ειχαν προτεινει αλλαγη δωρεαν με 260, αλλα επειδη δεν ειχαν ετοιμοπαραδοτη προχωρησαμε σε 275 με 64 ευρω επιπλεον. Οι αποδειξεις αλλαγης-εγγυησης-αντικαταστασης και των 2 καρτων γραφικων στη διαθεση οποιου το ζητησει.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Όταν διαβάζω στο forum της amd ότι κάποιος έχει πρόβλημα με την 5850 και αναφέρει το part number της κάρτας και εγώ έχω την ίδια κάρτα με το ίδιο Part number χωρίς κανένα πρόβλημα τι συμπέρασμα βγάζουμε ;;;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Όταν διαβάζω στο forum της amd ότι κάποιος έχει πρόβλημα με την 5850 και αναφέρει το part number της κάρτας και εγώ έχω την ίδια κάρτα με το ίδιο Part number χωρίς κανένα πρόβλημα τι συμπέρασμα βγάζουμε ;;; Οτι ειναι ψευτης, ιντριγκαδορος, παλιοχαρακτηρας, ασχετος στο στησιμο των pc, και fanboy της nvidia! YΓ. Σε ολα τα φορουμ αναφερεται οτι το συγκεκριμενο προβλημα παρουσιαζεται random και οχι σε ολες τις VGA 5xxx. Η παρτιδα σου λοιπον ειναι ελατωματικη, απλα η δικια σου καρτα γραφικων ανηκει (πιθανως) σε αυτες που δεν παρουσιασαν το προβλημα. Κανεις δεν ειπε πως το παρουσιαζουν ολες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.