grimpr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Για δικιά σου διευκόλυνσή γράφτηκαν ότι γράφτηκαν εδώ μέσα, τώρα, μιας και έχεις βάλει στόχο να αποδείξεις ότι όλες οι κάρτες της ΑΤΙ είναι προβληματικές, σου εύχομαι καλή επιτυχία, πριν το ξεκινήσεις, ζήτα και κάνα φράγκο από την Nvidia, όχι για τίποτα άλλο απλά μην σε πούνε και ηλίθιο, η Nvidia.
Teisos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ας μη συνεχιστεί αυτό το πράγμα. φορ δε λοβ οφ γκαντ.. Εγώ απλά να πω ότι καλά έκανες και έφτιαξες το θέμα. Καρά-OT ..με έναν γνωστο προγραμματιστή, Intel Black Belt developer παρακαλώ, φανατικό οπαδό της Intel και ζηλωτή της Nvidia.. Ο "Ixon" είναι όλ'αυτά;
d3m0n Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Και εγώ συμφωνώ ότι καλά έκανε και έφτιαξε το θέμα,αλλά να μην προσπαθεί να πείσει και όλους μας ότι όλες οι κάρτες της ATI έχουν το ίδιο πρόβλημα.
grimpr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Φτου...ATI και στο Wii? Πάω να πάρω PS3.
panther_512 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Θα ήθελα να μου δείξεις d3mon σε ποιό σημείο του πρώτου πόστ γράφω ότι όλες οι ΑΤΙ έχουν το ίδιο πρόβλημα. Ποτέ δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Αυτό που συμβαίνει εδώ και αρκετές σελίδες είναι να προσπαθώ να εξηγήσω ότι δεν είναι τυχαίο γεγονός τα GSOD σε όλους αυτούς που επειδή βαριούνται να διαβάσουν τα links που δίνω από την ίδια την ΑΤΙ, λένε ξανά και ξανά ότι είναι κάποιο μεμονομένο περιστατικό. Δηλαδή η συζήτηση έχει ξεφύγει τελείως απλώς επειδή ο κόσμος εδώ πέρα δεν αφιερώνει 2 λεπτά απλώς για να διαβάσει 2 πράματα. Με έχετε βάλει σε μιά διαδικασία να προσπαθώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου επειδή θεωρείτε ότι βγήκα να προπαγανδίσω υπέρ δεν ξέρω και γώ τί πράγματος. gimpr φίλε έχεις ξεφύγει τελείως.....
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 καλα μην τα περνεις......μερικα ατομα εδω μεσα νομιζουν οτι στο μελλον θα παρουνε μετοχες(αν δεν εχουνε ειδη?)στην amd-ati και προσπαθουν οτι καλυτερο για οταν θα ερθουν στα χερια τους οταν στην αλλαξουνε την 5850 και εχει παλο προβλημα τοτε εισαι γκαντεμης αλλιως ητανε ενα μεμονωμενο περιστατικο Εσυ τι μιλας παρε nvidia και αστα τα αλλα.....
moldovan20 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Θα ήθελα να μου δείξεις d3mon σε ποιό σημείο του πρώτου πόστ γράφω ότι όλες οι ΑΤΙ έχουν το ίδιο πρόβλημα. Ποτέ δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Αυτό που συμβαίνει εδώ και αρκετές σελίδες είναι να προσπαθώ να εξηγήσω ότι δεν είναι τυχαίο γεγονός τα GSOD σε όλους αυτούς που επειδή βαριούνται να διαβάσουν τα links που δίνω από την ίδια την ΑΤΙ, λένε ξανά και ξανά ότι είναι κάποιο μεμονομένο περιστατικό. Δηλαδή η συζήτηση έχει ξεφύγει τελείως απλώς επειδή ο κόσμος εδώ πέρα δεν αφιερώνει 2 λεπτά απλώς για να διαβάσει 2 πράματα. Με έχετε βάλει σε μιά διαδικασία να προσπαθώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου επειδή θεωρείτε ότι βγήκα να προπαγανδίσω υπέρ δεν ξέρω και γώ τί πράγματος. gimpr φίλε έχεις ξεφύγει τελείως..... Στον τίτλο .
sozz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Εσυ τι μιλας παρε nvidia και αστα τα αλλα..... καλα εσυ εισαι εδω?? με το που ειχες nvidia η καλυτερη με το που πηρες την ατι η καλυτερη και αμα δεν την παρεις εισαι noobas αστα αστα...... ---------- Προσθήκη στις 22:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:35 ---------- Δεν φταει καμια εταιρια,αμα ειστε noobs παρατηστε το pc gaming τα εχουμε πει χιλιαδες φορες.......Βουρ στις κονσολες. αν χρειαστεις φιλε μου βοηθεια παρε τηλ τον psycho τωρα με την 5870 και τις πατεντες του ποιος τον ποιανει.......
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Διαβασα ολες τις απαντησεις στο ποστ. Αυτο που παρατηρω ειναι μερικους με ΑΤΙ 5χχχ να λενε για το προβλημα που αντιμετωπισαν και ηταν αποδεδειγμενα προβλημα της VGA, και καποιους αλλους να βγαινουν να τους λενε fanboys, noobs, ασχετους κλπ ομορφα. Απλα επειδη τολμησαν και αντιμετωπισαν προβλημα με μια ΑΤΙ VGA, αυτοματως καθιστανται fanboys της nvidia επειδη επισης τολμησαν να μοιραστουν την εμπειρια τους σε ενα σχετικο φορουμ με τους υπολοιπους χρηστες. ΤΕΛΙΚΑ, αλλα ειναι τα απιθανα fanboys εδω μεσα.. Για την ακριβεια δεν ειδα ουτε 1 fanboy της nvidia σε αυτο το thread. Αντιθετως μετραω αρκετα τετοια της ATI, που σπευδουν να σαρκασουν τους ατυχους. Απορω πως δεν ειπατε ακομα οτι λενε ψεματα οσοι τολμησαν να μοιραστουν τα προβληματα των ATI στο κατα τ'αλλα τεχνολογικο forum.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Με βλέπω να την αλλάζω για καμιά GTX285.... Όλοι αυτή τη κάρτα θέλουμε τελικά... Αν έπαιζα παιχνίδια πιο συχνά, θα την έπαιρνα και εγώ! Τέρμα τα λάθη! Ποτέ ξανά Multi GPU ! ! ! Όσο για την Ati, δεν φταίει αυτή αν κάποιοι τρέχουν να προλάβουν. Όλοι το ξέρουμε ότι έτσι έχει το πράμα... η GTX285 δεν είναι multi gpu Θα ήθελα να μου δείξεις d3mon σε ποιό σημείο του πρώτου πόστ γράφω ότι όλες οι ΑΤΙ έχουν το ίδιο πρόβλημα. Ποτέ δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Στον τίτλο . touche
panther_512 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μάλιστα. Ο τίτλος λέει ότι όλες οι ΑΤΙ έχουν πρόβλημα.... Και φυσικά ακυρώνει όλα αυτά που γράφονται στο πρώτο πόστ..... Μπράβο ρε παιδιά. Συγχαρητήρια για το επίπεδο που διατηρείτε σε αυτό το τόπικ. Ευτυχώς σε άλλα φόρουμς υπάρχουν παραγωγικές συζητήσεις για το πρόβλημα με τα GSOD, ώστε να βγεί τουλάχιστον μιά άκρη για να την παραθέσουμε εδώ για αυτούς που ενδιαφέρονται πραματικά. Οι υπόλοιποι μπορούν να συνεχίσουν να μιλάνε για ATI vs Nvidia, για τελείως out of topic θέματα, ίσως μιά καλή πρόταση θα ήταν να αρχίσουμε να αναλύουμε και τυχόν ορθογραφικά λάθη που έχω στα πόστς μου, ενώ καλή ιδέα θα ήταν να αναφερθούμε και να συζητήσουμε για την ΑΤΙ στο Wii, όπως έγινε στη προηγούμενη σελίδα, ενώ το σημαντικότερο όλων να λιθοβολήσουμε τον οποιοδήποτε έχει κάποιο πρόβλημα το οποίο δεν συμβαδίζει με την ακλόνητη πίστη ορισμένων στο όνομα εταιριών. Αφού επιτρέπονται τέτοιες κατρακύλες στα θέματα, fine by me... Από το Overclock.net: Gray Screen Explained (5xxx Series) *Updated w/ Solution Οι λύσεις που προτείνονται δεν σώζουν τη κατάσταση σε όλους, αλλά μερικά πράγματα ίσως να ισχύουν, όπως ότι το κρασάρισμα είναι BSOD του συστήματος, που απλώς το προλαβαίνει η κάρτα με GSOD. Θα το προσθέσω στο πρώτο πόστ και θα αλλάξω το τίτλο, ουτως ώστε να μήν αρπάζονται όσοι θέλουν να αρπάζονται εύκολα ;-) Διαβασα ολες τις απαντησεις στο ποστ. Αυτο που παρατηρω ειναι μερικους με ΑΤΙ 5χχχ να λενε για το προβλημα που αντιμετωπισαν και ηταν αποδεδειγμενα προβλημα της VGA, και καποιους αλλους να βγαινουν να τους λενε fanboys, noobs, ασχετους κλπ ομορφα. Απλα επειδη τολμησαν και αντιμετωπισαν προβλημα με μια ΑΤΙ VGA, αυτοματως καθιστανται fanboys της nvidia επειδη επισης τολμησαν να μοιραστουν την εμπειρια τους σε ενα σχετικο φορουμ με τους υπολοιπους χρηστες. ΤΕΛΙΚΑ, αλλα ειναι τα απιθανα fanboys εδω μεσα.. Για την ακριβεια δεν ειδα ουτε 1 fanboy της nvidia σε αυτο το thread. Αντιθετως μετραω αρκετα τετοια της ATI, που σπευδουν να σαρκασουν τους ατυχους. Απορω πως δεν ειπατε ακομα οτι λενε ψεματα οσοι τολμησαν να μοιραστουν τα προβληματα των ATI στο κατα τ'αλλα τεχνολογικο forum. Ο σκοπός του τόπικ αυτού ήταν πολύ απλός: Να ενημερωθεί αυτός που σκοπεύει να αγοράσει μιά κάρτα γραφικών για αποφυγή προβλημάτων, ενώ κάποιος που συναντά ήδη προβλήματα να βρεί μιά αφετηρία για να προσπαθήσει να καλυτερέψει τη κατάστασή του. Δηλαδή αν κάποιος στήνει το ίδιο σύστημα με το δικό μου με τα ίδια specifications, δεν πρέπει να ξέρει ότι εγώ για παράδειγμα με το ίδιο σύστημα είχα προβλήματα με τη συγκεκριμένη κάρτα, εφόσον η ίδια η κατασκευάστρια εταιρία λέει ότι ναί υπάρχει πρόβλημα και ότι δεν είναι κάτι το τυχαίο? Δεν καταλαβαίνω τη λογική ορισμένων εδώ πέρα. Και δεν καταλαβαίνω τα πόστς αυτών που ΔΕΝ έχουν πρόβλημα. Το τόπικ αυτό δεν απευθύνεται σε αυτούς που δέν έχουν πρόβλημα και ούτε ζητάει το οτιδήποτε από τον οποιοδήποτε.
xhack3rjn Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Και δεν καταλαβαίνω τα πόστς αυτών που ΔΕΝ έχουν πρόβλημα. Το τόπικ αυτό δεν απευθύνεται σε αυτούς που δέν έχουν πρόβλημα και ούτε ζητάει το οτιδήποτε από τον οποιοδήποτε. Είναι δυνατόν να μην θες να ακουστούν και αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα, όταν από τα γραφόμενα σου έβγαινε ότι όλες οι 5χχχ έχουν πρόβλημα? Εντάξει το πρόβλημα υπάρχει σε κάποιες κάρτες και μακάρι να λυθεί το συντομότερο αλλά μην δημιουργούμε και εντυπώσεις.
panther_512 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Κοίταξε, στα γραφόμενά μου δεν ισχυρίστηκα ότι αυτό που συμβαίνει συμβαίνει σε όλες τις κάρτες. Μπορεί το πρόβλημα να ισχύει σε όλες τις κάρτες και να εκδηλώνεται σε λίγους, ή μπορεί να υπάρχει κάποια ελλατωματική παρτίδα που κυκλοφορεί στην αγορά ή κάτι άλλο. Ή κάποια ασυμβατότητα με συγκεκριμένες RAM, όπως εικάζεται σε άλλα φόρουμς. Δεν έγινε όμως κάποια εικασία για τον αριθμό ή το ποσοστό αυτών που έχουν πρόβλημα. Ακριβώς για να σταματήσουν αυτά τα περι δημιουργίας εντυπώσεων, ο τίτλος του τόπικ άλλαξε, ο οποίος ήταν και το μόνο σημείο που θα μπορούσε κάποιος να πεί ότι εννοώ όλες τις παραγώμενες κάρτες, μιάς και στο ίδιο το πόστ εξαρχής γράφω ότι το πρόβλημα άλλοι το έχουν και άλλοι όχι, σε άλλους συμβαίνει συχνά και σε άλλους σπάνια. Το ότι εσύ δεν έχεις πρόβλημα, δεν αναιρεί το ότι η ίδια η κατασκευάστρια εταιρία ανακοινώνει ότι υπάρχει όντως το εν λόγω πρόβλημα και προσπαθεί να βρεί λύση. Από κεί και πέρα φίλε μου, αν θές πραγματικά να συνεισφέρεις στο παρών τόπικ και έχεις μιά από τις αναφερόμενες κάρτες, πολύ απλά γράψε τί σύστημα έχεις και αν έχεις ή όχι το πρόβλημα με τα κρασαρίσματα αυτά και αν τη κάρτα την αγόρασες πρόσφατα ή την έχεις καιρό. Ή αν δεν έχεις κάποια από τις κάρτες αλλά γνωρίζεις πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν ευχαρίστως να τις παρουσιάσεις. Όλα τα υπόλοιπα που λέγονται εδω πέρα είναι τουλάχιστον περιττά. Σε όλα τα άλλα φόρουμς εκεί έξω ο κόσμος προσπαθεί να προτείνει λύσεις ή να βρεί την αιτία του προβλήματος και εδώ ακόμα συζητάμε το αν υπάρχει το πρόβλημα ή όχι και το κατα πόσο προσπαθούμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μάλιστα. Ο τίτλος λέει ότι όλες οι ΑΤΙ έχουν πρόβλημα.... Και φυσικά ακυρώνει όλα αυτά που γράφονται στο πρώτο πόστ..... όχι δεν ακυρώνει αλλά σίγουρα παραπλανεί, άσε που είναι το ήμισυ του παντός
xhack3rjn Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Από κεί και πέρα φίλε μου, αν θές πραγματικά να συνεισφέρεις στο παρών τόπικ και έχεις μιά από τις αναφερόμενες κάρτες, πολύ απλά γράψε τί σύστημα έχεις και αν έχεις ή όχι το πρόβλημα με τα κρασαρίσματα αυτά και αν τη κάρτα την αγόρασες πρόσφατα ή την έχεις καιρό. Ή αν δεν έχεις κάποια από τις κάρτες αλλά γνωρίζεις πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν ευχαρίστως να τις παρουσιάσεις. Όλα τα υπόλοιπα που λέγονται εδω πέρα είναι τουλάχιστον περιττά. Το έχω κάνει ήδη φίλε μου. post #52 Και όπως είπα δεν διαφωνώ ότι κάποιοι έχουν πρόβλημα, εγώ όμως που δεν έχω θα το πω. Και περιμένω να δω και αυτούς που έχουν πρόβλημα. Αν σε τόσα off topic είχαν γράψει και 4-5 ότι έχουν το πρόβλημα με την "grey screen" η συζήτηση θα ήταν διαφορετική. Που είστε λοιπόν όσοι έχετε πρόβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.