grimpr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 d3mon, δεν προσπαθώ να πείσω κάποιον εδώ πέρα. Αλλά αν επειδή εδώ 10 άτομα λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα είναι ΟΚ για σένα, για πιό λόγο δεν προβληματίζεσαι από θέμα των 70 σελίδων στο επίσημο φόρουμ της ΑΤΙ με ανθρώπους που όλοι τους έχουν το ίδιο πρόβλημα? Και για ποιό λόγο κάποιοι επιμένουν να συμπεραίνουν αστοχίες υλικού όταν η ίδια η ΑΤΙ υποστηρίζει ότι έλυσε το πρόβλημα που αναφέρεται στο πρώτο πόστ, μόνο που τελικά δεν τα κατάφερε? http://www2.ati.com/relnotes/Catalyst_102_release_notes.pdf Ότι είμαι άτυχος, ναί το ξέρω και ευχαριστώ για την συμπάθειά σας. Αλλά τα περι μεμονομένου περιστατικού, αστοχία υλικού στη περίπτωσή μου, ασυμβατότητα σε Win 7 και μόνο, νομίζω πρέπει αυτοί που επιμένουν να τα αφήσουν στην άκρη. Οκ, καταλάβαμε που το πάς. Σου συνιστώ να ζητήσεις αλλαγή με Nvidia από εκεί που πήρες την ATI, να βρεις την υγειά σου σε μια ζεστή αγκαλιά, και να κλείσει το thread.
d3m0n Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως αν πας σε GTXxxx θα είναι epic fail.
EKTELESTES Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Άλλος 1 ευχαριστήμενος κάτοχος 5850, από τις πρώτες μέρες που ήρθε Ελλάδα, δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.
grimpr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ας κάνει ότι θέλει. Αν νιώθει ανασφαλής με ATI, αλλάζει σε Nvidia. Γεγονός είναι ότι και οι 2 εταιρείες αντιμετώπισαν τεράστια προβλήματα κατασκευής στα 40nm από το εργοστάσιο παράγωγης, μιλάμε για μεγάλο φιάσκο στην TSMC, τον κατασκευαστή των GPU από NVIDIA και ATI. Η ΑΤΙ κατάφερε να βγει με τις μικρότερες απώλειες. Για όσους αγοράζουν προϊόντα νέας γενιάς και κυκλοφορίας που δεν έχουν ωριμάσει τουλάχιστον 6 μήνες από την κυκλοφορία τους, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος ελαττωματικών προϊόντων και ανώριμης υποστήριξης στο software, ισχύει ακόμη και για την Intel (στο Software). Μην αμφιβαλλεις ότι η Nvidia δεν θα πέσει σε λακκούβες όταν κυκλοφορήσει την GF100. 2009-2010 θα γραφτεί σαν από τις ποιο δύσκολες χρονιές και για τις 2 εταιρείες. Όσοι κάνουν την δουλειά τους με προηγούμενες κάρτες, αναμένουν για την επόμενη γενιά του 2011.
d3m0n Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Όλοι αυτή τη κάρτα θέλουμε τελικά... Από που προκυπτει αυτό ;
inexhale Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Τι να πω ρε παιδια, εχω παραγγηλει κ εγω την XFX 5850 Black και με εχουν ζωσει τα φιδια με αυτα που βλεπω. Τεσπα τωρα ειναι αργα ετσι κ αλλιως, μια δοκιμη θα με πεισει....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Άλλος 1 ευχαριστήμενος κάτοχος 5850, από τις πρώτες μέρες που ήρθε Ελλάδα, δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Αφου συμφωνα με τον Panther και το περιβοητο Poll, ΠΡΕΠΕΙ να εχεις προβλημα. ΔΕ γινεται αλλιως!!! Όσοι κάνουν την δουλειά τους με προηγούμενες κάρτες, αναμένουν για την επόμενη γενιά του 2011. Αυτο ακριβως.
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Αφου συμφωνα με τον Panther και το περιβοητο Poll, ΠΡΕΠΕΙ να εχεις προβλημα. ΔΕ γινεται αλλιως!!! Αυτο ακριβως. οπως λενε εχει προβλημα απλα δεν το ξερει ακομα.
grimpr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Από τις μεγαλύτερες πλάκες που έριξα τελευταία, ήταν με έναν γνωστο προγραμματιστή, Intel Black Belt developer παρακαλώ, φανατικό οπαδό της Intel και ζηλωτή της Nvidia. Ούτε μια φορά δεν είχε πεί κατι θετικό για τα προϊόντα της ATI στα forums που γράφει. Πριν 2-3 μέρες έκανε post μια φωτογραφία απο το νέο κουτί που αγόρασε για να στεγάσει τον Core i7 του.
Luffy-san Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Από τις μεγαλύτερες πλάκες που έριξα τελευταία, ήταν με έναν γνωστο προγραμματιστή, Intel Black Belt developer παρακαλώ, φανατικό οπαδό της Intel και ζηλωτή της Nvidia. Ούτε μια φορά δεν είχε πεί κατι θετικό για τα προϊόντα της ATI στα forums που γράφει. Πριν 2-3 μέρες έκανε post μια φωτογραφία απο το νέο κουτί που αγόρασε για να στεγάσει τον Core i7 του. offtopic man....... ( sir yes sir )
d3m0n Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Αυτά είναι ! 5850 ακόμα και για τους nvidia fanboys.
panther_512 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά είναι απίστευτο αυτό που παρατηρώ εδώ μέσα. Έχετε καταφέρει και στήσατε ολόκληρο λαϊκό δικαστήριο, όπου προφανώς καταδικάστηκα ώς Nvidia fan, όπου προφανώς καταφεύγω σε αερολογίες και λασπολογίες κατά της ΑΤΙ, διότι έχω πρόβλημα το οποίο αναγνωρίζεται από την ίδια την εταιρία και επειδή έχω ζητήσει αλλαγή με άλλη κάρτα επίσης ΑΤΙ 5850. Ο σκοπός της παρούσας ενότητας είναι πολύ απλός: Τουλάχιστον από τις 30/12/09 και στα επίσημα φόρουμς της ΑΤΙ, παρουσιάζεται αριθμός κατόχων 5770,5850,5870 και 5970 που έχουν κρασαρίσματα με γkρίζες οθόνες και κάθετες γραμμές. Η ίδια η ΑΤΙ αναγνώρισε την ύπαρξη του προβλήματος και βρίσκεται στα release notes των catalyst 10.1 ως known issue για όλες τις εκδόσεις των Windows. http://www2.ati.com/relnotes/Catalyst_101_release_notes.pdf Με τους drivers 10.2 ανακοίνωσε ότι διόρθωσε μερικώς το πρόβλημα, κάτι που δυστυχώς δεν ισχύει. http://www2.ati.com/relnotes/Catalyst_102_release_notes.pdf Δεν είναι μεμονομένο περιστατικό, δεν είναι τυχαία αστοχία υλικού, δεν είναι fanboy-σμός ,ούτε κομπλεξισμός. Προσωπικά προέβησα σε αίτηση για αλλαγή της 5850 μου με άλλη διότι η κάρτα σφυρίζει στις 3D εφαρμογές, πρόβλημα τελείως ανεξάρτητο από το θέμα με τα κρασαρίσματα. Απ'ότι κατάλαβα, πρέπει να μπήκα σε ενότητα (Κάρτες γραφικών και ήχου) όπου πρέπει να υπάρχει κάποιος κομπλεξισμός με ATI vs Nvidia (ή το ανάποδο, διαλέξετε και πάρτε), διότι δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά τα πόστς, ειδικά τα τελευταία που βλέπω εδω πέρα. Δηλαδή έτσι για να το πούμε όσο πιό απλά γίνεται: Συναντώ εγώ ένα πρόβλημα με το Α εξάρτημα του υπολογιστή μου και ψάχνοντας στην αντιπροσωπεία του εξαρτήματος παρατηρώ και πολλούς άλλους που έχουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Ποστάρω λοιπόν ότι , κοιτάξτε, το και το, το τάδε εξάρτημα απ'ότι φαίνεται βγαζει πρόβλημα και ξαφνικά πετάγονται από δεξιά και αριστερά άτομα με πέτρες στα χέρια να σου πούν ότι ψεύδεσαι, ότι είσαι τρελός ή δεν ξέρω και γώ τι, επειδή οι ίδιοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα με το εν λόγω εξάρτημα. Εντάξει, μιλάμε για τραγικές καταστάσεις. Έτσι για την ιστορία, στο παρών φόρουμ υπάρχουν ακόμα 2 άτομα με το ίδιο πρόβλημα.
grimpr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Για φαντάσου σενάριο, τι θα συνέβαινε τώρα, εάν η Larrabee της Intel ήταν έτοιμη για κυκλοφορία τον Δεκέμβριο του 2009 με τιμή γύρω στα 250 ευρώ. Έτοιμη στα πάντα, Software πρωτίστως και Hardware. Θα μιλάγαμε για μεγάλη τσόντα....Η Nvidia είναι πολύ τυχερή. ---------- Προσθήκη στις 21:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:29 ---------- Βασικά είναι απίστευτο αυτό που παρατηρώ εδώ μέσα. Έχετε καταφέρει και στήσατε ολόκληρο λαϊκό δικαστήριο, όπου προφανώς καταδικάστηκα ώς Nvidia fan, όπου προφανώς καταφεύγω σε αερολογίες και λασπολογίες κατά της ΑΤΙ, διότι έχω πρόβλημα το οποίο αναγνωρίζεται από την ίδια την εταιρία και επειδή έχω ζητήσει αλλαγή με άλλη κάρτα επίσης ΑΤΙ 5850. Ο σκοπός της παρούσας ενότητας είναι πολύ απλός: Τουλάχιστον από τις 30/12/09 και στα επίσημα φόρουμς της ΑΤΙ, παρουσιάζεται αριθμός κατόχων 5770,5850,5870 και 5970 που έχουν κρασαρίσματα με γkρίζες οθόνες και κάθετες γραμμές. Η ίδια η ΑΤΙ αναγνώρισε την ύπαρξη του προβλήματος και βρίσκεται στα release notes των catalyst 10.1 ως known issue για όλες τις εκδόσεις των Windows. http://www2.ati.com/relnotes/Catalyst_101_release_notes.pdf Με τους drivers 10.2 ανακοίνωσε ότι διόρθωσε μερικώς το πρόβλημα, κάτι που δυστυχώς δεν ισχύει. http://www2.ati.com/relnotes/Catalyst_102_release_notes.pdf Δεν είναι μεμονομένο περιστατικό, δεν είναι τυχαία αστοχία υλικού, δεν είναι fanboy-σμός ,ούτε κομπλεξισμός. Προσωπικά προέβησα σε αίτηση για αλλαγή της 5850 μου με άλλη διότι η κάρτα σφυρίζει στις 3D εφαρμογές, πρόβλημα τελείως ανεξάρτητο από το θέμα με τα κρασαρίσματα. Απ'ότι κατάλαβα, πρέπει να μπήκα σε ενότητα (Κάρτες γραφικών και ήχου) όπου πρέπει να υπάρχει κάποιος κομπλεξισμός με ATI vs Nvidia (ή το ανάποδο, διαλέξετε και πάρτε), διότι δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά τα πόστς, ειδικά τα τελευταία που βλέπω εδω πέρα. Δηλαδή έτσι για να το πούμε όσο πιό απλά γίνεται: Συναντώ εγώ ένα πρόβλημα με το Α εξάρτημα του υπολογιστή μου και ψάχνοντας στην αντιπροσωπεία του εξαρτήματος παρατηρώ και πολλούς άλλους που έχουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Ποστάρω λοιπόν ότι , κοιτάξτε, το και το, το τάδε εξάρτημα απ'ότι φαίνεται βγαζει πρόβλημα και ξαφνικά πετάγονται από δεξιά και αριστερά άτομα με πέτρες στα χέρια να σου πούν ότι ψεύδεσαι, ότι είσαι τρελός ή δεν ξέρω και γώ τι, επειδή οι ίδιοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα με το εν λόγω εξάρτημα. Εντάξει, μιλάμε για τραγικές καταστάσεις. Έτσι για την ιστορία, στο παρών φόρουμ υπάρχουν ακόμα 2 άτομα με το ίδιο πρόβλημα. Οκ, η ATI σου και γενικά όλες οι κάρτες της ATI είναι προβληματικές. Ευχαριστημένος; Πήγαινε άλλαξε την με μια GTX285 της Nvidia να ξεμπερδεύεις. Από εμάς που δεν έχουμε πρόβλημα τι ψάχνεις να βρεις; Πήρες εμπειρίες, απόψεις και γνώμες. Υπάρχει τίποτα άλλο; Αν θες να κράξεις, ορίστε. http://www.amd.com/us/aboutamd/contact-us/Pages/contact-us.aspx http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/737-19285WarrantyServiceRequest.aspx http://twitter.com/catalystmaker
sozz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά είναι απίστευτο αυτό που παρατηρώ εδώ μέσα. Έχετε καταφέρει και στήσατε ολόκληρο λαϊκό δικαστήριο, όπου προφανώς καταδικάστηκα ώς Nvidia fan, όπου προφανώς καταφεύγω σε αερολογίες και λασπολογίες κατά της ΑΤΙ, διότι έχω πρόβλημα το οποίο αναγνωρίζεται από την ίδια την εταιρία και επειδή έχω ζητήσει αλλαγή με άλλη κάρτα επίσης ΑΤΙ 5850. Ο σκοπός της παρούσας ενότητας είναι πολύ απλός: Τουλάχιστον από τις 30/12/09 και στα επίσημα φόρουμς της ΑΤΙ, παρουσιάζεται αριθμός κατόχων 5770,5850,5870 και 5970 που έχουν κρασαρίσματα με γkρίζες οθόνες και κάθετες γραμμές. Η ίδια η ΑΤΙ αναγνώρισε την ύπαρξη του προβλήματος και βρίσκεται στα release notes των catalyst 10.1 ως known issue για όλες τις εκδόσεις των Windows. http://www2.ati.com/relnotes/Catalyst_101_release_notes.pdf Με τους drivers 10.2 ανακοίνωσε ότι διόρθωσε μερικώς το πρόβλημα, κάτι που δυστυχώς δεν ισχύει. http://www2.ati.com/relnotes/Catalyst_102_release_notes.pdf Δεν είναι μεμονομένο περιστατικό, δεν είναι τυχαία αστοχία υλικού, δεν είναι fanboy-σμός ,ούτε κομπλεξισμός. Προσωπικά προέβησα σε αίτηση για αλλαγή της 5850 μου με άλλη διότι η κάρτα σφυρίζει στις 3D εφαρμογές, πρόβλημα τελείως ανεξάρτητο από το θέμα με τα κρασαρίσματα. Απ'ότι κατάλαβα, πρέπει να μπήκα σε ενότητα (Κάρτες γραφικών και ήχου) όπου πρέπει να υπάρχει κάποιος κομπλεξισμός με ATI vs Nvidia (ή το ανάποδο, διαλέξετε και πάρτε), διότι δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά τα πόστς, ειδικά τα τελευταία που βλέπω εδω πέρα. Δηλαδή έτσι για να το πούμε όσο πιό απλά γίνεται: Συναντώ εγώ ένα πρόβλημα με το Α εξάρτημα του υπολογιστή μου και ψάχνοντας στην αντιπροσωπεία του εξαρτήματος παρατηρώ και πολλούς άλλους που έχουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Ποστάρω λοιπόν ότι , κοιτάξτε, το και το, το τάδε εξάρτημα απ'ότι φαίνεται βγαζει πρόβλημα και ξαφνικά πετάγονται από δεξιά και αριστερά άτομα με πέτρες στα χέρια να σου πούν ότι ψεύδεσαι, ότι είσαι τρελός ή δεν ξέρω και γώ τι, επειδή οι ίδιοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα με το εν λόγω εξάρτημα. Εντάξει, μιλάμε για τραγικές καταστάσεις. Έτσι για την ιστορία, στο παρών φόρουμ υπάρχουν ακόμα 2 άτομα με το ίδιο πρόβλημα. καλα μην τα περνεις...... μερικα ατομα εδω μεσα νομιζουν οτι στο μελλον θα παρουνε μετοχες(αν δεν εχουνε ειδη?)στην amd-ati και προσπαθουν οτι καλυτερο για οταν θα ερθουν στα χερια τους οταν στην αλλαξουνε την 5850 και εχει παλο προβλημα τοτε εισαι γκαντεμης αλλιως ητανε ενα μεμονωμενο περιστατικο
panther_512 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Οκ, η ATI σου και γενικά όλες οι κάρτες της ATI είναι προβληματικές. Ευχαριστημένος; Πήγαινε άλλαξε την με μια GTX285 της Nvidia να ξεμπερδεύεις. Από εμάς που δεν έχουμε πρόβλημα τι ψάχνεις να βρεις; Πήρες εμπειρίες, απόψεις και γνώμες. Υπάρχει τίποτα άλλο; Δεν ζήτησα κάτι από τον οποιοδήποτε. Κάπου εκεί έχασες το όλο νόημα της παρούσας θεματικής ενότητας. Για το λόγο που έγινε η παρούσα θεματική ενότητα ξαναδιάβασε το πόστ που έκανες παράθεση. καλα μην τα περνεις......μερικα ατομα εδω μεσα νομιζουν οτι στο μελλον θα παρουνε μετοχες(αν δεν εχουνε ειδη?)στην amd-ati και προσπαθουν οτι καλυτερο για οταν θα ερθουν στα χερια τους οταν στην αλλαξουνε την 5850 και εχει παλο προβλημα τοτε εισαι γκαντεμης αλλιως ητανε ενα μεμονωμενο περιστατικο ΧΑχαχαχαχα!!!! Ευχαριστώ για το πόστ σου. Ειλικρινά ευχαριστώ, γιατί κάπου άρχισα να απογοητεύομαι με αυτά που διαβάζω σήμερα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.