Προς το περιεχόμενο

Αναβαμιση σε λαπτοπ;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα asus g2s σχεδον 3 χρονων. Του εχω αλλαξει μνημη ραμ και σκληρο δισκο. Μπορω να του αλλαξω επεξεργαστη και καρτα γραφικων επιπλεον ή οχι; Μπορω να το κανω μονος μου ή ειναι πιο δυσκολο και επικινδυνο; Θελει να αλλαχτει και η μητρικη;

Δημοσ.

Κάρτα γραφικών πιθανότατα όχι (εκτός κι αν αυτή που χει είναι MXM - google it να δεις αν θες). Επεξεργαστή ίσως παίρνει άλλον αλλά και πάλι θα κοστίσει δυσανάλογα χρήματα πιστεύω. Αν είναι να τ αλλάξεις και τα δύο, περισσότερο θα συνέφερε να πάρεις νέο laptop, εκτός κι αν βρεις τίποτα από ebay.

Δημοσ.

Σκεφτομουν για desktop, αλλα εχω προβλημα με το ρευμα, για αυτο και σκεφτηκα καποια αναβαθμιση στο λαπτοπ. Καινουριο λαπτοπ δε σκεφτομαι να αγορασω. Πειτε περιπου ποσο παει το κοστος. Αν ειναι ευκολη η τοποθετηση μπορω να την κανω και εγω ο ιδιος. Οι μνημες και ο σκληρος μου φανηκαν παιχνιδακι. Εστω μονο καρτα γραφικων αν γινοταν θα ηταν μια χαρα.. Γιατι η 8600gt ειναι λιγο ξεπερασμενη και ανεβαζει και θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Κοίταξες αν είναι MXM η κάρτα σου;

Εδώ, που ζητάς γνώμες για σταθερό, αναφέρεις ποιο είναι το πρόβλημα. Εφόσον μπορείς να δώσεις 3k για pc, γιατί απλά δεν αγοράζεις κι ένα ups να τελειώνεις;

Δημοσ.
Κοίταξες αν είναι MXM η κάρτα σου;

Εδώ, που ζητάς γνώμες για σταθερό, αναφέρεις ποιο είναι το πρόβλημα. Εφόσον μπορείς να δώσεις 3k για pc, γιατί απλά δεν αγοράζεις κι ένα ups να τελειώνεις;

σωστος

για να αλλαξεις μονο την καρτα γραφικων με καλυτερη απο την 8600 θες το λιγοτερο 200€ για καμια μεταχειρισμενη απο e-bay, χωρια που πρεπει να ταιριαζει και με την motherboard, και αμα ζεσταινεται η 8600, μετα την μετατροπη να δεις ποσο θα ζεστενεται η καινουρια...

πιστευω δεν αξιζει...

πριν 2-3 μηνες ειχε ξανα αναφερθει το θεμα και καπου αναφερθηκε για κατι σαν ανταπτορας εξωτερικης καρτας γραφικων δεν θυμαμαι ακριβως, αλλα δεν μπορω να βρω το topic...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...