Προς το περιεχόμενο

Πτυχιακή εργασία (Θέμα)

st48hs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.. Είμαι φοιτητής στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων στο ΤΕΙ Ηρακλείου! Λόγω ότι τελειώνω σιγά σιγά ήρθε η ώρα να πάρω πτυχιακή!

Έχω κάποιες ιδέες και θα ήθελα την άποψη σας:

α) Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.

β) Μελέτη του πρωτοκόλλου 802.11g

γ)Ασφάλεια στο web

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Στάθης

Δημοσ.

TO α δε νομιζω να μπορει να δωθεί ετσι σαν πτυχιακή είναι αρκετά απλό σαν θεμα.

το β περα απο τη μελετη θα σου ζητηθει να κανεις και κατι extra σε λογισμικο.

Εγώ θα πηγαινα στο γ που επισης ειναι πολύ γενικο αλλά μπορει να σου φανει πολυ χρησιμο αργοτερα.

Δημοσ.
Καλησπέρα σας.. Είμαι φοιτητής στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων στο ΤΕΙ Ηρακλείου! Λόγω ότι τελειώνω σιγά σιγά ήρθε η ώρα να πάρω πτυχιακή!

Έχω κάποιες ιδέες και θα ήθελα την άποψη σας:

α) Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.

β) Μελέτη του πρωτοκόλλου 802.11g

γ)Ασφάλεια στο web

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Στάθης

Καλησπερα εισαι απο τους τυχερους που δεν γραφουν αυριο ΘΠΔ, Δομες και Δικτυα?:P

Δημοσ.

χαχαχαχα..Ανήκω στους τυχερούς φίλε sno0py!!

Σίγουρα το γ είναι πολύ γενικό και ενδιαφέρον παράλληλα, έχετε κάποιο θέμα να μου προτείνετε γύρω από την ασφάλεια?

Δημοσ.

Κι εγω στο ιδιο τμημα ειμαι τελειόφοιτος . Μη ζητησεις κατι εξειδικευμένο γιατί δύσκολο θα βρεις καθηγητή να ασχοληθέι με κάτι πολύπλοκο. Δεν υπάρχει όρεξη απο κανέναν φίλε , ειδα κι επάθα για να βρω πτυχιακή κι ευτυχώς που βρέθηκε κάποιος ν ασχοληθει.

Δημοσ.
Κι εγω στο ιδιο τμημα ειμαι τελειόφοιτος . Μη ζητησεις κατι εξειδικευμένο γιατί δύσκολο θα βρεις καθηγητή να ασχοληθέι με κάτι πολύπλοκο. Δεν υπάρχει όρεξη απο κανέναν φίλε , ειδα κι επάθα για να βρω πτυχιακή κι ευτυχώς που βρέθηκε κάποιος ν ασχοληθει.

Συγχαρητήρια καταρχήν φίλε μου! Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να ψαχτώ πολύ, αλλά το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι το θέμα της πτυχιακής!

ΜΙας που είσαι και τελειόφοιτος θα εκτιμούσα ιδιαίτερα να μου προτείνεις κάποιο θέμα :-)

---------- Προσθήκη στις 04:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:38 ----------

Encryption / Steganography / Wan Security

Ελληνικοί χαρακτήρες

Καταρχήν ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις :-)

Μπορείς να μου δώσεις μερικές πληροφορίες για το WΑΝ Security?

Δημοσ.

το καλυτερο ειναι οτι η δημιουργια ενος eshop θεωρειτε ευκολο για πτυχιακη αλλα για να σου φτιαξουν ενα σιτε θελουν τουλ 1.000ε

παρε ιδεες απο εδω..γραψε π.χ. πτυχιακη

Δημοσ.
το καλυτερο ειναι οτι η δημιουργια ενος eshop θεωρειτε ευκολο για πτυχιακη αλλα για να σου φτιαξουν ενα σιτε θελουν τουλ 1.000ε

παρε ιδεες απο εδω..γραψε π.χ. πτυχιακη

Ναι αλλα με δικο του κωδικα οχι με κανα oscommerce , virtuemart κτλ διοτι ετσι ειναι μια ώρα υποθεση. :P

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είμαι και γω στο ίδιο στάδιο.. Ψάχνω θέμα για πτυχιακή.. Κάποιοι καθηγητές μας πρότειναν να ασχοληθούμε με αλγόριθμους σύγκρισης συμβολοσειρών όσων αφορά τη σύγκριση DNA και κάποιοι άλλοι με ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα που είναι τώρα στη μόδα.. όσοι έχετε ιδέες πείτε τες...!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...