Vasilis89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 να χρησιμοποιώ unicode ή ελληνική κωδικοποίηση των χαρακτήρων στην mysql προφανώς με την ελληνική θα μπορώ να χρησιμοποιώ καλύτερα το phpadmin, αλλά θα έχω κανένα πρόβλημα συμβατότητας?(κυρίως στα password)
Uberalles_gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Να χρησιμοποιήσεις utf-8 και στο collation της βάσης και στην σελίδα σου αλλά και στην σύνδεση που θα κάνεις από την σελίδα σου με την βάση σου
hartzoua Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Να χρησιμοποιήσεις utf-8 και στο collation της βάσης και στην σελίδα σου αλλά και στην σύνδεση που θα κάνεις από την σελίδα σου με την βάση σου Κι αυτή η απάντηση είναι οριστική! μην ψάχνεις για ενναλακτικές
Vasilis89 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 σε όσα έχω κάνει μέχρι τώρα βάζω στην mysql collation utf-8 όμως μετά δεν μπορώ να διαβάσω τί έχει γραφτεί όταν βλέπω στο phpadmin. αφού το utf-8 από όσο ξέρω έχει και του ελληνικούς χαρακτήρες, γιατι δεν μπορώ να τα διαβάσω?(its greek to me ) και γιατί δεν βλέπω την εικόνα avatar που ανέβασα χθες στο insomnia, στα μηνύματα μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.