whitehorse23 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Πρόσφατα εγκατέστησα τα Windows 7 Ultimate χ64 και ενώ έχω εγκαταστήσει σωστά όλους τους drivers μου εμφανίζει στην διαχείρηση συσκευών 2 Βασικές συσκευές συστήματος και 1 άγνωστη συσκευή. Ξέρετε πώς μπορώ να δώ τί συσκευές είναι αυτές προκειμένου να ψάξω να βρώ τους drivers ; Ευχαριστώ !
basilis5 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Κανείς τίποτα ; υπαρχει κατι που δεν λειτουργει;
whitehorse23 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 υπαρχει κατι που δεν λειτουργει; Τί εννοείς ; Δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Όλα πιστεύω ότι δουλεύουν σωστά εντούτοις μου εμφανίζει αυτές τις 3 άγνωστες συσκευές.
basilis5 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Τί εννοείς ; Δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Όλα πιστεύω ότι δουλεύουν σωστά εντούτοις μου εμφανίζει αυτές τις 3 άγνωστες συσκευές. σιγουρεψε πως λειτουργει το card reader, bluetooth, firewire, esata, mini pcmcia,web cam, microphone,touchpad αν εχει τπτ συντομευσεις. μηπως ειναι κατι που δεν εχει πεσει στην αντιληψη σου,δεν ξερω και τι θυρες κλπ εχει το εν λογω λαπτοπ αλλα προφανως κατι βρισκει το οποιο εσυ ισως δεν εχεις χρησιμοποιησει ακομα.
o_magazatoras Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Εγκατέστησε κάτι παπαρίτσες που βλέπουν τί πρόβλημα έχεις με ποιά συσκευή,όπως αυτό,ας πούμε και μετά ό,τι σου δείξει απ' τα ερωτηματικά/θαυμαστικά στο control panel,προχωράς αναλόγως.
whitehorse23 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εντάξει παίδες θα το δω και θα σας απαντήσω . Σας ευχαριστώ για την βοήθεια .
LaptopService Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 H Toshiba δίνει drives για Win7 για το μηχάνημα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.