nrkmaiden Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 εγω το εχω κανει καπως ετσι: LDR R0,=array_A LDR R1,=array_B LDR R2,=array_C LDR R3,=array_A ADD R3,R3,#16 adding: LDRB R4,[R0],#1 LDRB R5,[R1],#1 ADD R6,R5,R4 STRB R6,[R2],#1 CMP R0,R3 BLT adding .......... και τρεχει κανονικα. ισχυει μονο για 16 αριθμους αλλα απο οτι καταλαβα αυτο χρειαζεσαι.
clock Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δηλαδή για halfwords, και words θα είναι διαφορετικός ο κώδικας? Νόμιζα ότι αλλάζουμε μόνο τα δεδομένα και όχι τις εντολές.(και ότι στις εντολές βάζουμε κατάληξη H σε halfwords).
nrkmaiden Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Στα halfword word byte αλλαζεις μονο την καταληξη(π.χ LDRB/H) ,αλλα στο longword κανεις αλλαγες στον κωδικα γιατι δεν υπαρχει LW η κατι τετοιο.Με λιγα λογια πρεπει να βρεις καποιο αλλο τεχνασμα. Αν θες μπορω να σου δωσω την απαντηση αλλα δε θα εχει καμια ουσιαστικα αξια γτ δε θα καταλαβαινεις τι γινεται.
clock Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Το έψαξα και βρήκα για longwords στο manual του ΑΤ91 παράδειγμα και το κατάλαβα. Δεν θα ήθελα να μου δώσεις έτοιμη απάντηση αν δεν προσπαθήσω μόνος μου πρώτα, γιατί δεν πρόκειται να μάθω assembly. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.