xlimitzouras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα παιδια τα ξαναλεμε μετα απο πολυ καιρο λογω ενος προβληματος που μου εμφανιστηκε. Μετα απο ενα αποτομο "λάθος" κλεισιμο του υπολογιστη μου, οταν παω να τον ανοιξω και πριν μπει στα windows μου εμφανιζει το μενου οπου με ρωταει πως θα ηθελα να λειτουργησουν παλι τα windows (με ασφαλεια κλπ. κλπ.). Ομως οποια επιλογή κι αν πατήσω ο υπολογιστης θα προσπαθησει να μπει στα windows αλλα παντα κανει επανεκίνηση.. Ετσι λοιπον πήγα να κανω φορματ. Βαζω κανονικα το cd των windows αλλα δεν γινεται boot. Πηγα και στ bios να ελεγξω αν bootαρει απο τα cdrom και ολα ηταν μια χαρα.Ισως να υπάρχει πρόβλημα με τα cdrom και να μην διαβαζουν το cd. θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει αλλος τρόπος να κανω format. Για παραδειγμα αν υπάρχει καποιο αρχειο να το περασω σε μια συσκευη usb και να κανει boot απο κει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
antonl Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ρίξε μια ματιά εδώ: Windows XP - Εγκατάσταση από usb
xlimitzouras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 εκανα ακριβως οτι ελεγε ο οδηγος με ενα στικακι 2gb. δυστυχως ομως οταν πηγα να κανω boot δεν προσπαθουσε καν να κανει boot απο καπου ο υπολογιστης.προσπερνουσε κατευθειαν την οθονη και με πηγαινε στις επιλογες για ασφαλης εκινηση κλπ. πηγα στα bios και αλλαξα τις bios device και δοκιμασα ολες τις usb επιλογες.αλλα τζίφος... ξέρεται τι μπορει να φταιει??????
ChangeAllNow Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Αν ο δίσκος είναι sata τότε το πιό απλό είναι να ορίσεις στο bios να είναι συμβατός με ide και να κάνεις την εγκατάσταση από το cd. Βρες το manual της μητρικής ή του φορητού και δες πως αλλάζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.