Προς το περιεχόμενο

Samsung UE32B6000

beastgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα σήμερα αυτή την τελεόραση στα carrefour στα 800 ευρώ με 5 χρόνια εγγύηση.

Δεν είμαι και ειδικός στις ΤV αλλά επειδή ψιλοβιάζομαι (δεν ξέρω αν θα την βρω αύριο!) μου φαίνεται καλή τηλεόραση

Μπορεί κάποιος αν έχει χρόνο να μου πει τα υπέρ και τα κατά; Τι έχει και τι δεν έχει σε σχέση με άλλες;

Έκανα ένα search στο google και βλέπω πάρα πολύ καλα reviews αλλά δεν τα πολυεμπιστεύομαι ...

Ειναι υποτίθεται καλή τιμή τα 800 ευρώ για αυτήν την τηλεόραση;

Δημοσ.

Νομίζω ότι στο χιλιάρικο βρίσκεις την σαραντάρα samsung 6000, άρα μάλλον καλή είναι η τιμή του carrefour για την 32άρα. Για επιδόσεις δες και εδω:http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=51207.

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα αν πρέπει να δώσω τόσα λεφτά. Από ότι διαβάζω σε άλλα φόρα, δεν λέει να βλέπεις σε 32 '' σε απόσταση πάνω από 1.5 - 2 μέτρα (δεν έχει νόημα πλέον που είναι ΗD)

Ένα άλλο επίσης που διάβασα είναι ότι για HD καλύτερα να πάρεις από 40 - 42 και πάνω. Η 32'' ουσιαστικά συμπιέζει το HD για να την 'χωρέσει' στην οθόνη....

Όπως επίσης ότι έχει και μάπα ήχο (αναμενόμενο) λόγω ίσως του ότι είναι λεπτή.

Με τα ίδια λεφτά τι καλύτερο μπορώ δηλαδή να πάρω ;

Δημοσ.

Πολλα μπορεις να παρεις .Μεχρι και 50αρα πλασμα.

Δωσε μερικα στοιχεια .Αποσταση θεασης , τι υλικο βλεπεις και σε τι ποσοστο (μπορει να βλεπεις πιο πολυ τηλεοαραη παρα hd ταινιες πχ ) , αν θα την χρησιμοποιησεις και σαν μονιτορ υπολογιστη η για games.

Tα κλασσικα δηλαδη...:-D

Δημοσ.

Όντως έχεις δίκιο....

Λοιπόν θα έχω digital tv αλλά λόγω περιοχής που είμαι δε νομίζω να έχω ΗD κανάλια (καμιά 5-6 θα ήταν έτσι κι αλλιώς)

Έχω δυνατότητα να συνδεθεί η TV με laptop μέσω hdmi αλλά πάντα αναρωτιόμουν πως θα μπορέσω να βλέπω σε 46 οθόνη στα 1-2 μέτρα το dekstop και να μην αληθωρίσω... :) Οπότε αν γίνεται εννοείται παίζει και αυτό.

Ένα άλλο πράγμα που σκεφτόμουν είναι ότι ναι μεν βλέπω DVD αλλά σε 46άρα δε θα φαίνονται πάρα πολύ οι 'ατέλειες' του DVD? Δεν έχω bluray μηχάνημα ακόμα τουλάχιστον αν και σκέφτομαι να πάρω καμιά κονσόλα στο μέλλον τύπου PS3

Oπότε έτσι πως το βλέπω για τώρα ειναι Digital TV ---> DVD ταινίες ---> Λαπτοπ μεσω HDMI kαι στο μέλλον μπορεί bluray μαζί με κονσόλα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά για τη ιστορία αγόρασα τη Samsung 40B650 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ιδιαίτερα με το γεγονός ότι βλέπω ΗD ταινίες από το σκληρό μου μέσω USB.

Έχει και internet θύρα αλλά είναι λίγο ψέμα μιας και έχει 2-3 widgets μόνο. Δυστυχώς έχω Digital ΤV (μεσω ADLS ) αλλά λόγω περιοχής δεν έχω HD...

Δημοσ.

Εγώ πάντως την πήρα πέρισυ τον Νοέμβρη την UE32B6000, και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είχε το public για μία μέρα μόνο έκπτωση 20% σε όλες τις τηλεοράσεις, και την πλήρωσα 750€. Καλά είναι...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...