Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά....

Είπαμε το πρώτο Android κινητό με projector.

Όχι το πρώτο κινητό με projector.

Tεσπά... όταν το είχα πρωτόδει... μου είχε φανεί super άχρηστο! Αν και ψάρωσα σε πρώτη φάση. Είναι άλλο ένα παιχνιδάκι νομίζω. Τώρα ο καθένας με τις ανάγκες του...

Δημοσ.
Αλήθεια, τόσο μικροί projectors γενικής χρήσεις υπάρχουν; Για laptop μια χαρά θα ήταν.

υπαρχουν led projectors της aiptek και της 3Μ , φορητοι με μικρο μεγεθος (τωρα απο ποιοτητα δεν εχω ιδεα)

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=A26C371484396D48873A2EE0938F2733&pa=4E0AB1C734801B459374F56529F9F50D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταιγισμος κινητων φετος απο την Κορεατικη εταιρεια και μαλλον προσπαθει να μας αποδειξει οτι θελει να παραμεινει ηγετης στον χωρο..αρκει να δούμε κινητά με χαμηλο κόστος και με έμφαση στις νέες τάσεις τεχνολογίας. Πολλα κινητά βέβαια παρουσιάστηκαν στην WMC.

Επεξ/σία από 21century
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Καταιγισμος κινητων φετος απο την Κορεατικη ετιαρεια και μαλλον προσπαθει να μας αποδειξει οτι θελει να παραμειενι ηγετης στον χωρο..

Γμτ, παλι bug. Ορθογραφικα λαθη κατα συρροη. Οι maintainers του bot να μπουν να ελεγξουν τα pm για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το bug

Με αυτο το pm θα ηθελα να ενημερωσω τους maintainers του συγκεκριμενου bot ("21 century"), για το παρακατω bug:

Ticket #2 (assigned defect)

Reported by: Κurkosdr

Priority: normal

Component: Syntax

Severity: major

Difficulty: unknown

Description:

Ορθογραφικα λαθη κατα συρροη/ προβλημα στη δημιουργια ορθογραφικα σωστων λεξεων (Παραδειγμα)

Επεξ/σία από kurkosdr
Δημοσ.

Τα λάθη έχουν διορθωθεί και προέρχονταν απο τον πληκτρολόγιο και όχι τόσο απο την βιασύνη για την περιγραφή του θέματος. Παντως εχω παρατηρησει οτι ακομα και οταν γράφουμε σωστά μετά εμφανίζονται λάθος. Μάλλον ευθύνεται ο Ι.Ε 8...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...