jakegate7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 η οποια ηταν? ότι δε αναγνώριζε την 4870,νομίζα ότι το είχαν και άλλοι αυτό το πρόβλημα
caution Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Niceee, διορθώθηκε το ΜΟΝΟ πρόβλημα που είχα με τους 10.1 - αυτό που όταν έσβηνε η οθόνη δεν πήγαινε σε energy saving (πράσινο λαμπάκι)... Sweeet
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Οι 10.3 θα ειναι το TOP που θα βαλουν 3D επιτελους....
caution Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 ...σκάσανε και cf profiles, και από ότι είδα - θα τα βγάζουν "σκέτα" για πιο γρήγορο release, which is nice
zvarthangalos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Οι 10.3 θα ειναι το TOP που θα βαλουν 3D επιτελους.... Το 3D τι ακριβώς είναι θα δουλεύει μόνο σε όσους το υποστηρίζουν οι οθόνες τους?
zvarthangalos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Exει κανείς προβλήματα ρε παιδιά με τους 10.2? εμένα μου έβγαλε κανα δυό φορές μπλε οθόνη την ώρα που έπαιζα σε διαφορετικά παιχνίδια (aliens vs predator και saboteur). Το σύστημά μου ειναι αυτό της υπογραφής μου και ακόμη δεν εχει ενα μήνα που το αγόρασα τι στανάθεμα!
user-64 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Exει κανείς προβλήματα ρε παιδιά με τους 10.2? εμένα μου έβγαλε κανα δυό φορές μπλε οθόνη την ώρα που έπαιζα σε διαφορετικά παιχνίδια (aliens vs predator και saboteur).Το σύστημά μου ειναι αυτό της υπογραφής μου και ακόμη δεν εχει ενα μήνα που το αγόρασα τι στανάθεμα! σήμερα μου πέταξε και εμένα μια μπλέ οθόνη έκανε επαννεκίση αλλά δεν έβλεπα τίποτα έτσι έκλεισα το PC για 2 λεπτά και μετά έστρωσε το περιέργο είναι ότι εγώ δεν είχα πρόβλημα με το AvP ή με άλλο παιχνίδι :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.