ggQQbb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν παιδιά έχω το Linksys wag 160N δεν είχα κανένα πρόβλημα ως τώρα. Ξαφνικά βλέπω τις τελευταίες μέρες όταν γυρίζω από την δουλειά το λαμπάκι του Ethernet να παίζει σαν τρελό. Ανοίγω το PC και βλέπω ότι δεν έχω Internet. Βαζω να μπώ στο menu του Router και δεν κάνει τπτ δεν μου εμφανίζει να βάλω user και pass. Κάνω reset το λαμπάκι επανέρχεται στα φυσιολογικά του και όλα λειτουργούν ρολόι και μπορώ να μπώ στις ρυθμίσεις του Router. Την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια. Λέτε να τα έφτυσε ? Να το βάλω κανα Firmware μπας και στρώσει ? Υ.Γ. έχω ψάξει για ιούς Trojan spyware κτλ
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 βαλε αλλο firmware Η καντο ενα reset factory defaults να δεις.
takos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 βαλε αλλο firmware Η καντο ενα reset factory defaults να δεις. Φυσικά πρώτα κρατάς ρυθμίσεις στην πρώτη σελίδα, user pass ΚΛΠ.
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 η μπορεις να κανεις save to configuration
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Αναβαθμισε τη καρτα δικτυου σου απλα λεει οτι και με κλειστο το pc βλεπει κινηση πανω εκτος αν δεν καταλαβα κατι εγω καλα.
ggQQbb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ναι με κλειστό το PC βλέπω το λαμπάκι του Ethernet να αναβοσβήνει σαν τρελό. Θα περάσω αυριο μεθαύριο καινούργιο Firmware να δουμε αν στρώσει. Τοο θέμα είναι ότι δεν το κάνει πάντα. Δλδ χθες που γύρισα σπίτι δεν είδα να έχει τέτοιο πρόβλημα. Σήμερα το πρωί το είδα πάλι να αναβοσβήνει σαν τρελό
ggQQbb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Το θέμα είναι ότι δεν άλλαξα απολύτως τπτ στο PC. Έτσι μια ωραία πρωία άρχισαν όλα
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 εκτος αν εχει φαει καμια φρικη η καρτα απο κανα ρευμα.αν δεν πιασουν ολα τα αλλα δοκιμασε το με αλλο pc η με καμια pci καρτα δικτυου να δεις.αλλα κανε και ολα αυτα που ειπαν.firmware ,bios,reset default.Κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.