tornado Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 θελω να παρω ενα σκληρο δισκο και εχω καταληξει για καποιον western digital. Μεχρι εδω καλα. Βρισκω αυτους τους δυο, http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=20&Category=69977741&Products=841706,1302019 και θα τον βαλω σε ενα frame για να τον συνδεσω με media center, αρα θα παιζει βαρια αρχεια, matroska κλπ. Τα λεφτα ειναι τα ιδια, ο ενας ομως εχει πιο πολυ μνημη buffer και λιγοτερη ταχυτητα και ο αλλος τα αναποδα.... :confused: τι κανει το ενα (αμα ειναι παραπανω) και τι κανει το αλλο? πιο πολυ buffer η πιο πολυ ταχυτητα?
orck Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Γιατι θα παιζει βαρια αρχεια; Ενα matroska ποσα mb/sec ειναι; Νομιζω οτι ειναι ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΗ δουλεια για ενα δισκο να διαβαζει σειριακα δεδομενα. Εγω θα επερνα μεγαλυτερη χωρητικοτητα, τουλαχιστον διπλασια και οσο πιο ησυχο δισκο μπορεσω να βρω. Να μην βλεπεις την ταινια και να ακους τον δισκο καθως διαβαζει.
blacksuede Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 αργός γρήγορος μεγάλη μικρή κας δεν παίζουν ρόλο , από το usb και οι δύο ίδια ταχύτητα θα έχουν...
tornado Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 δηλαδη οποιον και να παρω, δεν εχει καμια διαφορα? ---------- Προσθήκη στις 15:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:38 ---------- οπα μισο λεπτο, θα παιζουν απο την e-sata.
blacksuede Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 και πάλι δεν θα έχεις πρόβλημα, με την εσατα θα είσαι κιριλέ στην μεταφορά αρχείων, όταν παίζει ταινία ακομα και hd το bandwidth ειναι τόσο μικρό που καλύπτεται και από τις usb... κοινώς ούτε σπασίματα στην εικόνα ούτε τίποτα... εγώ έχω 1Τ green στις 5400-7200 και παίζει από κουτάκι με Usb...ποτέ μα ποτέ δεν μου έχει κολλήσει στην αναπαραγωγή...
tornado Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 ωραια τοτε παιρνω αυτον, Western Digital 500GB Green HDD που λεει οτι ειναι οικολογικος και κανει λιγοτερο θορυβο. Τεσπα μαλλον μουφα σαν απορια τελικα, απλα δεν ηξερα μηπως μια επιλογη παιξει καποιο ρολο. Κατι ακομα λιγο ασχετο, εχω παρει αυτο το δισκο, http://www.plaisio.gr/Turbo-X/Peripheral/External-Hard-Disc-Drives/Turbo-X-500-Gb-Usb2-E-Sata.htm ο οποιος ειναι ηδη πανω στο media station παιζει μια χαρα φυσικα. Ομως εχει αρχισει και μπουκωνει (μπλεξαμε αγρια με αυτες τις ματροσκες) και πρεπει να τους κανω δυο συντομα. Ετσι θα χωρισω σε δυο δισκους (ελληνικες - ξενες) για αυτο και ψαχνομαι για το δευτερο δισκο. Κατα πρωτον φανταζομαι οτι θα ειναι στο ιδιο επιπεδο και οι δυο δισκοι σωστα? Δεν θελω να παρω τον ιδιο δισκο και αυτο για πρακτικους λογους, θα μπερδευω τα κουτια. Ετσι επελεξα να παρω ενα εσωτερικο + ενα HDD Case http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200008508 που ειναι ενα πολυ ομορφο κουτακι.
blacksuede Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 δεν ειναι κουτί αυτό, βάση είναι...καρφώνεις τον δισκο από πάνω...
tornado Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 α οκ.... παντως μου φαινεται ομορφο σαν κομματι, και αυτο που με ενδιαφερει ειναι να κανω την δουλεια μου. Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.