Προς το περιεχόμενο

κινιτό με pdf reader & wifi

fotgold

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός από τηλέφωνα στυλ xperia, omnia, blackberry κλπ, υπάρχουν άλλα που να μπορούν να διαβάζουν pdf κ να έχουν wifi? τί μου προτείνετε?

Δημοσ.

Πολλά είναι τα κινητά που έχουν την δυνατότητα αυτή.Όπως όλα τα Νόκια της πλατφόρμας symbian πχ.

Είναι όμως χρηστικό σε μικρή οθόνη;Και γιατί δεν θες αυτά που είπες παραπάνω;Επειδή είναι με touch οθόνη;

Τί στυλ ψάχνεις;

Δημοσ.
Και γιατί δεν θες αυτά που είπες παραπάνω;Επειδή είναι με touch οθόνη;

Ελπίζω να μην είναι αυτό γιατί κινητά με wifi που δεν έχουν touch screen είναι σκέτη ταλαιπωρία

Δημοσ.

Τα ηχοσυστήματα αυτοκινήτου δεν μπορούν να διαβάσουν τις επαφές απο τα κινητά στυλ xperia, omnia κλπ κ γιαυτό τον λογο ψάχνω κάτι άλλο.

• Moderators
Δημοσ.

Here you are!!

Nοkia 5230

Εχει μεγαλη οθονη υψηλης αναλυσης (360x640), wifi, και λογω Symbian S60 V5 λειτουργικου μπορεις να εγκαταστησεις ο,τι θες, συμπεριλαμβανομενου του browser Opera mobile, Opera mini καθως και το Adobe PDF. Υποστηριζει και flash player lite για να βλεπεις videos απο youtube. Η μπαταρια ειναι κατι παραπανω απο επαρκης. Εμενα με σχετικα λιγη χρηση (15 sms, 10 λεπτα ομιλιας, ενα 10 λεπτο wifi, ολα αυτα καθε μερα) κραταει ακριβως 5 μερες, ενω με αρκετη χρηση (λιωσιμο στο wifi) γυρω στις 3-3,5.

Το μονο "προβλημα" ειναι οτι με πολυ μεγαλα pdf ή με τον βαρυ σε καταναλωση μνημης Opera mobile, ενδεχεται να αντιμετωπισεις προβλημα μη επαρκους ραμ.

Δες ομως και τι σου προσφερει το κινητο και σε ποια τιμη...

Δημοσ.

Κι εγω που εχω το ΝΟΚΙΑ Ν78 μια χαρα κανει τη δουλεια του. Και ασυρματο εχει και μπαινω στο ιντερνετ και pdf διαβαζει αλλα και word-excel. Νομιζω πως ενα ΝΟΚΙΑ της ιδιας πλατφορμας θα σου εκανε δουλεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...