fotgold Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Εκτός από τηλέφωνα στυλ xperia, omnia, blackberry κλπ, υπάρχουν άλλα που να μπορούν να διαβάζουν pdf κ να έχουν wifi? τί μου προτείνετε?
Simewn Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Πολλά είναι τα κινητά που έχουν την δυνατότητα αυτή.Όπως όλα τα Νόκια της πλατφόρμας symbian πχ. Είναι όμως χρηστικό σε μικρή οθόνη;Και γιατί δεν θες αυτά που είπες παραπάνω;Επειδή είναι με touch οθόνη; Τί στυλ ψάχνεις;
arxaggelos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Και γιατί δεν θες αυτά που είπες παραπάνω;Επειδή είναι με touch οθόνη; Ελπίζω να μην είναι αυτό γιατί κινητά με wifi που δεν έχουν touch screen είναι σκέτη ταλαιπωρία
fotgold Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Τα ηχοσυστήματα αυτοκινήτου δεν μπορούν να διαβάσουν τις επαφές απο τα κινητά στυλ xperia, omnia κλπ κ γιαυτό τον λογο ψάχνω κάτι άλλο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Here you are!! Nοkia 5230 Εχει μεγαλη οθονη υψηλης αναλυσης (360x640), wifi, και λογω Symbian S60 V5 λειτουργικου μπορεις να εγκαταστησεις ο,τι θες, συμπεριλαμβανομενου του browser Opera mobile, Opera mini καθως και το Adobe PDF. Υποστηριζει και flash player lite για να βλεπεις videos απο youtube. Η μπαταρια ειναι κατι παραπανω απο επαρκης. Εμενα με σχετικα λιγη χρηση (15 sms, 10 λεπτα ομιλιας, ενα 10 λεπτο wifi, ολα αυτα καθε μερα) κραταει ακριβως 5 μερες, ενω με αρκετη χρηση (λιωσιμο στο wifi) γυρω στις 3-3,5. Το μονο "προβλημα" ειναι οτι με πολυ μεγαλα pdf ή με τον βαρυ σε καταναλωση μνημης Opera mobile, ενδεχεται να αντιμετωπισεις προβλημα μη επαρκους ραμ. Δες ομως και τι σου προσφερει το κινητο και σε ποια τιμη...
arxaggelos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 GeorgeMan τι διαφορές έχειαπό το 5800? Νόμιζα ότι δεν έχει WiFi και κάρτα μνήμης αλλά βλέπω ότι έχει.
apomat1982 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγω που εχω το ΝΟΚΙΑ Ν78 μια χαρα κανει τη δουλεια του. Και ασυρματο εχει και μπαινω στο ιντερνετ και pdf διαβαζει αλλα και word-excel. Νομιζω πως ενα ΝΟΚΙΑ της ιδιας πλατφορμας θα σου εκανε δουλεια
gpanagiotou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Όλα τα smartphones της nokia μπορούν να διαβάσουν pdf!! Εγώ προτιμώ κάποιο από τα Nseries
P@no- Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Εχω το sony ericsson G900 ειναι πολυ καλο κινιτο και εχει αυτα που ζητας σε συμβουλεω και σου λεω οτι ειναι μια πολυ καλη επιλογη http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/g900?cc=gr&lc=el
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.