Προς το περιεχόμενο

iMac λειτουργει ακομα και αν το καψεις

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτές οι περίεργες τακτικές marketing της Apple έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ξεφτίλας. Δεν αντέχω άλλο να ακούω για φανταστικά κατορθώματα των προιόντων της. Έλεος!!!

Είναι γνωστό σε όλους πως όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές έχουν επιβραδυντικά φλόγας (αυτές οι άκρως τοξικές ουσίες που εισπνέουμε λίγο-λίγο και πιθανώς να μας προκαλούν διάφορα άσχημα πράγματα).

Αλλά η Apple είχε επιβραδυντικό και στο καλώδιο τροφοδοσίας; Κάηκε μεν, αλλά δεν κόλλησαν τα σύρματα μεταξύ τους;

Όχι άλλο κάρβουνο!!! Φτάνει πια!!!

Δημοσ.
Αυτές οι περίεργες τακτικές marketing της Apple έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ξεφτίλας. Δεν αντέχω άλλο να ακούω για φανταστικά κατορθώματα των προιόντων της. Έλεος!!!

Είναι γνωστό σε όλους πως όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές έχουν επιβραδυντικά φλόγας (αυτές οι άκρως τοξικές ουσίες που εισπνέουμε λίγο-λίγο και πιθανώς να μας προκαλούν διάφορα άσχημα πράγματα).

Αλλά η Apple είχε επιβραδυντικό και στο καλώδιο τροφοδοσίας; Κάηκε μεν, αλλά δεν κόλλησαν τα σύρματα μεταξύ τους;

Όχι άλλο κάρβουνο!!! Φτάνει πια!!!

Και που να σου λεγα πως έφερα τον iMac 24" απο το εξωτερικό, σε μια βαλίτσα χωρίς το κουτι του , γυμνό....

Θα σε έλιωνα τελειως λέμε.....:lol: Αλλα δεν είμαι θύμα του marketing....Απλά έχω mac απο το 2004 και ξέρω...(μη μου πεις οτι το 2004 είχε το ίδια απήχηση η Apple γιατι θα σου ζητούσα "ευγενικά" να μην διαβάζεις πράγματα που σε καίνε...)

Δημοσ.
Το καλό με το αλουμινιο και την σχεδιάση του iMac ειναι λες και είναι θωρακισμένα... βεβαια τα παλια πλαστικά iMac θα είχαν λιωσει...

μπα,θυμαμαι πριν 3-4 χρονια μετα απο πυρκαγια ενας ασπρος iMac είχε επιζήσει.. βεβαια ειχε γινει καταμαυρος αλλα δουλευε! :-D

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι υπερβολική η παραπάνω είδηση, αλλά έχω και μια δική μου: έχω φωτογραφία από MacBook Air στραβωμένο μετά από "συνάντηση" με τις ρόδες λεωφορείου, όπως μου είπαν, το οποίο άναβε (ΟΚ δεν έβγαζε και το desktop). Την φωτό την τράβηξα ο ίδιος στην τεχνική υποστήριξη γνωστού καταστήματος Apple, και ο τεχνικός ετοιμαζόταν να κάνει recovery τον δίσκο. Δεν μπορώ να την ανεβάσω ακόμη γιατί δεν είμαι σπίτι. Δεν είμαι hardcore Apple fan (δουλεύω το ίδιο συχνά στο Mini και στο λαπτοπ με τα Win7 μου και θεωρώ τα μισά από τα προϊόντα της Apple σκέτη κοροϊδία) αλλά δεν έχω δει λαπτοπ να επιβιώνει, έστω και μερικώς, από τέτοιο τσαλαπάτημα.

Δημοσ.

Και που να δείτε τα επαγγελματικά Lenovo τι μπορούν να αντέξουν...Φανταζομαι και τα αντίστοιχα ακριβά μοντέλα αλλων εταιριων.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν είναι υπερβολική η παραπάνω είδηση, αλλά έχω και μια δική μου: έχω φωτογραφία από MacBook Air στραβωμένο μετά από "συνάντηση" με τις ρόδες λεωφορείου, όπως μου είπαν, το οποίο άναβε (ΟΚ δεν έβγαζε και το desktop). Την φωτό την τράβηξα ο ίδιος στην τεχνική υποστήριξη γνωστού καταστήματος Apple, και ο τεχνικός ετοιμαζόταν να κάνει recovery τον δίσκο. Δεν μπορώ να την ανεβάσω ακόμη γιατί δεν είμαι σπίτι. Δεν είμαι hardcore Apple fan (δουλεύω το ίδιο συχνά στο Mini και στο λαπτοπ με τα Win7 μου και θεωρώ τα μισά από τα προϊόντα της Apple σκέτη κοροϊδία) αλλά δεν έχω δει λαπτοπ να επιβιώνει, έστω και μερικώς, από τέτοιο τσαλαπάτημα.

αυτο εννοεις???

http://milaraki.com/blog/2009/11/macbook-pro-vs-bus/

Δημοσ.

Εγώ θα παρακαλούσα να σβηστει το θέμα γιατί υπάρχουν ατομα που διαβάζουν για Apple (ασχετα αν εχουν πρόβλημα)και γίνονται κάρβουνο...

Αμα αρχίσουμε κιόλας να λέμε τις αντιστοιχες προσωπικές εμπειρίες ,οι οποίες εχουμε κάθε δικαίωμα στο συγκεκριμένο topic,θα πιάσουν φωτια και μετά ποιος την σβήνει....Σεβασμος λοιπον γιατί καραδοκουν flamers....

Δημοσ.

Ναι, αυτό είναι! Προφανώς δεν έκανα μόνο εγώ την σκέψη να το φωτογραφήσω ;) Sweet, με γλιτώνεις και από το να τρέχω να ψάχνω τη φωτό στο σπίτι.

Εγώ βέβαια την τράβηξα από μεγαλύτερη γωνία και φαίνεται περισσότερο το τσάκισμα;)

Δημοσ.

Το καταπληκτικο θα ηταν να στραβωνε ετσι και να λειτουργουσε πραγματικα, ακομη και η οθονη, τωρα τι το φοβερο συνεβη; Στραβωσε το κελυφος, εσπασε η οθονη και επειδη δεν ειναι μαζεμενο πραγμα η μητρικη δεν πλησιαζει προς την αριστερη μερια.

Ποιος θελει να κανουμε αληθινη δοκιμη στα φορητα μας, εχω ενα ThinkPad T40. Μοντελο 2003. Ποιος θαρραλεος με Apple εχει ορεξη; Κανονας της δοκιμης, ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ.

Δημοσ.
Το καταπληκτικο θα ηταν να στραβωνε ετσι και να λειτουργουσε πραγματικα, ακομη και η οθονη, τωρα τι το φοβερο συνεβη; Στραβωσε το κελυφος, εσπασε η οθονη και επειδη δεν ειναι μαζεμενο πραγμα η μητρικη δεν πλησιαζει προς την αριστερη μερια.

Ποιος θελει να κανουμε αληθινη δοκιμη στα φορητα μας, εχω ενα ThinkPad T40. Μοντελο 2003. Ποιος θαρραλεος με Apple εχει ορεξη; Κανονας της δοκιμης, ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ.

ΟΚ έχεις ένα δίκιο αλλά υπάρχει και μια άλλη διαφορά. Αν υποθέσουμε ότι επιβιώνουν και τα δύο, τουλάχιστον οι σκληροί δίσκοι δηλαδή, στο Macbook μπορείς να τον βγάλεις και να τον βάλεις σε άλλο Mac, και να συνεχίσεις τη δουλειά σου χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτε άλλο. Από όσο ξέρω στα pc δεν γίνεται αυτό.

Δημοσ.

Αρχίσαμε...και εγώ έχω ένα powerbook G4 του 2004 για λέγε τι θες να κανουμε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...