Προς το περιεχόμενο

2 νεα Vaio (core i5), ποιο απ τα 2?

islas canarias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ισχύει! για το 2527.5MHz..

Μου κάνει εντύπωση πάντως πως όταν ανεβάζει γκάζια, η θερμοκρασία πέφτει.

Είναι και αυτό ιδίωμα των i;

Δείτε εδώ θερμοκρασία σε rendering και μετά σε idle.

Επίσης προσπάθησα να το στρεσάρω με orthos προκειμένου να δω συμπεριφορά αλλά τσιτώνετε μόνο ο ένας πυρήνας. Θα δοκιμάσω και με prime διότι προφανώς του φταίει το orthos (εφόσον στο rendering δουλεύουν και οι δύο πυρήνες κομπλέ) και βλέπουμε.

γιατι παιζει λιγο παραπανω μονο ο ενας πυρηνας ο αλλος σταματαει ενω κανονικα παιζουν και οι δυο (λες και παιζουν προγραμματα που χρησιμοποιουν πληρως και τους δυο εκτος απο το winrar απο τα γνωστα προγραμματα παντα).

παντως 61 στα idle ειναι ΠΑΡΑ πολυ. και δεν καλοκαιριασε ακομα...

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
1. To Norton χρειάζεται και το Norton Removal Tool για να φύγει τελείως από το σύστημά σου. Διαφορετικά το laptop σέρνεται ιδιαίτερα πολύ.

2. Mcafee και Norton μαζί, πώς γίνεται;

Το Norton είναι ένα πρόγραμμα για backup και όχι το AV.
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω κάποιο από τα 2 ... το θέμα είναι

ότι το ακριβότερο VPC-EB1Z1E/B έχει καλύτερη οθόνη από το BJ?...

(δεν μιλάω για ανάλυση αλλά για φωτεινότητα

το ρωτάω γιατί βλέποντας την οθόνη του BJ δίπλα από ένα TOSHIBA SATELLITE L505-13N (το οποίο έχει LED οθόνη).. η οθόνη του Toshiba υπερτερούσε ΣΑΦΩΣ...

(οι υπολογιστές δίπλα δίπλα, ίδιο φόντο, maximum φωτεινότητα)

Όποιος απαντήσει με σώνει ...

πήγαινα να πάρω τον BJ αλλά βλέποντας την οθόνη του σταμάτησα...

Δημοσ.

εγω εχω το μικρο και οθονη ειναι αψογη, αυτο εχω να σου πω. επισης επειδη οπως αρκετοι (οχι ολοι) συμφωνησαν εδω μεσα, το μηχανημα ειναι "λιγο" αργο, με μεγαλη αναλυση σε διαφορες εφαρμογες (απαιτητικα παινχιδια, κτλπ) ισως να εχεις προβλημα στην 1920χ1080 αναλυση. Στην 1366 αναλυση του μικρου ολα καλα.

Δημοσ.
εγω εχω το μικρο και οθονη ειναι αψογη, αυτο εχω να σου πω. επισης επειδη οπως αρκετοι (οχι ολοι) συμφωνησαν εδω μεσα, το μηχανημα ειναι "λιγο" αργο, με μεγαλη αναλυση σε διαφορες εφαρμογες (απαιτητικα παινχιδια, κτλπ) ισως να εχεις προβλημα στην 1920χ1080 αναλυση. Στην 1366 αναλυση του μικρου ολα καλα.

Πέρα από την ανάλυση, σαν ποιότητα (φωτεινότητα, γωνίες θέασης) δεν είναι καλύτερο το Β (από το BJ)? ή απλά η μόνη διαφορά στις δύο οθόνες είναι η μεγαλύτερη ανάλυση, του ακριβότερου (B)?

Δημοσ.

παιδια οποιος δεν κολαει στα 100 ευρω το (μεγαλο) αξιζει και το τελευταιο ευρω που θα δωσεσε παραπανω χωρις να λεω οτι το (μικρο ) δεν αξιζει.εχει πολυ ανωτερη οθονη ,bluray αλλα και γενικος σαν ποιοτιτα πλαστικων ειναι καμοια σχεσει μονο αν τα βαλετε διπλα διπλα θα καταλαβετε τη λεω.

Δημοσ.
παιδια οποιος δεν κολαει στα 100 ευρω το (μεγαλο) αξιζει και το τελευταιο ευρω που θα δωσεσε παραπανω χωρις να λεω οτι το (μικρο ) δεν αξιζει.εχει πολυ ανωτερη οθονη ,bluray αλλα και γενικος σαν ποιοτιτα πλαστικων ειναι καμοια σχεσει μονο αν τα βαλετε διπλα διπλα θα καταλαβετε τη λεω.

Είναι εύκολο να διευκρινήσεις το πολύ ανώτερη οθόνη? Δυστυχώς δεν έχω την τύχη να δω το μεγάλο ...

Δημοσ.
Είναι εύκολο να διευκρινήσεις το πολύ ανώτερη οθόνη? Δυστυχώς δεν έχω την τύχη να δω το μεγάλο ...

ναι ενοιτε καμια σχεσει.

Δημοσ.
Είχες δίκιο... Μεγάλη διαφορά στην οθόνη φτηνό με ακριβό...

Πάμε για το ακριβό..... :lol:

αντε μεγεια:-)δεν θα το μετανιωσεις.και σαν ποιοτητα πλαστικων ειναι καμια σχεσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...