Georgis21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δε το εχω ψαξει ακομα θα το κοιταξω και εγω αυτο. ελα ρε εβαλες ssd ωραιος!!!!παει σφαιρα τωρα???ο σκληρος που εχει ειναι αργος αλλα σιγα δε με ενοχλη καθολου!!!να σας ρωτισω μπορω να βαλω ssd και να κρατησω και τον 500 αρι????η ενα απο τους 2??
panos2000gr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δε το εχω ψαξει ακομα θα το κοιταξω και εγω αυτο.ελα ρε εβαλες ssd ωραιος!!!!παει σφαιρα τωρα???ο σκληρος που εχει ειναι αργος αλλα σιγα δε με ενοχλη καθολου!!! Καθόλου αργός δεν ειναι για 2.5αρης σκληρός. Είναι αδικη η σύγκριση με τους ssd. να σας ρωτισω μπορω να βαλω ssd και να κρατησω και τον 500 αρι????η ενα απο τους 2?? Με τρελή πατέντα, τα κατάλληλα καλώδια και φαντασία για βρείς μέρος να το χωρέσεις μπορεί να τα καταφέρεις. Δεν θα το πρότεινα αν δεν εχεις την κατάλληλη εμπειρια. Έχω δει πάντως μερικά βιντεάκια στο youtube με επιτυχή αποτελέσματα,όχι όμως για το συγκεκριμένο μοντέλο.
Bomber_man Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Αγοράζεις θήκη για εξωτερικό δίσκο usb/esata και τον βάζεις μέσα. Μην τον καταστρέψεις γιατί αν τύχει να στείλεις το laptop για service μάλλον θα πρέπει να έχει τον αρχικό δίσκο πάνω.
Georgis21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μπορω να το κανω μονος μου απλα ειναι θεμα χωρου...για αυτο και περιμενω να βγουν reviews και αλλα πολλα για να δω τη ακριβος παιζει
panos2000gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μπορω να το κανω μονος μου απλα ειναι θεμα χωρου...για αυτο και περιμενω να βγουν reviews και αλλα πολλα για να δω τη ακριβος παιζει Εγω θα πρότεινα να το αφήσεις όπως έχει. Μια χαρά είναι το μηχάνημα....θερμοκρασίες δεν έχει...αργό δεν είναι. Περίμενε να πέσουν και άλλο οι ssd, να αυξηθουν οι χωριτηκότητες και μετα προχωράς.
1000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Το turbo boost που λέει πως έχει ρε παιδιά τι είναι και που είναι; Βλέπω έναν driver εγκατεστημένο αλλά καμία εφαρμογή σχετική.
1000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 που το δες αυτο?? Κοίτα εδώ στο "προγράμματα και δυνατότητες". Εν τω μεταξύ κάπου σε μία γρήγορη το πήρε το μάτι μου στο site της Intel. Συγκεκριμένα έγραφε πως από 2.27MHz πάει στα 2.56 ή κάτι τέτοιο.
vantre Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Οντως απο 2.27MHz πάει στα 2.56...ειναι ιδιον των (i) εξαλου... Η οθονη του (Ζ) ειναι σαφως καλυτερη απο του (S) αλλα η επιλογη ειναι προσωπικη επιλογη γιατι κακα τα ψεματα δεν εχει υπαρξει ακομα οθονη λαπτοπ σε αυτες τις διαστασεις που να την αντεχεις ξεκουραστα συνεχομενες ωρες...αλλο 15αρα κι αλλο 20αρα η 26αρα...για μεγεθος μιλαω παντα. Η κατα γραφικων ειναι οντως υποχρονισμενη για αδιευκρινιστους λογους (θερμοκρασια?) γι αυτο και στα τεστ στο 3D Mark ερχεται λιγο υποδεεστερο απο αντιστιχο σεταρισμα της ασερ. Η λυση να " τη φερουμε στα ισια της "ειναι απλη και υπαρχει σε αλλο τοπικ οπως επισης και αν θελουμε να βαλουμε τους καινουριους 10.3 drivers πειραγμενους beta μεν αλλα δινουν κατι παραπανω... (παντα με αναλογη βαση-ψηξη...) Εξυπακουεται οτι η "καθαρη" εγκατασταση σε φερνει πιο κοντα στην "πραγματικη" αποδοση της επενδυσης σου βλεπε λαπτοπ... -κι εσενα στα πρωτα μυστικιστικα βηματα της σχεσης σου με το αντικοιμενο του ποθου βλεπε παλι λαπτοπ- Εκτος κι αν ειχες πολλες "ερωμενες" κατα το παρελθον... Εχει πολυ καλη προσβαση σε δισκο-μνημες με τις μνημες σε δυο παραλληλα σλοτ, για πανευκολη αλλαγη. Απο ενα προχειρο ψαξιμο στο e-bay η μπαταρια (σε κινα μερια ) λογικα θα εχει πολυ καλες τιμες για ... μελοντικα. Και οπως το εχετε ηδη δει ειναι ομορφο στιβαρο και κυριως πολλη καλη σχεση τιμης προς αποδοση... Που θελω να καταληξω...ημουν ετοιμος να το παρω με ειχατε "ψησει" κυριολεκτικα ρε μπαγασες (ntountou-islas canarias) σας παρακολουθουσα απο την αρχη μεχρι που ειδα αυτο http://www.gizmodo.gr/2526/lenovo-hits-the-market-with-new-ideapads-y460 και "φρενερα" για μετα το Πασχα...να τσεκαρουμε και βλεπουμε
islas canarias Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 το σκεφτομαι σοβαρα να χτυπησω φορματακι μπας και δω λιγο ταχυτητα ;-)
THEMACHINE Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 το σκεφτομαι σοβαρα να χτυπησω φορματακι μπας και δω λιγο ταχυτητα ;-) Σε περίπτωση που κάνει κάποιος clean ή semi-clean install μετά μπορεί με τα recovery disks να το φέρει πάλι όπως ήταν όταν το αγόρασε?
bebis4 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 http://www.gizmodo.gr/2526/lenovo-hi...-ideapads-y460 και εγω θα περιμενω ακομη.
islas canarias Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Σε περίπτωση που κάνει κάποιος clean ή semi-clean install μετά μπορεί με τα recovery disks να το φέρει πάλι όπως ήταν όταν το αγόρασε? λογικα ναι, εγω τα εκανα καλου κακου, θελει 2 dvd double layer ειδαλλως 4-5 κανονικα dvd.
1000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Ισχύει! για το 2527.5MHz.. Μου κάνει εντύπωση πάντως πως όταν ανεβάζει γκάζια, η θερμοκρασία πέφτει. Είναι και αυτό ιδίωμα των i; Δείτε εδώ θερμοκρασία σε rendering και μετά σε idle. Επίσης προσπάθησα να το στρεσάρω με orthos προκειμένου να δω συμπεριφορά αλλά τσιτώνετε μόνο ο ένας πυρήνας. Θα δοκιμάσω και με prime διότι προφανώς του φταίει το orthos (εφόσον στο rendering δουλεύουν και οι δύο πυρήνες κομπλέ) και βλέπουμε.
BritGreek Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Έχω κάνει τις εξής αλλαγές: έβγαλα mcafee έβαλα avast (home free) έβγαλα μια μαλακία της norton που ηταν trial 1. To Norton χρειάζεται και το Norton Removal Tool για να φύγει τελείως από το σύστημά σου. Διαφορετικά το laptop σέρνεται ιδιαίτερα πολύ. 2. Mcafee και Norton μαζί, πώς γίνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.