Προς το περιεχόμενο

2 νεα Vaio (core i5), ποιο απ τα 2?

islas canarias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως είναι πολύ καλές επιλογές όποιο και να πάρεις. Πλήρη σε χαρακτηριστικά .Εντύπωση μου έκανε που έβαλε και e-sata η Sony που γενικά δεν έβαζε.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εμενα μου εκανε εντυπωση τα i5 που αρχιζουν σιγα σιγα να βγαινουν. δεν εχω δουλεψει ποτε πραγματικα δυνατο λαπτοπ και ειναι μαρτυριο να εχεις ανοιχτα outlook, excel και 10 tabs στον firefox ;-)

"Η κάρτα γραφικών ATI Mobility Radeon HD 5650 είναι ιδανική για τις απλές καθημερινές λειτουργίες."

νομιζω τρελο understatement!!!!

παραδοση τελη Φεβ, αρχες Μαρτιου μου ειπαν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω στα χέρια μου το 1ο εδώ και τρεις ημέρες. Super είναι!

Η μπαταρία αντέχει περίπου στη 1+1/2 ώρα.

Δημοσ.
Έχω στα χέρια μου το 1ο εδώ και τρεις ημέρες. Super είναι!

Η μπαταρία αντέχει περίπου στη 1+1/2 ώρα.

φιλε μου καλε, κ γω το εχω 2-3 μερες τωρα, το παραγγειλα την παρασκευη που ηρθε Ελλαδα απο youshop (infoquest) και ηρθε Τριτη.

Δηλωνω απογοητευμενος για τους εξης λογους:

Καταρχην η σονυ, το εχει φορτωσει με χιλια δυο στο σταρταπ (vaio care, vaio gate, vaio update, vaio το να, vaio τ αλλο) με αποτελεσμα το λαπτοπ να ειναι τρελα αργο, πιο αργο απο το αλλο που εχω με intel t2370 1,76 (λαπτοπ τριετιας με vista)!!!!! τα εβγαλα αυτα ολα αλλα γενικα η αισθηση ειναι ενως αργου λαπτοπ, καμια σχεση με οτι περιμενα για core i5 (το desktop σπιτι μου εχει intel T6850 3.0ghz και δειχνει 10 φορες ταχυτερο). Απογοητευση λοιπον απο κει. Τωρα κανω defrag μπας και σωθει λιγο η κατασταση! Ουτε oi DDR3 δε δειχνουν να σωζουν την κατασταση (ανοιξε outlook και πες μου αν αργει σε σχεση με ενα οποιοδηποτε desktop).

Αλλο τρελο μειον: η Σονυ εχει βαλει τα usb στη δεξια πλευρα οχι προς την οθονη αλλα προς τον καρπο, δηλαδη για να συνδεσεις εναν εκτυπωτη πρεπει να φορεσεις βραχιολι το καλωδιο, εαν δουλευεις ποντικι και οχι το pad. Ελεος, τρελο λαθος και απορω με την υπεροχη κ αγαπημενη σονυ μου!!!

Το μονο θετικο στο λαπτοπτακι ειναι η οθονη, η καρτα γραφικων (παιζει modern warfare, full specs) και ο μεγαλος σκληρος.

Περιμενα περισσοτερα απο τελευταιας τεχνολογιας βάϊο λαπτοπ! :(

Δημοσ.
η οθόνη σε ζωντάνια χρωμάτων και γωνίες θέασης όμως είναι η ίδια ;

Ας εξαιρέσουμε την ανάλυση που κι εγώ πιστεύω οτι είναι υπερβολή το 1080 σε 15αρα οθόνη.Είδα στα μαγαζιά το νέο 16αρι με 1080 και η οθόνη ηταν φανταστική,αλλα θέλω να το ξαναδώ μιας και δεν ξέρω αν μπορώ να δουλέψω σε τόσο υψηλή ανάλυση σε λίγες ίντσες.

οχι δεν ειναι ιδια η 1080p ειναι μακραν καλυτερη σε ολα. το θεμα ειναι ποιος βολευεται να δουλευει σε τετοια αναλυση στις 15 ιντσες και ποια καρτα γραφικων σηκωνει games σε τετοιες αναλυσεις.

Δημοσ.
φιλε μου καλε, κ γω το εχω 2-3 μερες τωρα, το παραγγειλα την παρασκευη που ηρθε Ελλαδα απο youshop (infoquest) και ηρθε Τριτη.

Δηλωνω απογοητευμενος για τους εξης λογους:

Καταρχην η σονυ, το εχει φορτωσει με χιλια δυο στο σταρταπ (vaio care, vaio gate, vaio update, vaio το να, vaio τ αλλο) με αποτελεσμα το λαπτοπ να ειναι τρελα αργο, πιο αργο απο το αλλο που εχω με intel t2370 1,76 (λαπτοπ τριετιας με vista)!!!!! τα εβγαλα αυτα ολα αλλα γενικα η αισθηση ειναι ενως αργου λαπτοπ, καμια σχεση με οτι περιμενα για core i5 (το desktop σπιτι μου εχει intel T6850 3.0ghz και δειχνει 10 φορες ταχυτερο). Απογοητευση λοιπον απο κει. Τωρα κανω defrag μπας και σωθει λιγο η κατασταση! Ουτε oi DDR3 δε δειχνουν να σωζουν την κατασταση (ανοιξε outlook και πες μου αν αργει σε σχεση με ενα οποιοδηποτε desktop).

Αλλο τρελο μειον: η Σονυ εχει βαλει τα usb στη δεξια πλευρα οχι προς την οθονη αλλα προς τον καρπο, δηλαδη για να συνδεσεις εναν εκτυπωτη πρεπει να φορεσεις βραχιολι το καλωδιο, εαν δουλευεις ποντικι και οχι το pad. Ελεος, τρελο λαθος και απορω με την υπεροχη κ αγαπημενη σονυ μου!!!

Το μονο θετικο στο λαπτοπτακι ειναι η οθονη, η καρτα γραφικων (παιζει modern warfare, full specs) και ο μεγαλος σκληρος.

Περιμενα περισσοτερα απο τελευταιας τεχνολογιας βάϊο λαπτοπ! :(

Το έχω και εγώ και όντως είναι λίγο αργό ειδικά στο startup των windows . Δεν είναι δηλαδη επειδή το έχει γεμίσει βλακείες η sony? Εσύ τα έκανες uninstall και δεν βελτιώθηκε καθόλου? Τι λες να φταίει?

Δημοσ.
Το έχω και εγώ και όντως είναι λίγο αργό ειδικά στο startup των windows . Δεν είναι δηλαδη επειδή το έχει γεμίσει βλακείες η sony? Εσύ τα έκανες uninstall και δεν βελτιώθηκε καθόλου? Τι λες να φταίει?

βελτιωθηκε η κατασταση αισθητα, τρεξε και defraggler. απλα ειναι μετριο λαπτοπ, δε βλεπω κατι να φταιει πιο συγκεκριμενα :(

Δημοσ.
βελτιωθηκε η κατασταση αισθητα, τρεξε και defraggler. απλα ειναι μετριο λαπτοπ, δε βλεπω κατι να φταιει πιο συγκεκριμενα :(

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα τετοιο laptop με αυτά τα specs να είναι μέτριο? Κάτι πρέπει να φταίει......δηλαδή εάν είχε ίδιο επεξεργαστή , ίδια ram , σκληρό, κάρτα γραφικών και το έφτιαχνε η toshiba θα ήταν πιο γρήγορο? Πρέπει να βρούμε τι φταίει.

Δημοσ.

Αργο???και εγω το εχω αυτο το λαπτοπ και κανει start up σφαιρα!!ειδικα στα game παιζω αψογα!!!μου αργουσε και μενα λιγο στην αρχη αλλα μετα απο μερικα update που εκανα ολα ΟΚ!!!εκανα και ενα τις Ιντελ για τον επεξεργαστη tourbo boost και φυσαει!!!

Δημοσ.
Αργο???και εγω το εχω αυτο το λαπτοπ και κανει start up σφαιρα!!ειδικα στα game παιζω αψογα!!!μου αργουσε και μενα λιγο στην αρχη αλλα μετα απο μερικα update που εκανα ολα ΟΚ!!!εκανα και ενα τις Ιντελ για τον επεξεργαστη tourbo boost και φυσαει!!!

Εγώ έκανα μόνο τα updates που μου έβγαλε από μόνο του να κάνει windows updates και vaio updates. Αυτό της intel που το βρήκες? Δεν θα έπρεπε να μου το βγάζει όταν ψάχνει το vaio updater? Γενικά σε laptop κάνει να βάζεις τα updates από τους κατασκευαστές των διάφορων parts ή πρέπει να βάζεις μόνο ότι σου δίνει η sony?

Δημοσ.

updates πρεπει να γινονται ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΗΓΕΣ. Διαφορα drivers τις καθε κατασκευαστριας λαπτο δεν υπαρχουν στο windows update, γι αυτο. αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.

παντως απενεργοποιησα στα services οτιδηποτε ελεγε "vaio media" (εχει 6-7 τετοια) και βελτιωθηκε λιγο ακομα χωρις καμια επιπτωση (εφοσον δε χρησιμοποιω τιποτα απο τα media πραγματα που εχει).

οχι ομως να λεμε 145 δευτερολεπτα startup δεν ειναι αργο ρε παιδια σε core i5, μη τρελαθουμε!!! με οσα του αλλαξα πηγε στα 75 δευτερολεπτα περιπου.

Δημοσ.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα τετοιο laptop με αυτά τα specs να είναι μέτριο? Κάτι πρέπει να φταίει......δηλαδή εάν είχε ίδιο επεξεργαστή , ίδια ram , σκληρό, κάρτα γραφικών και το έφτιαχνε η toshiba θα ήταν πιο γρήγορο? Πρέπει να βρούμε τι φταίει.

Σε αυτές τις περιπτώσεις μια και το hardware είναι καλό φταίνε τα crappy drivers της sony προφανός..

εγώ προτείνω να φτιάξετε τα recovery discs , και να κάνετε ενα format.μετα να εγκαταστήσετε μια εκδοση MSDN των 7 (home premium 64 bit φοράνε εαν δεν κάνω λάθος) και να βάλετε το κλειδάκι απο πίσω να τα ενεργοποιήσετε ΝΟΜΙΜΑ.

Επειτα τρέξτε το windows UPDATE και κατεβάστε τους drivers που λείπουν.Εαν δεν συμπληρωθούν όλοι μόνο τότε κατεβάστε όλους τους οδηγούς απο το site και τους αποσυμπιέζεται χωρίς να τους εγκαταστήσετε με setup..

Μπείτε στο device manager και κάντε search τους drivers μέσα στον φάκελο που αποσυμπιέσατε τους drivers που κατεβάσατε απο SONY,θα τους βρεί όλους.

Εαν θέλετε κάποιο απο τα utilities της sony επίσης υπάρχουν διαθέσιμα για download

Δημοσ.

Το vaio update μου το εβγαλε για τον CPU.Δεν ειναι αργο μια χαρα ειναι!!!αφου μπορω και παιζω ολοι μερα games χωρις προβλημα δεν με ενδιαφερει τιποτα αλλο χααχαχα!!!και κατι ακομα πηρα χθες αυτη τη ψυχτρα

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Laptop-Acc/Stands/Enermax-Enermax-Aeolous-Black-CPU-Cooler.htm παρα πολυ καλη εχω δει διαφορα γυρω στους -10 βαθμους σε ολλα τα συστηματα εκτος της καρτα γραφικων που οταν παιζω ειναι γυρω στα 55 με 60

Δημοσ.

Εγώ πάντως του έβαλα SSD intel πάνω και το μηχάνημα πάει σφαίρα ο σκληρός δίσκος είναι που γονατίζει τις επιδόσεις.

Δημοσ.
updates πρεπει να γινονται ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΗΓΕΣ. Διαφορα drivers τις καθε κατασκευαστριας λαπτο δεν υπαρχουν στο windows update, γι αυτο. αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.

παντως απενεργοποιησα στα services οτιδηποτε ελεγε "vaio media" (εχει 6-7 τετοια) και βελτιωθηκε λιγο ακομα χωρις καμια επιπτωση (εφοσον δε χρησιμοποιω τιποτα απο τα media πραγματα που εχει).

οχι ομως να λεμε 145 δευτερολεπτα startup δεν ειναι αργο ρε παιδια σε core i5, μη τρελαθουμε!!! με οσα του αλλαξα πηγε στα 75 δευτερολεπτα περιπου.

φιλε μου ετσι οπως τα λες ειναι πολυ τραγικο. εμενα κανει 45-50 με ενα καρο προγραμματα χαζομαρες της acer το acer 3810TZ με windows 7 64 bit home premium 320 δισκο 5400 και 4 γιγα DDR3 αλλα με πολυ χειροτερο cpu και gpu. δοκιμασε το προγραμμα ccleaner http://www.piriform.com/ccleaner/download και κανε καθαρισμο απο junk files καθαρισε την registry και επελεξε τι θα ξεκιναει στο start up μπας και δεις διαφορα. επισης βαλε καποιο σοβαρο προγραμμα για defragment και επισης πες λιγα λογια αν ειχες προβλημα με καποια απο τα προγραμματα με τα 64bit windows.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...