paylidis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Αναγκαστικά αγοράστηκε και στους 2 συζύγους για να υπάρξει απαλλαγή τέλους ταξινόμησης Τι γίνεται οταν θελουμε να παει ολο στο όνομα ενός μόνο των συζύγων; μεταβίβαση...
nmout Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Πάλι 3 χρόνια αναμονή δηλαδή παρ όλο που πάλι μένει στον 1 απο τους 2
paylidis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 εχω την εντύπωση πως ναι αλλα κάνε και μία ερώτηση στο τμ. συγκοινωνιων της περιοχής σου...
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Για να γινει μεταβιβαση τριτεκνικου/πολυτεκνικου ΙΧ αν δεν εχουν περασει 3 χρονια πληρωνουμε αναλογικα την απαλλαγη απο το τελος ταξινομησης... Τωρα δεν νομιζω να αλλαζει κατι για να γινει μεταβιβαση στο ονομα ενος απο υους δυο δικαιουχους της απαλλγης.
barman_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Να ρωτήσω και γω την απορία μου εδώ μιας και ταιριάζει.. Φίλη έφερε αμάξι από Αμερική και έχει κόκκινες ελληνικές πινακίδες. Το αμάξι βρίσκεται πολλά χρόνια στη Ελλάδα και θέλει να το πουλήσει σε κάποιον εδώ.. Γίνεται κανονικά η έχει κάποια διαδικασία? Πρέπει να βγάλει κανονικές? Το αυτοκίνητο είναι 15 ετών
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Για να εχει κοκκινες καποια απαλλαγη θα ειχε με τυχον περιορισμο ετων στην μεταβιβαση χωρις επιβαρυνση σε φορους που μαλλον γλυτωσε. Αν εχει πολλα χρονια μαλλον δεν θα εχει επιβαρυνση αλλα να το ρωτησει . Το τριτεκνικο με κοκκινες που ειχα ειχε περιορισμο 3 χρονια και μετα πηγα και τις αλλαξα. Πληρωσα αν θυμαμαι καλα 60 ευρω για αλλαγη πινακιδων Για να το πουλησει πρεπει να τις αλλαξει και μετα να το δωσει
4517872768 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Στις 17/2/2010 στις 12:37 ΜΜ, lambroukos13 είπε παιδες τα φωτα σας,ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε τι παιζει με την μεταβιβαση ενος 3-τεκνικου αμαξιου που δεν εχει πληρωνει τελη ταξινομησης...βασικα ενδιαφερομαι να αγορασω ενα αμαξι γνωστου μου με κοκκινες πινακιδες,το εχει κρατησει 3 χρονια οσο δηλαδη χρειαζεται για να μπορει να το μεταβιβασει και αυτο που δεν ξερω ειναι αν θα χρειαστει ο νεος κατοχος (εγω στην προκειμενη) να πληρωσω τα τελη που δεν ειχε πληρωσει τοτε για να βγαλω κανονικες πινακιδες η απλα γινεται κανονικα η μεταβιβαση και μενουν οι κοκκινες πινακιδες και στον νεο ιδιoκτητη (εμενα)? Καλημέρα μήπως ξέρει κάποιος τι διαδικασία για να αγοράσω αμάξι. Μπορώ να πάω σε κάποια αντιπροσωπεία με τα δικαιολογητικά η κάπου συγκεκριμένα έχω τρία ανήλικα παιδιά
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Απο οτι θυμαμαι ενα πιστοποιητικο οικογενειακης κατασταησς . Αφου ειναι ανηλικα δεν θελει κατι αλλο .Αν καποιο σπουδαζε θα ηθελε πιστοποιητικο σπουδων Η διαδικασια θα σου παρει καπου 20 μερες . Στα 3 χρονια μπορεις να τις αλλαξεις σε συμβατικες Θελει και καποιες εξουσιοδοτησεις στον εμπορο Η αδεια κυκλοφοριας θα ειναι και στο δικο σου ονομα και της γυναικας σου χωρις παρακρατηση εστω και αν αρεις δανεια
Tsapournias Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σας!!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να πουλήσω το αυτοκίνητο μου ενώ το έχω παρει σαν τρίτεκνοι και έχω μαύρες πινακίδες.. το αυτοκίνητο το έχω 1 χρόνο μπορώ να το πουλήσω; Ξέρεις κανένας να με βοηθήσει; ευχαριστω εκ των προτέρων… Καλησπέρα σας!!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να πουλήσω το αυτοκίνητο μου ενώ το έχω παρει σαν τρίτεκνοι και έχω μαύρες πινακίδες.. το αυτοκίνητο το έχω 1 χρόνο μπορώ να το πουλήσω; Ξέρεις κανένας να με βοηθήσει; ευχαριστω εκ των προτέρων…
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Tsapournias είπε Καλησπέρα σας!!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να πουλήσω το αυτοκίνητο μου ενώ το έχω παρει σαν τρίτεκνοι και έχω μαύρες πινακίδες.. το αυτοκίνητο το έχω 1 χρόνο μπορώ να το πουλήσω; Ξέρεις κανένας να με βοηθήσει; ευχαριστω εκ των προτέρων… Καλησπέρα σας!!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να πουλήσω το αυτοκίνητο μου ενώ το έχω παρει σαν τρίτεκνοι και έχω μαύρες πινακίδες.. το αυτοκίνητο το έχω 1 χρόνο μπορώ να το πουλήσω; Ξέρεις κανένας να με βοηθήσει; ευχαριστω εκ των προτέρων… Για να το πουλησεις θα πρεπει να πληρωσεις μερος του ποσου που κερδισες κατα την αγορα απο τελη .Μετα τα 5 χρονια μπορεις να το πουλησεις χωρις ...πεναλτυ . Δεν εχει κοκκινες πινακιδες ? Οταν το 2008 ειχα παρει εγω ειχε κοκκινες και τις αλλαξα στα 5 χρονια .Το εχω ακομα . Honda CRV απο 38000 το ειχα παρει 32000 ευρω Δεν μπορεις να ξαναπαρεις τριτεκνικο αν δεν εχει αλλαξει κατι . Επεξ/σία 1 Απριλίου 2023 από Γιάννης Platano
Tsapournias Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Έχω πάρει μαύρες πινακίδες.. και στην άδεια δεν γράφει κάτι..
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Tsapournias είπε Έχω πάρει μαύρες πινακίδες.. και στην άδεια δεν γράφει κάτι.. Γραψε πιο πολλα για να καταλαβουμε.Τι αυτοκινητο , απο που το πηρες και αν ειχες εκπτωση σε τελη . Σου εχω απαντησει σε προσωπικο μηνυμα Επεξ/σία 1 Απριλίου 2023 από Γιάννης Platano
Joshua21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 On 01/04/2023 at 00:45, Tsapournias said: Καλησπέρα σας!!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να πουλήσω το αυτοκίνητο μου ενώ το έχω παρει σαν τρίτεκνοι και έχω μαύρες πινακίδες.. το αυτοκίνητο το έχω 1 χρόνο μπορώ να το πουλήσω; Ξέρεις κανένας να με βοηθήσει; ευχαριστω εκ των προτέρων… Μπορείς αλλά θα χρειαστείς άδεια από το τελωνείο, το οποίο θα στη δώσει μόνο αν εισπράξει το τέλος ταξινόμησης που αναλογεί στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή ή την διαφορά μεταξύ του τέλους αυτού και του τέλους ταξινόμησης που τυχόν έχει καταβληθεί. Μόνο μετά τα 3 χρόνια μπορείς να το πουλήσεις χωρίς την άδεια του τελωνείου. Επίσης να έχεις υπόψιν ότι απαλλαγή του τέλους ταξινόμησης σε τρίτεκνους παρέχεται μόνο μία φορά και μόνο για ένα αυτοκίνητο ανά οικογένεια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 17 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μπορείς αλλά θα χρειαστείς άδεια από το τελωνείο, το οποίο θα στη δώσει μόνο αν εισπράξει το τέλος ταξινόμησης που αναλογεί στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή ή την διαφορά μεταξύ του τέλους αυτού και του τέλους ταξινόμησης που τυχόν έχει καταβληθεί. Μόνο μετά τα 3 χρόνια μπορείς να το πουλήσεις χωρίς την άδεια του τελωνείου. Επίσης να έχεις υπόψιν ότι απαλλαγή του τέλους ταξινόμησης σε τρίτεκνους παρέχεται μόνο μία φορά και μόνο για ένα αυτοκίνητο ανά οικογένεια. Απορω πως εχει μαυρες πινακιδες ενω τα τριτεκνικα και καποια αλλα εχουν κοκκινες Εκτος και ειναι την περιοδο που ειχαν ελλεψη https://www.newsauto.gr/news/afantes-kokkines-pinakides-kikloforias/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα