devilaki Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 καλημέρα έχω τα παραπάνω παιχνίδια για το PS2 αλλά δεν μου παίζουν .... πιθανόν να τα έχουν παίξει τα DVD το κουλό είναι πως στο PS2 τα δισκάκια μια εμφανίζονται μπλέ και μια χρυσά !!!! τα PS2 κάνει φιλότιμες προσπάθειες να τα διαβάσει αλλά δεν τα καταφέρνει το God Of War 2 το διαβάζει αμέσως, κι έτσι έχω ψιλοαποκλείσει την πιθανότητα να φταίει το PS2 έκανα αντίγραφο του God Of War αλλά δεν είχα DVD -R και το έγραψα σε DVD +R, εννοείτε πως ούτε το αντίγραφο παίζει όπως εννοείτε πως το PS2 είναι τσιπαρισμένο μήπως κάποιος έχει τα παραπάνω παιχνίδια και δεν τα χρειάζεται πια ή μπορεί να μου τα δανείσει για μια μέρα ; το God Of War έχει βγει απ΄ όσο γνωρίζω μόνο σε PS2 ενώ το Turok Evolution έχει βγει και για PC οπότε αν το έχει κάποιος και για pc μου κάνει ... αν κάποιος μπορεί να μου τα δανείσει θα δοθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί για το αν θα επιστραφούν τα παιχνίδια ... περιοχή Αθήνας, Πειραιά αν είναι δυνατόν
Phantolino Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Πριν αρχισεις να κανεις ταρζανιες και να δανειζεσαι παιχνιδια δοκιμασε να τα κατεβασεις ή να τα κανεις ενα αντιγραφο σε dvd-r Verbatim δισκακια με την χαμηλοτερη ταχυτα (1x ή 2x). Εαν και με καλης ποιοτητας δισκακια οπως τα Verbatim και σε τετοια ταχυτητα τοτε πολυ πιθανον να προβλημα το ματακι του PS2. Να θυμασαι οτι σε τσιπαρισμενες κονσολες οταν τους βαζεις να διαβασουν αντιγραμενους δισκους και ιδιαιτερα χαμηλης ποιοτητας και κακογραμμενους μειωνεις τον χρονο ζωης του λειζερ.
devilaki Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Πριν αρχισεις να κανεις ταρζανιες και να δανειζεσαι παιχνιδια δοκιμασε να τα κατεβασεις ή να τα κανεις ενα αντιγραφο σε dvd-r Verbatim δισκακια με την χαμηλοτερη ταχυτα (1x ή 2x). Εαν και με καλης ποιοτητας δισκακια οπως τα Verbatim και σε τετοια ταχυτητα τοτε πολυ πιθανον να προβλημα το ματακι του PS2. Να θυμασαι οτι σε τσιπαρισμενες κονσολες οταν τους βαζεις να διαβασουν αντιγραμενους δισκους και ιδιαιτερα χαμηλης ποιοτητας και κακογραμμενους μειωνεις τον χρονο ζωης του λειζερ. Φίλε μου πήρα μια δεκάδα That's DVD -R x8 και έγραψα το God Of War και το διάβασε με την 1η !!!! να ΄σαι καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.