Προς το περιεχόμενο

αλλαγή ραδιοκασετοφώνου σε fiat punto sporting 1999-2003?

santana99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα αυτοκίνητο του τίτλου και έχω την εξής απορία.

Γίνεται να αλλάξω το ραδιοκασετόφωνο που έχει? (υπόψην είναι πάνω πάνω στην κονσόλα του αυτοκινήτου και είναι της μάνας του)

θέλω να ρωτήσω αν κάποιος το έχει και ξέρει αν μπορεί να αλλαχτεί με ένα πιο σύγχρονο cd-radio για πχ από fiat punto του 2003+ ή να μου το βγάλουν και να βάλω ένα δικό μου κανονικό? ΑΠλά έχει παραπάνω πάχος και δεν ξέρω πως γίνεται να προσαρμοστεί ένα όπως sony/pioneer κλπ...

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Για το Grande Punto Που εχει κι αυτο πιο χοντρο εργοστασιακο ηχοσυστημα, απλα παιρνεις οποιοδηποτε cd player θες, ΣΥΝ αυτο το πλαστικο για να καλυψεις το εξτρα παχος του εργοστασιακου.

http://www.xtremeaudio.gr/site/product.php?pid=1717

Σιγουρα υπαρχει και για απλο Punto, εχει φιλος και εχει βαλει Pioneer πηγη χωρις προβλημα.

Edit: Το βρηκα! http://www.xtremeaudio.gr/site/product.php?pid=1723&catid=273

Αλλα ρωτα και αλλου για τιμες...

ετσι οπως τα λεει ο φιλος ο georeman ειναι. Σε skoda fabia 2008 για παραδειγμα αμα το βγαλεις απο κατω εχει και θεσεις κανονικα (1din,2din) για να βαλεις οτι θες εσυ. απλα πας και παιρνεις αν δεν εχεις ηδη μια προσοψη για να καλυψει το κενο. ( η προσοψη που λεμε ειναι κανονικη απο το εργοστασιο δηλαδη οχι αφτερμαρκετ)

βρήκα ένα ίδιο. 2 ερωτήσεις

1) γίνεται καμιά πατέντα να παίζει από usb mp3?

2) θυμάστε τι μάρκα είναι και τι χαρακτηριστικά έχει?

• Moderators

Ενα ιδιο τι;

Εργοστασιακο ηχοσυστημα; Αφου λεμε ολα ταιριαζουν, αρκει να παρεις και το πλαστικακι αυτο για να μη φαινεται ασχημο...

Γιατι να μπλεκεις με πατεντες κτλ? Παρε μια πηγη της επιλογης σου που να παιζει απο USB...

από μεταχειρησμένο της blankpurtk κάπως έτσι ραδιο cd. ερωτήσεις

1) αν γράψω ένα σιντάκι εμ-πι-3 θα το παίζει?

2) γίνεται καμιά πατέντα να βάλω usb?

• Moderators

Δεν βγαζω νοημα, λυπαμαι.

Ας βοηθησει καποιος αλλος.

Δηλαδη πώς περιμενεις να σου δωθει απαντηση χωρις να εχεις γραψει καν ποιο μοντελο ειναι για να ψαξουμε να βρουμε αν παιζει Mp3?

BLAUPUNKT λέγεται η μάρκα....είναι αυτό που βάζει η φιατ στα τελευταία Punto μοντέλα τις (δεν είμαι σίγουρος αν έιναι και στο grande και το evo)

αυτο εδω είναι....πιο ακριβώς μοντέλο δεν ξέρω...

http://www.soundmasterscotland.com/storemill/secure/artwork/product/9_9_2c0f8c09-c0ec-4b48-bb96-fc9c2b7b1273.jpg

• Moderators

Στο Grande παιζει mp3.

Αλλα για το Punto αμφιβαλλω πολυ.

Σε φιλο δεν επαιζε και το αλλαξε. Ετσι κι αλλιως μπορεις να βαλεις οποιο θες. Βεβαια αυτος εχει μοντελο 2001, δεν ξερω αν αλλαξε κατι τις επομενες χρονιες...

Σε καθε περιπτωση, δεν χανεις κατι να δοκιμασεις... Το πολυ πολυ ενα cd να παει χεμανο. USB αν δεν εχει εργοστασιακο πολυ δυσκολα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...