Προς το περιεχόμενο

προβλημα συνδεσης samsung led tv ue32b6000 με samsung home theatre ht-x720gt

PreGeoLude

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους και ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια. Προσφατα αγορασα την τηλεοραση και το home theatre που αναφερω στον τιτλο. Νομιζω οτι οι συνδεσεις ειναι ok αλλα το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι ο ηχος, ο οποιος αν και ακουγεται κανονικα οταν παιζει dvd, δεν ακουγεται οταν παιζει η τηλεοραση. Εχω συνδεσει τη τηλεοραση με το HT με καλωδια HDMI και οπτικη ινα για τον ηχο. Επισης απο το μενου της τηλεορασης εχω επιλεξει τον ηχο να μη βγαινει απο το ηχειο της τηλεορασης αλλα απο εξωτερικο. Νομιζω οτι εχω δοκιμασει καθε δυνατο σεναριο αλλα και παλι δεν εχω ηχο. Το κακο ειναι οτι εχω συνδεδεμενο στη τηλεοραση και το western digital live tv αλλα και παλι δεν εχω ηχο. Τι να κανω? Παρακαλω βοηθειστε

Δημοσ.

Αυτό που λες μου ακούγεται εντελώς παράλογο, αλλά και πάλι όλα παίζουν. Πρόσφατα κι εγώ αγόρασα την σειρά 7000 (δεν πρέπει να έχουν διαφορά στις συνδέσεις μάλλον) και με έκπληξη διαπίστωσα ότι όταν το συνδέω με το (αρχαίο) stereo που έχω με καλώδιο rca audio left right δεν έβγαζε ήχο. Μετά διάβασα οτι ο αναλογικός ήχος είναι μόνο In και όχι out:mad:! Μετά απο αυτό προσανατολιζόμουνα να αγοράσω το home cinema που αναφέρεις για να λύσω το πρόβλημα αυτό που έχω, αλλά και για να έχω ήχο dts. Τώρα διαβάζω το post σου και τα έχω παίξει τελείως! Να σε ρωτήσω κάτι: όταν παίζεις ταινίες ή μουσική απο στικάκι στη θύρα usb που έχει η τηλεόραση, πάλι δεν ακούς ήχο από το home cinema? Αν εντωμεταξύ έλυσες το πρόβλημα που αναφέρεις, τότε πέστο μας!:-)

Δημοσ.

ακομη δεν εχω δοκιμασει το στικακι για να σου πω. αυριο εχω κανονισει να το παω για ενα τεστακι σε ενα σερβις της σαμσουνγκ να δω τι θα μου πουν. οταν εχω αποτελεσματα θα ενημερωσω.

Δημοσ.

Eπιλεγεις απο τον ενισχυτη την αντιστοιχη εισοδο (οπου καταληγει η οπτικη απο την τηλεοραση ) ετσι δεν ειναι ? Και παρολα αυτα τιποτα ?

Δημοσ.

Αν δεν ειναι καποια ρυθμιση του home cinema , η καποιο ελλατωματικο καλωδιο οπτικης (κανε και μια αλλαγη , ποτε δεν ξερεις ) τοτε παιζει να εχει προβλημα η εισοδος του samsung η η εξοδος της τηλεορασης

Δημοσ.

τελικα ηταν το καλωδιο. το αγορασα πριν απο 10 μερες και παρολα αυτα ηταν χαλασμενο. το αντικατεστησα και ολα καλα. σας ευχαριστω πολυ παιδια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...