Greek_Tornado Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα Είμαι χρόνια χρήστης Nvidia καρτών και αλλαξοπίστησα πρόσφατα για μια Radeon 4890. Πολύ καλή η κάρτα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την επιλογή μου, μέρα με τη νύχτα με την 8800GTX που είχα πιο πριν και σε επιδόσεις αλλά και περιέργως σε ποιότητα εικόνας. Τέλος όμως με το εγκώμιο για την εποχή κυριαρχίας της ATi, και να μπω στο θέμα: στην Nvidia είχα στο control panel τα γνωστά 3d profiles, δηλαδή του δινα μια διαδρομή για ένα exe παιχνιδιού ή εφαρμογής και ρύθμιζα custom AA, AF κλπ για τη συγκεκριμένη. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό στο ATI control center; Είδα κάτι Profile managers αλλά έκανε μάλλον διαφορετική δουλειά και μπερδεύτηκα
EddieObscurant Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δεν εχει δυστυχώς αυτήν την επιλόγη. Αλλά απο ένα σημείο και μετά το συνηθίζεις. Θα σου πρότεινα να βάλεις το catalyst A.I. στο advanced, mipmap detail level στο high quality, vertical refresh on/off, unless application specifies, enable adaptive anti-aliasing quality, enable triple buffering και ολα τα αλλα use application settings και τα ρυθμίζεις μέσα απο κάθε παίχνιδι. Με αυτόν τον τρόπο ελαχιστοποιείς τα προβλήματα με παιχνίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.