Προς το περιεχόμενο

Banned Movies

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μία κατά τη γνώμη μου πολύ καλή ταινία που έχει φάει πολλά ban είναι το "Borat".

Κίνα, Βιρμανία, Αίγυπτος, Ιράν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Υεμένη και φυσικά ... Καζακστάν!

Is nice! :o

Κριμα που δεν εφαγε παγκοσμιο ban!Τετοιες αθλιοτητες πρεπει να μπαναρονται απο το μονταζ :X

• Members
Δημοσ.
Στην Ελλαδα η μονη ταινια που θυμαμαι να εφαγε banακι ειναι το Cannibal Holocaust.

Γενικα η Αυστραλια ριχνει γερα ban σε ταινιες ανα διαστηματα.Απο τις προσφατες ταινιες το Ken Park του Clark και απο παλαιοτερες τα Σοδομα του Παζολινι.

Επισης κοιτα για το αρχικο The Last House on the left(oχι το remake).Συγχρονη μπαναρισμενη ειναι το γιαπωνεζικο Gurotesuku.Καλη τυχη αν το δεις!

Επιπλεον απο καλες ταινιες δες το Ichi the Killer που θεωρειται απο τις πιο βιαιες ταινιες που εχουν σκηνοθετηθει ποτε αλλα εχει και καθολικη σχεδον αποδοχη απο κριτικους και θεατες.

Τα μπανακια της εχει φαει και αυτη: But i'm a cheerleader

http://www.imdb.com/title/tt0179116/

με την Natasha Lyonne που θα παιξει φετος στο All about Evil που και αυτο θα συζητηθει.Ελπιζω να μην κουρασα!

Κι εγώ τα Cannibal Holocaust, Salo και Ichi the killer θα έλεγα.

Το Last House on the Left μπορεί να μπαναρίστηκε στην εποχή του αλλά μην περιμένεις κάτι σοκαριστικό... εγώ πάντως που το είδα πριν κάμποσο καιρό το βρήκα αστείο.

Άλλες γενικά "ενοχλητικές" για τον ένα ή τον άλλο λόγο ταινίες που όμως δεν ξέρω αν έχουν μπαναριστεί σε κάποιες χώρες είναι το Bijita Q (χωρίς να την έχω δει ακόμα, απλά το έχω ακούσει), Nekromantik, Spiele wir Liebe aka Maladolescenza (αυτή κάπου είχα διαβάσει πως είναι μπαναρισμένη ακόμα στη Γερμανία), I Spit on Your Grave και μια άλλη που δεν θυμάμαι ακριβώς τον τίτλο της τώρα - guinea pigs νομίζω ή κάπως έτσι που περιγράφει κάτι κινέζικα πειράματα (σε ανθρώπους, γάτες κλπ). Α, και το Pink Flamingos πρέπει να έχει μπαναριστεί σε μερικές χώρες.

Δημοσ.

Κλασική banned και must see ταινία τρόμου πάντως είναι το Νεκρομαντικ.

Εξίσου banned σε πολλές χώρες πρέπει να είναι και οι περισσότερες παραγωγές της dark side, τύπου αμαρτωλές καλόγριες, ο σεξορκιστής, η καπότα δολοφόνος και όλα τούτα.

Τώρα από πολιτικοτέτοιες υπάρχουν πολλές, το ζήτα του Γαβρά για παράδειγμα στην Ελλάδα ήρθε αργότερα λόγω Χούντας, ο Άγιος Πρεβέζης είναι μορφή και είναι ακόμη banned γενικά πλέον το μπαν γίνεται στους υπανάπτυκτους, οι υπόλοιποι δημοκράτες απλά φροντίζουν να θαφτούν. =ρ

Δημοσ.
cannibal holocaust επισης banned.

Ειπώθηκε στην πρώτη σελίδα. Την είδα.. σιγά την ταινία για να φάει και ban... 0 αίσθηση μου έκανε..

• Members
Δημοσ.
Ειπώθηκε στην πρώτη σελίδα. Την είδα.. σιγά την ταινία για να φάει και ban... 0 αίσθηση μου έκανε..

Καλά γυρίστηκε και το 81 αν θυμάμαι καλά... για την εποχή της πρέπει να ήταν σοκαριστική...

επίσης, νομίζω πως μεγάλες αντιδράσεις σε αυτή την ταινία προκάλεσε η σκηνή με τη

σφαγή της χελώνας

Δημοσ.

Το 1979 ξεκίνησαν τα γυρίσματα και βγήκε το 80.

Σκοτώθηκαν 6 ζώα στην ταινία. Ούτε άξια αναφοράς δεν είναι η μπούρδα..

Δημοσ.

Το Salo υπάρχει σε βίντεο Club και η συνταγή πάει ως εξής:

δεν τρώμε δύο ώρες πριν και δύο ώρες μετά την ταινία. :P

Εγώ ούτε σε fast forward δεν την πάλεψα να την δω.

Ο Pier Paolo Pasolini νομίζω έχει σκηνοθετήσει και το μεγάλο φαγοπότι που τρώνε μέχρι να σκάσουν.

• Members
Δημοσ.
Το Salo υπάρχει σε βίντεο Club και η συνταγή πάει ως εξής:

δεν τρώμε δύο ώρες πριν και δύο ώρες μετά την ταινία. :P

Εγώ ούτε σε fast forward δεν την πάλεψα να την δω.

Ο Pier Paolo Pasolini νομίζω έχει σκηνοθετήσει και το μεγάλο φαγοπότι που τρώνε μέχρι να σκάσουν.

Εγώ ρε γαμώτο αυτή την ταινία την έχω (αγορασμένη κιόλας :shock:), αλλά δεν έχω καθίσει ακόμα να τη δω, γιατί έχω διαβάσει το βιβλίο και δεν έχω πια ιδιαίτερη περιέργεια. Άσε που μου φαίνεται πολύ δύσκολο σε μια τόσο παλιά ταινία να απεικονίζονται ρεαλιστικά όλα αυτά που περιγράφει το βιβλίο.

Δημοσ.
Εγώ ρε γαμώτο αυτή την ταινία την έχω (αγορασμένη κιόλας :shock:), αλλά δεν έχω καθίσει ακόμα να τη δω, γιατί έχω διαβάσει το βιβλίο και δεν έχω πια ιδιαίτερη περιέργεια. Άσε που μου φαίνεται πολύ δύσκολο σε μια τόσο παλιά ταινία να απεικονίζονται ρεαλιστικά όλα αυτά που περιγράφει το βιβλίο.

Ρεαλιστικά δεν ξέρω φίλε αλλά αηδιαστικά ΣΙΓΟΥΡΑ.

Δημοσ.

Το "Salo" πρέπει να είναι η πιο ενοχλητική ταινία που γυρίστηκε ποτέ.

Τρομερή σαν σύλληψη, η ενσάρκωση της απόλυτης κόλασης, αλλά πέφτει λίγο βαριά στο στομάχι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...