Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ελεγκτη ενιαιου σειριακου διαυλου

kwnstantinosv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, ειμαι νεο μελος και βρηκα το σαιτ σας αρκετα ενδιαφερον καθως αρκετες αποριες μου εχουν λυθει απο εδω.ειμαι αρκετα ασχετος απο ''hardware''.

εχω το εξης προβλημα: εδω και 3 μερες καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη εμφανιζεται ενα μηνυμα που δεν θυμαμαι επ'ακριβως τι λεει, αλλα απ'οσα θυμαμαι λεει οτι τα windows εντοπισαν ''νεο υλικο'' κι οτι πρεπει να αναζητηθει οδηγος εγκαταστασης για ελεγκτη ενιαιου σειριακου διαυλου(?) χωρις ωστοσο να υπαρχει τετοιος ''οδηγος''. Μαλιστα, το συγκεκριμενο μηνυμα εμφανιζεται συνεχως και πρεπει να πατησω καμια 15ρια φορες επιμονα ''ακυρο'' για να φυγει τελικα.

Την ιδια στιγμη ΔΕΝ μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ επειδη το laptop φαινεται να μην ''αναγνωριζει'' το καλωδιο του μοντεμ που εβαλα στη θυρα usb (δεν εχω ethernet). Δηλαδή, παρότι, οταν βαζω το καλωδιο στο pc, αναβει κανονικα η ενδειξη ''usb'' στο μοντεμ, ο υπολογιστης δεν το αναγνωριζει, οποτε δεν συνδεομαι. Τι μπορει να συμβαινει?? Θα εκτιμουσα πολυ καποια βοηθεια και σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

αυτο εκανα προχτες. εγκατεστησα ξανα τους drivers του μοντεμ και προς στιγμην επιλυθηκε. χτες ομως παλι δεν το αναγνωριζε.και παλι εγκατεστησα το μοντεμ, αλλα αυτη τη φορα δεν επανηλθε. εκανα τη διαδικασια αλλες 5 φορες και τελικα τα καταφερε.

δεν μπορω ομως να κανω συνεχεια αυτο το πραγμα. πιστευω φταιει αυτο το μηνυμα που μου βγαζει.

με το που ανοιγω τον υπολογιστη μου λεει οτι τα windows πρεπει να εγκαταστησουν το λογισμικο προγραμματος οδηγησης για τη συσκευη NVIDIA Geforce Go 7600. αν πατησω Χ βγαινει αλλο μηνυμα που λεει οτι πρεπει να εγκαταστησω το λογισμικο προγραμματος οδηγησης για τον ''ελεγκτη σειριακου διαυλου''. αν πατησω Χ λεει οτι πρεπει να εγκαταστησω ΄΄βασικη συσκευη συστηματος''. μετα ενα αλλο οτι πρεπει να εγκαταστησω τη ''usb 2.0 camera''. ενας φαυλος κυκλος δηλαδη.το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να εγκαταστησει κανενα απ αυτα και εμφανιζονται συνεχεια. μοιαζει σαν να εχει κολλησει.σαν spam ενα πραγμα. και μου βγαζει την πιστη για να δεχτει το καλωδιο του μοντεμ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...