Προς το περιεχόμενο

Η κατάντια της Ελλάδας και το ελλειμα της οικονομιας.

OrdeR+240

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ηθελα να ξερα γιατι ο κοσμος δεν απαιτει να κατσουν στο σκαμνι οι των μεγαλων σκανδαλων

για δημευσεις περιουσιων κλπ το βλεπουμε μετα

και γιατι να μην κατσουν στο σκαμνι και οι φοροφυγαδες.

μην τα ριχνουμε ολα στους πολιτικους,φταιμε και εμεις.

το 90% των επιχειρησεων φοροδιαφευγει,οι πιο πολλες εχουν ανασφαλιστους εργαζομενους,και τοσα αλλα.

και εγω επιχειρησεις εχω αλλα τουλαχιστον ας παραδεχθουμε και την δικη μας ενοχη.

να μου πεις αφου μας κλεβουν αυτοι τους κλεβουμε και εμεις.

ειναι βεβαια ενα αλλοθι για να δικαιολογουμε τον εαυτο μας.

Στην γερμανια το θεωρουν αυτονοητο οτι πρεπει να πληρωνεις εφορια,εδω ακριβως το αντιθετο.

οποτε αν δεν αλλαξει ο ελληνας νοοτροπια ως προς τις υποχρεωσεις του δεν βλεπω φως στο τουνελ.

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ναι οκ εχω μαλιασει να λεω οτι ολοι λιγο πολυ ειμαστε υπευθυνοι,ομως μιλαμε για φαυλο κυκλο και μακροπροθεσμες λυσεις και αν ποτε

στο δια ταυτα (σκανδαλα χρηματιστηριου,εξοπλισμων,αποθεματικα ταμειων,ολυπιακων αγωνων,βατοπεδιου κλπ κλπ) μιλαμε για υπερογκες απατες με γνωστους υπευθυνους

Δημοσ.
Όπως είπες, με το παρόν σύστημα δεν πρόκειται να ξεχρεώσουμε. Το σύστημα μπορεί όμως να αλλάξει;

Η δική μου άποψη. Τί θα γίνει αν δεν μπορέσουμε να τα δώσουμε; Ουσιαστικά ΤΙΠΟΤΑ. Να μας χαρίσουν κάτι αποκλείεται - επίσημα τουλάχιστον. Θα ακούμε φωνές, ταυτόχρονα θα είμαστε χρεωμένοι, και το θέατρο θα συνεχίζεται αεί. Είναι ένα, αυθαίρετο αν θέλεις, συμπέρασμα στο οποίο κατέληξα από τις λίγες γνώσεις μου περί οικονομικών και, περισσότερο, από τον τρόπο που αφουγκράζομαι και διαισθάνομαι τον κόσμο. Θεωρίες μπορεί να υπάρχουν πολλές - λειτουργούν όμως υπό συνθήκες και άριστα μόνο στα χαρτιά. Είναι μια δική μου άποψη που υπάγεται στη φιλοσοφία μου και πιθανόν να βγω λάθος. Σε αυτήν την περίπτωση, εδώ θα είμαστε και θα δεχτώ επικρίσεις ευχαρίστως.:-)

Ναι ισχύει αυτό για τις θεωρίες στα χαρτιά που δεν βρίσκουν πάντα εφαρμογή στην πράξη όμως αν και καταλαβαίνω τι εννοείς δεν το βλέπω έτσι. Τουλάχιστον στη συγκεκριμένη θεωρία.

Δηλαδή ναι μεν μπορεί να θεωρείς ότι τα νούμερα απλά θα ανεβαίνουν κι εμείς δεν θα το νιώθουμε πρακτικά, αλλά τα νέα μέτρα που είναι και σχετικά ήπια τα αισθανθήκαμε άγρια. Μπορεί να μην ξεχρεώσουμε ποτέ, μπορεί να μην υπάρχει τρόπος να μειώσουμε το χρέος μας ό,τι κι αν κάνουμε αλλά αυτό θα μας οδηγήσει στο να είμαστε υποχείριο των δυνατών της Ευρώπης ανεξαρτήτως λόγου.

Και αυτό απέχει πολύ από το "ουσιαστικά ΤΙΠΟΤΑ" ;):-)

ναι οκ εχω μαλιασει να λεω οτι ολοι λιγο πολυ ειμαστε υπευθυνοι,ομως μιλαμε για φαυλο κυκλο και μακροπροθεσμες λυσεις και αν ποτε

στο δια ταυτα (σκανδαλα χρηματιστηριου,εξοπλισμων,αποθεματικα ταμειων,ολυπιακων αγωνων,βατοπεδιου κλπ κλπ) μιλαμε για υπερογκες απατες με γνωστους υπευθυνους

Να ρωτήσω κάτι, επειδή μόνο στο συγκεκριμένο ήμουν σχετικά μικρός για να θυμάμαι, τι έγινε στο περίφημο "σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου"?

Δημοσ.

Χμ ναι πάνω κάτω αυτά είχα ακούσει κι εγώ, αλλά νόμιζα ότι υπήρχαν κι άλλα που δεν ήξερα. Σε αυτά αναδημοσιεύω ένα μήνυμα από παλαιότερο ποστ μου, όχι γιατί θεωρώ ότι καλά έπαθαν αυτοί που έχασαν, ούτε επειδή γουστάρω να υπερασπίζομαι απατεώνες από όποιον χώρο κι αν πρόερχονται. Απλά έχω βαρεθεί τη γκρίνια των πολιτών φταίνε-δεν φτάινε.

Πιο παλιά υπήρχε μια ομάδα' date=' ο Βραδυποριακός. Μέτρια ομάδα, πότε στα πάνω της πότε στα κάτω της. Ξαφνικά μια μέρα άρχισε να κερδίζει, να κερδίζει συνέχεια. Από στόμα σε στόμα διαδόθηκαν οι επιτυχίες του Βραδυποριακού και το έριξαν όλοι στο Πάμε Στοίχημα για να βγάλουν λεφτά. Στην αρχή αυτοί που έτσι κι αλλιώς έπαιζαν απλώς συνέχισαν, αλλά κάποια στιγμή γλυκάθηκαν κι άλλοι και άρχισαν να παίζουν μικροί, μεγάλοι, άνθρωποι που δεν ήξεραν τι σημαίνει offside και τι κορνερ άρχισαν να παίζουν όλη τους την περιουσία στο Στοίχημα.

Το 90% που έβαζε τα λεφτά του στον Βραδυποριακό δεν ήξερε τον πρόεδρο του, δεν είχε ιδέα ποιοι παίχτες έπαιζαν, τι μεταγραφές έγιναν, πόσα λεφτά είχε στα ταμεία του, το καταστατικό του, από που ξεκίνησε, την ιστορία και τις επιτυχίες του παρελθόντος, τίποτα. Το μόνο που ήξεραν ήταν ότι και ο προπατζής και ο περιπτεράς (που άνοιξε τώρα πια προπατζίδικο και αυτοονομάστηκε ειδικός) και ο βενζινάς και ο παππούς από το χωριό συνιστούσαν με κλειστά μάτια Βραδυποριακό.

Σε μερικές αθλητικές εφημερίδες βγήκε ο Σωτηρακόπουλος και μερικοί άλλοι που κάτι παραπάνω σκάμπαζαν και μιλούσαν για ύποπτες νίκες, δεν γίνεται μια ομάδα Γ' Εθνικής να βγαίνει Champions League, δεν δικαιολογείται αυτή η πορεία από το έμψυχο δυναμικό, ούτε από τα στατιστικά. Τι ξέρουν όμως αυτοί, αφού το 90% έπαιζε Πάμε Στοίχημα και κέρδιζε πολλά.

Και ξαφνικά μια μέρα το μπαμ... Ο Βραδυποριακός έχανε το ένα παιχνίδι πίσω από τ' άλλο, έχασε το κύπελλο, έπεσε κατηγορία, διαλύθηκε και μαζί του έχασαν και τα λεφτά τους όλοι όσοι ποντάρισαν πάνω του, άλλοι περισσότερα, άλλοι λιγότερα.

Κι άρχισαν να κατηγορούν το Πάμε Στοίχημα και τους βενζινάδες που τους συμβούλευαν λάθος.. Ποιος φταίει?[/quote']

Δημοσ.

Δηλαδή ναι μεν μπορεί να θεωρείς ότι τα νούμερα απλά θα ανεβαίνουν κι εμείς δεν θα το νιώθουμε πρακτικά, αλλά τα νέα μέτρα που είναι και σχετικά ήπια τα αισθανθήκαμε άγρια. Μπορεί να μην ξεχρεώσουμε ποτέ, μπορεί να μην υπάρχει τρόπος να μειώσουμε το χρέος μας ό,τι κι αν κάνουμε αλλά αυτό θα μας οδηγήσει στο να είμαστε υποχείριο των δυνατών της Ευρώπης ανεξαρτήτως λόγου.

Και αυτό απέχει πολύ από το "ουσιαστικά ΤΙΠΟΤΑ" ;):-)

Λέγοντας "ουσιαστικά τίποτα" είχα περισσότερο στο νου μου τις επιπτώσεις που ακούγονται. Έξοδος από την Ευρωζώνη, πίσω στις δραχμές και άλλα τέτοια δυνατά σενάρια. Λάθος μου που δεν έγινα πιο συγκεκριμένος. Το ότι θα πληρώνουμε για πολύ καιρό, ναι. Απλά πιστεύω ότι οι πολλές φωνές και τα κραξίματα που τρώμε γίνονται περισσότερο επειδή πρέπει να γίνουν. Για να πιστέψει και ο τελευταίος άνθρωπος ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, δεχόμενος, αν θέλεις, λίγη στάχτη στα μάτια για να μην φωνάζει και να μένει ήσυχος σκεπτόμενος πως κάτι γίνεται.

και γιατι να μην κατσουν στο σκαμνι και οι φοροφυγαδες.

μην τα ριχνουμε ολα στους πολιτικους,φταιμε και εμεις.

Συμφωνούμε στο ότι ο λιγότερο κλέφτης δεν είναι πιο ηθικός από τον περισσότερο. Αλλά το κράτος οφείλει να δίνει το καλό παράδειγμα. Όταν όλοι βλέπουν τι γίνεται, με τόσα σκάνδαλα, με την ατιμωρησία που επικρατεί, με τους νόμους που δεν τηρούνται, με το παράλογο σύστημα που στην ουσία σε κάνει να παρανομήσεις.. Όταν κάποιος θέλει να είναι νομοταγής και βλέπει οτι ο διπλανός του που παρανομεί, δεν τιμωρείται και προοδεύει επαγγελματικά, τί θα κάνει; Ή θα παρανομήσει και αυτός ή θα το κλείσει το μαγαζάκι του.

Δημοσ.

Ο μεγαλύτερος εχθρός τις ελλάδας είναι οι έλληνες!

η μονη λύση για να σωθεί ο καημένος ο τόπος (η τοψος όπως τον λέει και ένας πρώην!) πριν κάψουμε/καταστρέψουμε και ότι έχει απομείνει, είναι να μετακινηθούμε όλοι μαζί μαζικά στην μπουρκινα φασο ( στον φυσικό μας χώρο )

εναλλακτικά μπορούμε να την ονομάσουμε και <<επιχείρηση τελική λύση>>

μετά θα φέρουμε δανούς εποικους για να κατοικήσουν εδώ, για να γίνουμε και δανία του νότου!!! ;)

Δημοσ.

Στην γερμανια το θεωρουν αυτονοητο οτι πρεπει να πληρωνεις εφορια,εδω ακριβως το αντιθετο.

Μήπως γιατί στην χώρα των Fritzιδων υπάρχει ανταπόδοση από την μεριά του κράτους? Διότι ναι, τότε θα ήταν αυτονόητο........

Δημοσ.
Μήπως γιατί στην χώρα των Fritzιδων υπάρχει ανταπόδοση από την μεριά του κράτους? Διότι ναι, τότε θα ήταν αυτονόητο........

περισσοτερη βεβαια απο εδω αλλα του κωλου σε σχεση με αυτα που πληρωνουν.εχουν μαζεψει ολη την μουσουλμανοφαρα που γεννοβολαν τα παιδια πεντε-πεντε δεν δουλευουν και τους πληρωνουν.ρωτα εμενα τι βρισιδια τραβανε φιλοι γερμανοι ετσι και αρχισουν και μιλανε για αυτα+για να τους ανατολικους αρχιτεμπελαρους-μεθυστακες που μολις επεσε το τοιχος την καναν λαχειο με τα κοροιδα.αλλα ειπαμε ειναι η νοοτροπια τους τετοια οτι πρεπει να πληρωνουν.αν εμεις ειχαμε τετοια τωρα θα ειχαμε γινει ουγκαντα.

Δημοσ.
περισσοτερη βεβαια απο εδω αλλα του κωλου σε σχεση με αυτα που πληρωνουν.εχουν μαζεψει ολη την μουσουλμανοφαρα που γεννοβολαν τα παιδια πεντε-πεντε δεν δουλευουν και τους πληρωνουν.ρωτα εμενα τι βρισιδια τραβανε φιλοι γερμανοι ετσι και αρχισουν και μιλανε για αυτα+για να τους ανατολικους αρχιτεμπελαρους-μεθυστακες που μολις επεσε το τοιχος την καναν λαχειο με τα κοροιδα.αλλα ειπαμε ειναι η νοοτροπια τους τετοια οτι πρεπει να πληρωνουν.αν εμεις ειχαμε τετοια τωρα θα ειχαμε γινει ουγκαντα.

Όπ ανοίγεις άλλο κεφάλαιο και είναι οι ώρες δύσκολες. Στο πρώτο έχεις δίκιο με τους μουσουλμάνους και είναι ένας λόγος άνθισης του ναζισμού τα τελευταία χρόνια καθώς ψευτο-επαναλαμβάνεται η ιστορία με τους Εβραίους στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Και όλοι ξέρουμε που κατέληξε αυτή η ιστορία. Τώρα τους μουσουλμάνους τους κατηγορούν που εκμεταλλεύονται το Γερμανικό σύστημα που τους πληρώνει για να τα ξύνουν και ταυτόχρονα για τα φτηνά εργατικά που προσφέρουν παίρνοντας τις δουλειές.

Όσο για τους ανατολικούς και το τείχος, οι περισσότεροι "Ossies" τρέφουν μίσος για τους "Wessies" επειδή με την πτώση, "εισέβαλαν" οι δεύτεροι στην περιοχή τους και επένδυσαν. Η ανατολική Γερμανία είχε τους καλύτερους αθλητές και ήταν πολύ πειθαρχημένοι. Απλά είχαν μάθει να ζουν υπό ένα αυστηρό καθεστώς για χρόνια και η αλλαγή τους ήρθε απότομα. Με λίγα λόγια, οι ανατολικογερμανοί δεν ήθελαν τους δυτικούς.

Δημοσ.
Όπ ανοίγεις άλλο κεφάλαιο και είναι οι ώρες δύσκολες. Στο πρώτο έχεις δίκιο με τους μουσουλμάνους και είναι ένας λόγος άνθισης του ναζισμού τα τελευταία χρόνια καθώς ψευτο-επαναλαμβάνεται η ιστορία με τους Εβραίους στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Και όλοι ξέρουμε που κατέληξε αυτή η ιστορία. Τώρα τους μουσουλμάνους τους κατηγορούν που εκμεταλλεύονται το Γερμανικό σύστημα που τους πληρώνει για να τα ξύνουν και ταυτόχρονα για τα φτηνά εργατικά που προσφέρουν παίρνοντας τις δουλειές.

Όσο για τους ανατολικούς και το τείχος, οι περισσότεροι "Ossies" τρέφουν μίσος για τους "Wessies" επειδή με την πτώση, "εισέβαλαν" οι δεύτεροι στην περιοχή τους και επένδυσαν. Η ανατολική Γερμανία είχε τους καλύτερους αθλητές και ήταν πολύ πειθαρχημένοι. Απλά είχαν μάθει να ζουν υπό ένα αυστηρό καθεστώς για χρόνια και η αλλαγή τους ήρθε απότομα. Με λίγα λόγια, οι ανατολικογερμανοί δεν ήθελαν τους δυτικούς.

Συνηθως αυτοι που δεν θελουν τους αλλους ειναι αυτοι που τους πληρωνουν.για σκεψου το λιγο καλυτερα.

Δημοσ.
μιλαμε για υπουργους,κυβερνησεις και διαφορους παρατρεχαμενους παπαγαλακια-τζογαδορους

Η ευθυνοφοβία που σου έλεγα. Από πότε το χρηματιστήριο είναι σίγουρη επένδυση και από πότε οι πολιτικοί λένε αλήθειες?

Πως να πεις όμως στον όχλο μες στη μούρη του ότι είναι ηλίθιοι που πίστευαν ότι μέσα σε 2 χρόνια θα έλυναν όλοι άκοπα το πρόβλημα της ζωής τους? Τους πετάς ένα "οι άλλοι φταίνε" γιουχάρουν όλοι μαζί και πάμε παρακάτω.

Ξαναλέω όχι για τον συγκεκριμένο χώρο, όλες οι κυβερνήσεις τα ίδια είναι, απλά λόγω ιδεολογίας δεν μπορώ να συγχωρώ ηλίθιους που αφήνονται στην μοίρα τους και στο σκεπτικό "μα εμένα μου είπαν ότι...".

Δημοσ.
Συνηθως αυτοι που δεν θελουν τους αλλους ειναι αυτοι που τους πληρωνουν.για σκεψου το λιγο καλυτερα.

Εγώ έμεινα σε αυτό που είπες περί Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας.

μιλανε για αυτα+για να τους ανατολικους αρχιτεμπελαρους-μεθυστακες που μολις επεσε το τοιχος την καναν λαχειο με τα κοροιδα.

Για να καταλάβω, εδώ λες οτι οι ανατολικοί την έκαναν λαχείο; Οι ανατολικοί έπαθαν βοή μετά την πτώση του τείχους. Τα ξαναλέω πιο αναλυτικά τώρα που έχω χρόνο αν και είμαστε εκτός θέματος.

Για πολλά χρόνια οι κάτοικοι Ανατολικής Γερμανίας ζούσαν σχεδόν μηχανικά. Το κομουνιστικό καθεστώς τους είχε όλους πιόνια. Πριν την πτώση του τείχους, το κράτος τους έδινε οδηγίες και αυτοί απλά εκτελούσαν. Το κράτος φρόντιζε για όλα. Μέχρι και οι ιατρικές τους εξετάσεις ήταν προγραμματισμένες από το κράτος. Έτσι έμαθαν να μην παίρνουν πρωτοβουλίες για τίποτα. Κάθε φορά δε, που διαμαρτύρονταν για την κατάσταση, τους έλεγαν ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα και ότι οι Ρώσοι με το ίδιο καθεστώς ζουν μέσα στην αφθονία (πίπες). Μετά την πτώση, μείνανε σαν πρόβατα χωρίς βοσκό. Δεν τους φρόντιζε η μαμά κράτος και γιαυτό κατέληξαν πολλοί μεθύστακες όπως λες - σαν αποτέλεσμα της πτώσης. Για την κατάντια τους αυτή, κατηγορούν τους δυτικούς που είχαν χρήματα και αγόρασαν εδάφη εκεί για να επενδύσουν. Τους κατηγορούν με λίγα λόγια που τους έσυραν στον πολιτισμό ενώ ήταν ευτυχισμένοι στο μεσαίωνά τους.

Πίσω στα δικά μας χάλια, νομίζω ότι μια τελευταία λύση είναι να μας αναλάβει το ΔΝΤ. Εφόσον οι πολιτικοί μας δεν μπορούν να κάνουν τίποτα φοβούμενοι το πολιτικό κόστος, ας έρθει να κάνει κουμάντο ένας οργανισμός. Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται ένας απρόσωπος κακός ο οποίος θα μπορεί να δέχεται όλη την αρνητική ενέργεια χωρίς να έχει να φοβηθεί τίποτα. Δεν θα υπάρχει κανείς να κατηγορηθεί προσωπικά. Αν βγει ένας υπουργός και ανακοινώσει αλλαγές στο -τραγικό- σύστημα του δημοσίου, πάει δεν θα επανεκλεγεί ποτέ. Αν μας επιβληθούν μέτρα από την Ευρώπη ή πχ από το ΔΝΤ, το βουλώνουν όλοι και συμμορφώνονται. Σε αντίθετη περίπτωση, σπίτι τους. Δεν ξέρω, εσείς τί νομίζετε;

Δημοσ.
Εγώ έμεινα σε αυτό που είπες περί Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας.

Για να καταλάβω, εδώ λες οτι οι ανατολικοί την έκαναν λαχείο; Οι ανατολικοί έπαθαν βοή μετά την πτώση του τείχους. Τα ξαναλέω πιο αναλυτικά τώρα που έχω χρόνο αν και είμαστε εκτός θέματος.

Για πολλά χρόνια οι κάτοικοι Ανατολικής Γερμανίας ζούσαν σχεδόν μηχανικά. Το κομουνιστικό καθεστώς τους είχε όλους πιόνια. Πριν την πτώση του τείχους, το κράτος τους έδινε οδηγίες και αυτοί απλά εκτελούσαν. Το κράτος φρόντιζε για όλα. Μέχρι και οι ιατρικές τους εξετάσεις ήταν προγραμματισμένες από το κράτος. Έτσι έμαθαν να μην παίρνουν πρωτοβουλίες για τίποτα. Κάθε φορά δε, που διαμαρτύρονταν για την κατάσταση, τους έλεγαν ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα και ότι οι Ρώσοι με το ίδιο καθεστώς ζουν μέσα στην αφθονία (πίπες). Μετά την πτώση, μείνανε σαν πρόβατα χωρίς βοσκό. Δεν τους φρόντιζε η μαμά κράτος και γιαυτό κατέληξαν πολλοί μεθύστακες όπως λες - σαν αποτέλεσμα της πτώσης. Για την κατάντια τους αυτή, κατηγορούν τους δυτικούς που είχαν χρήματα και αγόρασαν εδάφη εκεί για να επενδύσουν. Τους κατηγορούν με λίγα λόγια που τους έσυραν στον πολιτισμό ενώ ήταν ευτυχισμένοι στο μεσαίωνά τους.

Πίσω στα δικά μας χάλια, νομίζω ότι μια τελευταία λύση είναι να μας αναλάβει το ΔΝΤ. Εφόσον οι πολιτικοί μας δεν μπορούν να κάνουν τίποτα φοβούμενοι το πολιτικό κόστος, ας έρθει να κάνει κουμάντο ένας οργανισμός. Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται ένας απρόσωπος κακός ο οποίος θα μπορεί να δέχεται όλη την αρνητική ενέργεια χωρίς να έχει να φοβηθεί τίποτα. Δεν θα υπάρχει κανείς να κατηγορηθεί προσωπικά. Αν βγει ένας υπουργός και ανακοινώσει αλλαγές στο -τραγικό- σύστημα του δημοσίου, πάει δεν θα επανεκλεγεί ποτέ. Αν μας επιβληθούν μέτρα από την Ευρώπη ή πχ από το ΔΝΤ, το βουλώνουν όλοι και συμμορφώνονται. Σε αντίθετη περίπτωση, σπίτι τους. Δεν ξέρω, εσείς τί νομίζετε;

Τι ευτυχισμενοι στο μεσαιωνα τους.εδω ειχαν την Σταζι που τους αλλαζε τα φωτα.εχω δει ντοκιμαντερ γερμανικης τηλεορασης που αδερφος ρουφιανευε αδερφο.οταν ειπα οτι την καναν λαχειο εννοω οτι γλυτωσαν απο το τυρρανικο καθεστως και βρηκαν και τους δυτικους να τους πληρωνουν.

οσο για τον οργανισμο που ειπες να διαχειριζεται τα οικονομικα ακουγεται σωστο.ενας οργανισμος ο οποιος θα παιρνει μπονους αν καταφερνει να ριχνει το ελλειμα και τον πληθωρισμο κ.ο.κ.Ελληνας βεβαια πρωθυπουργος αλλα με μειωμενες αρμοδιοτητες στα οικονομικα θεματα.Εδω βαλανε γερμανο τεχνικο στην εθνικη και πηρε το ευρωπαικο.πιστευεις ποτε οτι με ελληνα θα γινοταν αυτο.ολα ειναι ζητημα οργανωσης και διαχειρισης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...