Προς το περιεχόμενο

Iwork Vs Office for Mac Τι προτείνετε?

cmak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έβαλα και εγώ την beta του office 2011 και επιτέλους, ένα doc με κάτι σχήματα που μου τα έδειχνε σωστά μόνο στα windows πλέον τα βλέπω και στο mac. Το αυτονόητο επιτέλους έγινε πράξη.

Από μια γρήγορη ματιά όμως αυτό δεν ισχύει στο excel αν και είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση με πριν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δυστηχως σε αυτον τον πλανήτη το Office της MS ειναι μονοδρομος.

Καλα ειναι τα υποκαταστατα τύπου OpenOffice αλλα αμα θες πραγματική δουλεια πρεπει να στραφεις εκει...

Αντε να φτιάξουν την συμβατότητα γιατι πολύ τράβηξε...

έβαλα και εγώ την beta του office 2011 και επιτέλους, ένα doc με κάτι σχήματα που μου τα έδειχνε σωστά μόνο στα windows πλέον τα βλέπω και στο mac. Το αυτονόητο επιτέλους έγινε πράξη.

Από μια γρήγορη ματιά όμως αυτό δεν ισχύει στο excel αν και είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση με πριν.

με την ορθογραφια στο word βρηκες καποια λυση ???

Δυστηχως σε αυτον τον πλανήτη το Office της MS ειναι μονοδρομος.

Καλα ειναι τα υποκαταστατα τύπου OpenOffice αλλα αμα θες πραγματική δουλεια πρεπει να στραφεις εκει...

Αντε να φτιάξουν την συμβατότητα γιατι πολύ τράβηξε...

Συμφωνώ απόλυτα. Η υπόθεση Office είναι η μεγαλύτερη μαύρη τρύπα στην χρήση μου σε Mac, γιατί αναγκαστικά είμαι "cross-platform" τύπος (δουλεύω και με Win7 ταυτόχρονα), και δυστυχώς είναι το 60% της δουλειάς που κάνω σε mac. Το 2008 είναι όχι απλά ένα κακό πρόγραμμα, αλλά ίσως το χειρότερο προγραμμα για Mac που έχω δει (χειρότερο ίσως και από το Aperture 3...) Αν δεν φτιάξει με το 2011 την κάτσαμε.

Για το Office 2008 δεν υπάρχει, ούτε ενσωματωμένος ορθογράφος από τη Microsoft ούτε κάποιο δωρεάν εργαλείο. Πρέπει να αγοράσεις το Eurolingo Proofing tools for MS Office 2008 for Mac.

Για το Office 2011 δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...