Προς το περιεχόμενο

Iwork Vs Office for Mac Τι προτείνετε?

cmak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πρόσφατα άρχισα να χρησιμποιώ το neooffice. Απόλυτα ευχαριστημένος προς το παρόν και νομίζω πολύ καλύτερο (για mac) από το open office. (Αν και από όσο ξερω, διορθώστε με αλλιώς, είναι πάνω κάτω τα ίδια απλά το neo office είναι πιο πολύ κομμένο και ραμμένο για mac.)

Αυτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Εγώ πάλι pages all the way! Φτιάχνω ό,τι θέλω, όπως το θέλω και για multi-platform καταφεύγω να σώζω σε pdf.

+1 :) Έχω κάνει διπλωματική σε pages και είμαι πολύ ικανοποιημένος απ' αυτό. Το numbers είναι φοβερά απίστευτο όσον αφορά τις συναρτήσεις και τα γραφήματα, εκτός αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε macros, και το keynote απλά βρίσκεται σε πολύ ανώτερο επίπεδο από το powerpoint.

• 1 μήνα μετά...

Κανένα απο αυτά δεν μοιάζει με office 2007 παιδιά; Σκοπεύω να πάρω Mac και ρωτάω για τον πατέρα μου κυρίως.

Επίσης είναι κάποιο απο το iwork και office for mac πιο συμβατό με τα office για win? Δηλαδή μπορείς να το ανοίξεις, να κάνεις αλλαγές και να το ανοίξεις κανονικά απο windows;

Κανένα μα κανένα. Ούτε καν της MS δε μοιάζει. :-)

Τώρα για τη συμβατότητα, αυτό παίζεται. Ακόμα και το Office:mac (που υποτίθεται ότι έπρεπε να είναι 100% συμβατό) μου έκανε νούμερα σε ένα .pptx που έφτιαξα.

Κανένα απο αυτά δεν μοιάζει με office 2007 παιδιά; Σκοπεύω να πάρω Mac και ρωτάω για τον πατέρα μου κυρίως.

Επίσης είναι κάποιο απο το iwork και office for mac πιο συμβατό με τα office για win? Δηλαδή μπορείς να το ανοίξεις, να κάνεις αλλαγές και να το ανοίξεις κανονικά απο windows;

Θα μοιάζει πάρα πολύ το Office 2011. Υπομονή...:-)

Μου φαίνεται απο τη πρώτη στιγμή που θα το παρω θα κάνω dual boot με windows για να έχω απο εκεί τα office.

Θεωρώ οτι θα έπρεπε τουλάχιστον να υπάρχουν ελληνικά μενού ρε παιδιά. (Δεν μπαίνουν ούτε με άλλον τρόπο;)

Εφόσον δεν μοιάζουν με office win, σε δυνατότητες το iwork και το office-mac πως είναι σε σχέση με των windows;

• Super Moderators
Μου φαίνεται απο τη πρώτη στιγμή που θα το παρω θα κάνω dual boot με windows για να έχω απο εκεί τα office.

Θεωρώ οτι θα έπρεπε τουλάχιστον να υπάρχουν ελληνικά μενού ρε παιδιά. (Δεν μπαίνουν ούτε με άλλον τρόπο;)

Εφόσον δεν μοιάζουν με office win, σε δυνατότητες το iwork και το office-mac πως είναι σε σχέση με των windows;

Γιατί δεν βάζεις το Ελληνικό OpenOffice να ξεμπερδεύεις?

B)

Γιατί δεν βάζεις το Ελληνικό OpenOffice να ξεμπερδεύεις?

B)

Ή με το CrossOver της Codeweavers μπορεί να τρέξει το MS OFFICE 2007 for Windows απ' ευθείας από το OS X...

Ή μπορεί να στήσει ένα Virtual Machine με VirtualBox (που είναι freeware) ή VMWare ή Parallels για να τρέχει το MS Office και άλλα "αναντικατάστατα" των Windows.

Ας κάνει η iSquare μια πραγματική προσπάθεια να εξελληνίσει το iWork και να μας δώσει και τίποτα Unicode Γραμματοσειρές της προκοπής... πραγματικά θα νιώθω άρχοντας τότε με το iWork

ΟpenOffice όχι, γιατί δεν με είχε βολέψει πολύ. Βασικά εφόσον φαντάζομαι οτι για τη δουλειά που θα το θέλω θα με καλύπτουν όλα απο άποψη δυνατοτήτων, απο όσα έχω ακούσει μάλλον θα πήγαινα σε iWork.

Θα δω. Εδώ θα είμαστε και θα το συζητήσουμε

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...