Προς το περιεχόμενο

pci wifi card για windows 64bit

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έβαλα τα 64bit windows seven στο desktop μου και έμαθα (με άσχημο τρόπο) ότι δεν υπάρχουν drivers για 64bit (είτε seven είτε vista). Βρήκα κάποιες λύσεις στο google αλλά δεν δούλεψε κανένας.

Επειδή το κόστος είναι μικρό για wifi κάρτα (και αφού δούλευε μια χαρά σε 32bit άρα δεν θα πάει χαμένη) λέω να πάρω μία καινούρια αλλά να δουλεύει σίγουρα σε seven 64bit...

κατά προτίμηση από eshop... όποιος μπορεί ας προτείνει... ευχαριστώ

edit: η κάρτα είναι η linksys WMP54G

Δημοσ.

την NETGEAR 108 Mbps Wireless PCI Adapter WG311T τημ αναγνωριζουν τα Windows 7-64 εγγενως ...(με αυτη γραφω τωρα).

Λιγο περιεργο ομως PCI και να μην την αναγνωριζει. Γιατι δεν γραφεις μαρκα και μοντελο ; Καποιος μπορει να σου δώσει μια ιδέα - και αν οντως δεν γινεται τιποτα προστατευεις τους υπολοιπους να αποφυγουν την αγορα της...

ΥΓ στο site του κατασκευαστη του chip κοιταξες ; πχ ralink , realtek , atheros ...

Δημοσ.

Ευχαριστώ citizen,

δεν γράφω μάρκα + μοντέλο γιατί τιμώ την ποντιακή καταγωγή μου :P ...

μία linksys 54g νομίζω είναι, μόλις πάω σπίτι θα γράψω αναλυτικά ποια είναι.

Στο google οι λύσεις που προτείνουν είναι με drivers της ralink αλλά όλα όσα δοκίμασα δεν δουλεύουν.

---------- Προσθήκη στις 10:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:55 ----------

citizen αυτήν εδώ έχεις;

Δημοσ.
Ο citizen έχει την WG311T που έχει και super-g απάν και πιάνει άμα λάχει 108mbit. Εσύ άμα θες πάρε την άσους που έχει drivers και στο site της για 7αρια 64 μπίτ.

ευχαριστώ ρε angmar... την παραγγέλνω ευθύς αμέσως :-)

(edit: από το eshop θα την πάρω τελικά... δεν με νοιάζει τόσο για τα μεταφορικά που γλυτώνω όσο ότι με την κούριερ από το πλαίσιο θα την έχω την άλλη εβδομάδα)

---------- Προσθήκη στις 15:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:39 ----------

ξανά μανά έντιτ:

μήπως τελικά δεν έχει drivers για seven x64;

γιατί εδώ βλέπω ότι έχει επιλογή για x64 αλλά αρχείο δεν βγάζει

Δημοσ.
έχει, πάνε εδώ, γράψε το pci-g31 στο search και θα το βρεις. Το κατέβασα δοκιμαστικά, είναι περίπου 25mb, αρκετά μετρήσιμο μέγεθος για driver.

οκ... θα σε εμπιστευτώ

και αν δεν δουλεύει ξέρω που μένεις... :P

Δημοσ.
Πρέπει να πάρεις αποκλειστικά PCi;

Γιατί σε usb μπορώ να σου προτείνω σίγουρη λύση.

εεε... δεν ξέρω γιατί pci άλτερ... απλά επειδή είχα pci είπα να παραμείνω. Δεν έχω στο μυαλό μου υπέρ και κατά του ενός και του άλλου...

για πες ρε άλτερ καμία usb

Δημοσ.

Εεε, δε τις βλέπω σε κάποιο online κατάστημα, της belkin έχω υπ'όψη μου κάνα-δυο μοντέλα που είναι τσεκαρισμένα σε 7χ64, θα ρωτήσω και θα σου πω για σιγουριά.

Το μόνο αρνητικό των usb είναι η -1 usb θύρα available και το +1 καλώδιο.

Το θετικό είναι πως την βάζεις χωρίς να ανοίξεις το κουτί, και την παίρνεις και όπου θες - άμα θες -αν χρειαστεί.

Δημοσ.

Για κοίτα το ρε Άλτερ... βέβαια την παρήγγειλα ήδη την asus αλλά ας έχουμε εγκυκλοπαιδικές γνώσεις για το μέλλον

---------- Προσθήκη στις 16:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:52 ----------

Στο site της Asus δεν την βλέπω την PCI-G31. Για την WL-138Gv2 που έχω εγώ στο site τους έχουν για Win7 64x.

Model: PCI-G31 την λέει fire

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...