Sellers Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Υπάρχουν;;; ( Λαιβέ εννοάς εσύ ρε μαγκίτη να'ούμ, ή σιντοειδή καταστάσεις; )
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μπόουθ αδερφέ Ένα μέρος να ακούσουμε λίγη μουσική επιτέλους. Live ή μη
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Εντάξει. Σκέτο rock, αλλά όχι mainstream... Αν ακούσω άλλη μια φορά το "I don't wanna hear you say, say, say, say, say, say, say, say" θα κόψω τ' αυτιά μου.
Sellers Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Να δεισ που σε άλλη μια εβομάδα θα γράψεις: ''Έστω σκυλάδικα ρε παιδιά. Πείτε κάτι.
Garnele Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μαλακίες λέει ο από πάνω. Λοιπόν, εξπεριμένταλ, ποστ και τέτοια παίζει γαμώ αλλά ενίοτε σε ένα (αγαπημένο για μένα) μπαράκι στο μπιτ μπαζάρ. Δηλαδή είναι το μόνο μπαράκι στο μπιτ μπαζάρ, οπότε δε θα δυσκολευτείς να το βρεις. Ζεσουάλντο τ' όνομα. Επίσης, καλή μουσική στο ευρύ φάσμα του ροκ παίζει και το μανιφέστο, στη γούναρη αλλά πάνω από τη ροτόντα. Συνειδητοποιώ ότι όσες φορές έχω ρωτηθεί για μαγαζιά προτείνω πάντα τα ίδια -ξέρω κι άλλα, μη νομίζετε. Και τέλος το πιερό λε φου, στην αρμενοπούλου (πίσω από τη ροτόντα) γαμάει επίσης μουσικά. Γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου τότε τι;
Sellers Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μαλακίες λέει ο από πάνω. Μίλα όμορφααααα. Γαμώ... ---------- Προσθήκη στις 20:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:22 ---------- Και τέλος το πιερό λε φου, στην αρμενοπούλου (πίσω από τη ροτόντα) γαμάει επίσης μουσικά. Γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου τότε τι; Ρε ποσοστά παίρνεις ?
Garnele Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 * "χαζομαρίτσες" "βλακειούλες" ( Όχι, δεν παίρνω. Αλλά θα έπρεπε!!!! Ακόμη έρχεσαι εσύ ε. Μην ανησυχείς, ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΣΩ ΤΗ ΜΠΥΡΑ! (χαζούλη)
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ορίστε. Είδες; Μέσα στην άρνηση είσαι. Αφού γουστάρω με τις προτάσεις της garnele, γυρνώντας σπίτι θα ανοίξω να διαβάσω το review που έγραψες από την ονειρική σου έξοδο στο Σταύρο Φωτιάδη. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=oL6_eGzvKww[/ame]
Sellers Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ορίστε. Είδες; Μέσα στην άρνηση είσαι. Ναι, ναι. Δέξου συμβουλές περι μουσικής απο τύπισσα που έγραψε αυτό το μήνυμα: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3123650&postcount=1431 Ανόητε. Κουτέ. Για να μην πω τίποτα χειρότερο... ... ... Ανεγκέφαλε. Το είπα.
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3123650&postcount=1431 !!!!!!Blasphemy!!!!!! :shock::shock: [ame] [/ame]
suspiria Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μαλακίες λέει ο από πάνω. Λοιπόν, εξπεριμένταλ, ποστ και τέτοια παίζει γαμώ αλλά ενίοτε σε ένα (αγαπημένο για μένα) μπαράκι στο μπιτ μπαζάρ. Δηλαδή είναι το μόνο μπαράκι στο μπιτ μπαζάρ, οπότε δε θα δυσκολευτείς να το βρεις. Ζεσουάλντο τ' όνομα.Επίσης, καλή μουσική στο ευρύ φάσμα του ροκ παίζει και το μανιφέστο, στη γούναρη αλλά πάνω από τη ροτόντα. Συνειδητοποιώ ότι όσες φορές έχω ρωτηθεί για μαγαζιά προτείνω πάντα τα ίδια -ξέρω κι άλλα, μη νομίζετε. Και τέλος το πιερό λε φου, στην αρμενοπούλου (πίσω από τη ροτόντα) γαμάει επίσης μουσικά. Γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου τότε τι; το πιερο λε φου δεν πρεπει να αλλαξει ηχητικα γιατι ειναι πολυ χαλια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.