Προς το περιεχόμενο

Rock/Experimental/Alternative MuSiC Bar Θεσσαλονίκη

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει. Σκέτο rock, αλλά όχι mainstream...

Αν ακούσω άλλη μια φορά το "I don't wanna hear you say, say, say, say, say, say, say, say" θα κόψω τ' αυτιά μου.

Δημοσ.

Μαλακίες λέει ο από πάνω. Λοιπόν, εξπεριμένταλ, ποστ και τέτοια παίζει γαμώ αλλά ενίοτε σε ένα (αγαπημένο για μένα) μπαράκι στο μπιτ μπαζάρ. Δηλαδή είναι το μόνο μπαράκι στο μπιτ μπαζάρ, οπότε δε θα δυσκολευτείς να το βρεις. Ζεσουάλντο τ' όνομα.

Επίσης, καλή μουσική στο ευρύ φάσμα του ροκ παίζει και το μανιφέστο, στη γούναρη αλλά πάνω από τη ροτόντα.

Συνειδητοποιώ ότι όσες φορές έχω ρωτηθεί για μαγαζιά προτείνω πάντα τα ίδια -ξέρω κι άλλα, μη νομίζετε.

Και τέλος το πιερό λε φου, στην αρμενοπούλου (πίσω από τη ροτόντα) γαμάει επίσης μουσικά. Γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου τότε τι;

Δημοσ.
Μαλακίες λέει ο από πάνω.

Μίλα όμορφααααα. Γαμώ...

---------- Προσθήκη στις 20:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:22 ----------

Και τέλος το πιερό λε φου, στην αρμενοπούλου (πίσω από τη ροτόντα) γαμάει επίσης μουσικά. Γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου τότε τι;

Ρε ποσοστά παίρνεις ?

Δημοσ.

* "χαζομαρίτσες" "βλακειούλες" (;)

Όχι, δεν παίρνω. Αλλά θα έπρεπε!!!!

Ακόμη έρχεσαι εσύ ε. Μην ανησυχείς, ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΣΩ ΤΗ ΜΠΥΡΑ! (χαζούλη)

Δημοσ.

Ορίστε. Είδες; Μέσα στην άρνηση είσαι.

Αφού γουστάρω με τις προτάσεις της garnele, γυρνώντας σπίτι θα ανοίξω να διαβάσω το review που έγραψες από την ονειρική σου έξοδο στο Σταύρο Φωτιάδη.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=oL6_eGzvKww[/ame]

Δημοσ.
Ορίστε. Είδες; Μέσα στην άρνηση είσαι.

Ναι, ναι. Δέξου συμβουλές περι μουσικής απο τύπισσα που έγραψε αυτό το μήνυμα:

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3123650&postcount=1431

Ανόητε. Κουτέ. Για να μην πω τίποτα χειρότερο... ... ... Ανεγκέφαλε. Το είπα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Μαλακίες λέει ο από πάνω. Λοιπόν, εξπεριμένταλ, ποστ και τέτοια παίζει γαμώ αλλά ενίοτε σε ένα (αγαπημένο για μένα) μπαράκι στο μπιτ μπαζάρ. Δηλαδή είναι το μόνο μπαράκι στο μπιτ μπαζάρ, οπότε δε θα δυσκολευτείς να το βρεις. Ζεσουάλντο τ' όνομα.

Επίσης, καλή μουσική στο ευρύ φάσμα του ροκ παίζει και το μανιφέστο, στη γούναρη αλλά πάνω από τη ροτόντα.

Συνειδητοποιώ ότι όσες φορές έχω ρωτηθεί για μαγαζιά προτείνω πάντα τα ίδια -ξέρω κι άλλα, μη νομίζετε.

το πιερο λε φου δεν πρεπει να αλλαξει ηχητικα γιατι ειναι πολυ χαλια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...