Mika Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 ε πες μου μια δυο περιοχες ενδεικτικα ντε!
AFANIS_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ναι βρε παιδια δε μιλαω για σπαταλες αλλα για επιβιωση. Δεν ειναι απαραιτητο οταν βγαινεις να πηγαινεις γι καφε ή για ποτο. Μπορεις να κανεις και τις βολτες σου και να περασεις και καλυτερα. Δε το συζητω οτι θα ειμαι σωκλειστη αλλα ξερω τα ορια. Απλα φοβαμαι με τους μισθους κυριως. Το Plaizir τι ειναι; γκαρσονιερα με 250 στην Αθήνα ούτε στην Ομόνοια...και αυτο που λες για επιβίωση δεν θα το αντέξεις όταν θα θες να γυρνάς σπίτι απο τη δουλειά και να έχεις ένα νορμάλ περιβάλλον σε μια γκαρσονιέρα των 250 Ε....επίσης με τα 1000 για συγκάτοικο.....αλλά να την ξέρεις έστω και λίγο.... επίσης....στο θέμα της δουλειάς....υπάρχουν 2-3 εφημερίδες που έχουν αγγελιές....άνοιξέ τις και δες τι ζητάνε και θα καταλάβεις....επίσης κάνε και μερικά τηλέφωνα έστω και ψεύτικα οτι και καλα είσαι ήδη Αθήνα και πάρε πληροφορίες και σκέψου αν με τα λεφτά το ωράριο και το αντικείμενο θα τα βγάλεις πέρα.... μέχρι τώρα στα 28 μου χρόνια εχω μπεί σε αυτη την διαδικασία 2 φορές...του να κατέβω Αθήνα δλδ....δεν το τόλμησα και δεν το μετάνιωσα...απέκτησα κάποιες εμπειρίες εδω στην πόλη μου και πλέον έχω κάπου να πατήσω....και το βασικό κατάλαβα πως δεν είναι υποχρεωτικό να κατέβω Αθήνα αν δεν βρίσκω δουλειά... κάποτε λέγανε "όπου γης και πατρίς"...πλέον είναι οπου δουλειά και πατρίς....δες και για θεσ/νικη πλευρά..... Ερώτηση τι δουλειές έχεις κάνει μέχρι τώρα?? 1
margaritageo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 ε πες μου μια δυο περιοχες ενδεικτικα ντε! Kαλα ντε... Παγκρατι,Εξαρχεια,Καλλιθεα (πολλα),Κυψελη...κτλ Απ'ολες τις περιοχες κατι βρισκεις. Το θεμα ειναι τι βρισκεις.
AFANIS_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 ε πες μου μια δυο περιοχες ενδεικτικα ντε! να σου πω εγώ Mika....1-2 υπόγειες στον Ν.Κόσμο στην πολυκατοικία μας είχαμε 300 E.... .....πάνε δες τις πρώτα καλή μου και μετά τα λέμε......... ---------- Προσθήκη στις 12:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:46 ---------- Kαλα ντε... Παγκρατι,Εξαρχεια,Καλλιθεα (πολλα),Κυψελη...κτλ Απ'ολες τις περιοχες κατι βρισκεις. Το θεμα ειναι τι βρισκεις. μα αυτό ακριβώς...να γυρνάς απο την δουλεια -οτι βρεις- κομμάτια....και να μην γουστάρεις που γυρνάς....ξέρεις τι ψυχολογικα ψυχοφθόρο είναι....?
margaritageo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ερώτηση τι δουλειές έχεις κάνει μέχρι τώρα?? Εχω δουλεψει σε ενα καταστημα με ανταλλακτικα αυτοκινητου αλλα για λιγο καιρο μιας και τα λεφτα δεν ηταν καθολου καλα. Εχω δουλεψει σαν πωλητρια και ταμειο σε καταστημα με ηδη δωρων για 4 μηνες αλλα εκλεισε ,σαν δακτυλογραφος σε εναν κυριο οπου μαλλον κατι αλλο εψαχνε αυτος και εφυγα και σε μπουφε σε εστιατοριο το καλοκαιρι.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ναι βρε παιδια δε μιλαω για σπαταλες αλλα για επιβιωση. Δεν ειναι απαραιτητο οταν βγαινεις να πηγαινεις γι καφε ή για ποτο. Μπορεις να κανεις και τις βολτες σου και να περασεις και καλυτερα. Δε το συζητω οτι θα ειμαι σωκλειστη αλλα ξερω τα ορια. Απλα φοβαμαι με τους μισθους κυριως. Το Plaizir τι ειναι; ---------- Προσθήκη στις 12:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:25 ---------- Πολλες περιοχες της Αθηνας μεσω Xρυση Eυκαιρια δεν εχω δει καμια απο κοντα αλλα το σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν πολλες επιλογες(και ουτε καν ισογειο) Tο Plaizir ειναι ζαχαροπλαστειο-καφε. Σκεψου κατι σαν Fridays η Ruby tuesday αλλα αντι για φαγητο εχει γλυκα, καφε, τσαι, χυμους και τετοια. Δεν εχουν ποτε πολυ κινηση για να αγχωθεις με το δισκο και ειναι ολοι καθισμενοι σε πολυθρονες, καρεκλες και καναπεδες. Καφε πολυτελειας μπορει να το χαρακτηρισει καποιος. Ωραριο ειναι απολυτα αποδεκτο χωρια που μπορει να τσιμπησεις και εξτρα βοηθωντας σε catering αν θελεις (και αν στο ζητησουν) καποιο Σαββατο ή Κυριακη.
margaritageo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 μα αυτό ακριβώς...να γυρνάς απο την δουλεια -οτι βρεις- κομμάτια....και να μην γουστάρεις που γυρνάς....ξέρεις τι ψυχολογικα ψυχοφθόρο είναι....? Νεο κοσμο οντως ειναι ακριβα. Σιγουρα η αναζητηση σπιτιου θα ειναι ενα δυσκολο κομματι αλλα αν βαλεις την "πινελια" σου μεσα διορθωνεται κατα πολυ. Δεν φοβαμαι για το σπιτι καθολου,κατι θα βρω. Εγω τη δουλεια σκεφτομαι περισοτερο γιατι δε ξερω τι γινεται με τους μισθους και απο τηλεφωνο δε λενε. ---------- Προσθήκη στις 12:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:53 ---------- Tο Plaizir ειναι ζαχαροπλαστειο-καφε. Σκεψου κατι σαν Fridays η Ruby tuesday αλλα αντι για φαγητο εχει γλυκα, καφε, τσαι, χυμους και τετοια. Δεν εχουν ποτε πολυ κινηση για να αγχωθεις με το δισκο και ειναι ολοι καθισμενοι σε πολυθρονες, καρεκλες και καναπεδες. Καφε πολυτελειας μπορει να το χαρακτηρισει καποιος. Ωραριο ειναι απολυτα αποδεκτο χωρια που μπορει να τσιμπησεις και εξτρα βοηθωντας σε catering αν θελεις (και αν στο ζητησουν) καποιο Σαββατο ή Κυριακη. Πολυ καλο μου ακουγεται (μιας και σκεφτομαι να παω επειτα σε σχολη ζαχαροπλαστικης) αν και ακομη με τρομαζει πολυ ο δισκος,εκτος και αν εχει θεση μπουφε. Θα το κοιταξω. Ευχαριστω.
ggQQbb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μα δε χρειαζομαι καν 2αρι.μια γκαρσονιερα με 250 ευρω ευκολα βρισκεται. Το θεμα ειναι οι μισθοι πανε 700 ή πολυ πιο κατω; γιατι με 700 ζω ΑΝΕΤΑ. Μπορείς να μας περιγράψεις σε παρακαλώ πως με 700 ευρώ βγαίνεις ΑΝΕΤΑ ? Γιατι εγώ με τους φτωχούς μου υπολογισμούς. Ενοίκιο 350 ευρώ (για κάτι που να λες μπορώ να ζήσω) ΔΕΗ 60άρι το δίμηνο (30 το μήνα) Τηλέφωνα (κινητό - σταθερό) 40 το δίμηνο (20 τον μήνα) Νερό βάλε ένα 10άρι Θέρμανση βάλε ένα 30άρι Ήδη διαβίωσης 150-200 ευρώ Με όλα τα από πάνω στις ιδανικότερες συνθήκες βγαίνεις ίσα - ίσα
ikaruga24 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μπορείς να μας περιγράψεις σε παρακαλώ πως με 700 ευρώ βγαίνεις ΑΝΕΤΑ ?Γιατι εγώ με τους φτωχούς μου υπολογισμούς. Ενοίκιο 350 ευρώ (για κάτι που να λες μπορώ να ζήσω) ΔΕΗ 60άρι το δίμηνο (30 το μήνα) Τηλέφωνα (κινητό - σταθερό) 40 το δίμηνο (20 τον μήνα) Νερό βάλε ένα 10άρι Θέρμανση βάλε ένα 30άρι Ήδη διαβίωσης 150-200 ευρώ Με όλα τα από πάνω στις ιδανικότερες συνθήκες βγαίνεις ίσα - ίσα Ακριβως, βγαινεις ισα ισα. Δεν ειπε κανεις οτι θα κανεις τρελες ουτε οτι θα τα "σπας" ουτε για να κανεις "κομποδεμα" για το μελλον. Ισα ισα μια επιβιωση για να σταθεις μονος/η στα ποδια σου. Αυτο σημαινει το "ανετα". Τιποτα το "φαντεζι" δηλαδη.
disqualified Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 να υπολογιζεις και οδοιπορικα στην Αθηνα. Μπορει να σου βγει σεβαστο ποσο.
margaritageo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπον,συμφωνα με τις δικες μου σκεψεις Νοικι:250 € Κοινοχρηστα:εως 50€ (λογω καλοριφερ) ΔΕΗ: εως 50€ (το μηνα) Τηλεφωνο με 10 € βγαζω ολο το μηνα (να'ναι καλα η Vodafone ) Νερο νομιζω ερχεται το 6μηνο και ειναι ελαχιστο το ποσο (10-20 €) Μεταφορικα 35€/μηνα για ολα τα ΜΜΜ (υπαρχουν και καρτες ) Φαγητο 150-200 € και πολλα λεω και μου μενουν κ ολας αν ειναι 700+ ο μισθος. Το θεμα ειναι οτι ειναι 700+ ή 600+ Ολα τα υπολογισα οπως βλεπετε στη μεγιστη σπαταλη που μπορει να κανει ενα ατομο.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Σε 8ωρο στη χειροτερη θα παιρνεις περι τα 630 ευρω. Σε δουλειες ομως τυπου σερβιτορας (σαν αυτη που σου προτεινα) ο μισθος ειναι σιγουρα πανω απο 700. Αν δεν σου βαζουν ενσημα τοτε θα παιρνεις κατι περισσοτερο.
ggQQbb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπον,συμφωνα με τις δικες μου σκεψειςΝοικι:250 € Κοινοχρηστα:εως 50€ (λογω καλοριφερ) ΔΕΗ: εως 50€ (το μηνα) Τηλεφωνο με 10 € βγαζω ολο το μηνα (να'ναι καλα η Vodafone ) Νερο νομιζω ερχεται το 6μηνο και ειναι ελαχιστο το ποσο (10-20 €) Μεταφορικα 35€/μηνα για ολα τα ΜΜΜ (υπαρχουν και καρτες ) Φαγητο 150-200 € και πολλα λεω και μου μενουν κ ολας αν ειναι 700+ ο μισθος. Το θεμα ειναι οτι ειναι 700+ ή 600+ Ολα τα υπολογισα οπως βλεπετε στη μεγιστη σπαταλη που μπορει να κανει ενα ατομο. Βάζεις λίγα για ενοίκιο. Βάλε 350 να είσαι μέσα 10 ευρώ το μήνα για τηλέφωνα ? Αν την βγάζεις με μια κάρτα όλο το μήνα πάω πάσο. Εννοείται ξεχνάς ιντερνετ γιατί αλλιώς θέλεις σταθερό πάγια σουξουμουξου κτλ Επομένως δεν τα υπολόγισες όλα στην μέγιστη σπατάλη όπως λές αλλα στην καλύτερη
margaritageo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Βάζεις λίγα για ενοίκιο. Βάλε 350 να είσαι μέσα10 ευρώ το μήνα για τηλέφωνα ? Αν την βγάζεις με μια κάρτα όλο το μήνα πάω πάσο. Εννοείται ξεχνάς ιντερνετ γιατί αλλιώς θέλεις σταθερό πάγια σουξουμουξου κτλ Επομένως δεν τα υπολόγισες όλα στην μέγιστη σπατάλη όπως λές αλλα στην καλύτερη Mα γιατι 350; ειναι πολλα. Για το σπιτι ειμαι καθετη,το μεγιστο που θα δωσω ειναι 280. Βρισκονται σπιτια.Ιντερνετ το εχει αναλαβει ο πατερας μου 20€/μηνα σε στικ.Αν δε μπορεσω να το αναλαβω και αυτο θα συνεχισει εκεινος. Ποιες δουλειες δινουν δηλαδη 600+; Η δουλεια πωλητη τοσο ειναι;
aris1986 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπον,συμφωνα με τις δικες μου σκεψειςΝοικι:250 € Κοινοχρηστα:εως 50€ (λογω καλοριφερ) ΔΕΗ: εως 50€ (το μηνα) Τηλεφωνο με 10 € βγαζω ολο το μηνα (να'ναι καλα η Vodafone ) Νερο νομιζω ερχεται το 6μηνο και ειναι ελαχιστο το ποσο (10-20 €) Μεταφορικα 35€/μηνα για ολα τα ΜΜΜ (υπαρχουν και καρτες ) Φαγητο 150-200 € και πολλα λεω και μου μενουν κ ολας αν ειναι 700+ ο μισθος. Το θεμα ειναι οτι ειναι 700+ ή 600+ Ολα τα υπολογισα οπως βλεπετε στη μεγιστη σπαταλη που μπορει να κανει ενα ατομο. Βρες καποιο αγορι να μείνετε μαζι και να σου πληρωνει το 60% αλλιως ειναι %@#*! η ζωη και δεν βγαινει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα