Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι υπαρχουν ορισμενα μαγαζια που γινεται το αδιαχωρητο (τι διαολο μελι εχουν?) αλλα σε γενικες γραμμες η κινηση ειναι σιγουρα πεσμενη. Καμια σχεση με το τι γινοταν πριν μερικα χρονια που εψαχνες σειρα σε μαγαζια να βρεις καμια αδεια θεση. Τωρα ενταξει υπαρχουν καποιες μερες που ξερεις εμεις οι ελληνες εχουμε ενα πραγμα σαν ταυτοχρονη αναλαμπη ενα πραγμα και ολοι βουρ εξω. Συμβαινει.

Δημοσ.
Αυτό είναι κάτι σχετικό. Προχθές ήμουν στο 35 στη λεωφόρο Νίκης (μαροκινός διπλός εσπρέσσο μούρλια/3.5 ευρώ) και γινόταν πανικός. Και όχι μόνο στο συγκεκριμένο, με δυσκολία μπορούσε κανείς να περπατήσει στο πεζοδρόμιο.

Επιβεβαιώνω για το ίδιο μέρος την ίδια ώρα κτλ κτλ.. Κοκομπλόκο.

Φάκιν συμπτώσεις.

Δημοσ.

Μηπως ειχε πορεια? :P

Όσο υπάρχουν άτομα που πληρώνουν τον καφέ 6 ευρώ (και χιλιάδες άτομα κάθε μέρα μάλιστα), καλά κάνουν και τον έχουν τόσο ;)

Το αυτο.

Η κλαψα δεν αλλαξε ποτε κατι.

Δημοσ.
Φάκιν συμπτώσεις.

Δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθείς να το καλύψεις.

Είναι γνωστό ότι όλοι οι καλόγουστοι Θεσσαλονικείς και συνάμα μύστες του καφέ επιλέγουν το 35 για το μεσημαριανοαπογευματινό καφέ τους το σαββατοκύριακο.

Δημοσ.
Δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθείς να το καλύψεις.

Είναι γνωστό ότι όλοι οι καλόγουστοι Θεσσαλονικείς και συνάμα μύστες του καφέ επιλέγουν το 35 για το μεσημαριανοαπογευματινό καφέ τους το σαββατοκύριακο.

καγκουρομέρος είναι :lol:

Δημοσ.
Όσο υπάρχουν άτομα που πληρώνουν τον καφέ 6 ευρώ (και χιλιάδες άτομα κάθε μέρα μάλιστα), καλά κάνουν και τον έχουν τόσο ;)

που εχει ο καφες 6ε ?

Δημοσ.
που εχει ο καφες 6ε ?

Κολωνάκι φιλε μου και Συνταγμα.

Ουτε να περνας απο το 1 δεν αξίζει.

Σου πιάνουν τον κώλο και με τα 2 χέρια.\

Περα απο την πλακα εκοψα τους πολλους καφεδες με την παρέα(μαζευομαστε σε σπιτι φτιαχνουμε εκει τα καφεδακια,μιλαμε σαν ανθρωποι, δεν βαραει ηχειο πανω απο το κεφαλι μας κτλπ) δεν μπορεις να φανταστεις ποσα εξοικονομείς.

Γιατι να τους κανω πλουσιους τους το χρωσταω;

Δημοσ.

Περα απο την πλακα εκοψα τους πολλους καφεδες με την παρέα(μαζευομαστε σε σπιτι φτιαχνουμε εκει τα καφεδακια,μιλαμε σαν ανθρωποι, δεν βαραει ηχειο πανω απο το κεφαλι μας κτλπ) δεν μπορεις να φανταστεις ποσα εξοικονομείς

δε γνωριζεις αγνωστο κοσμο ομως ετσι.....

Δημοσ.
Κολωνάκι φιλε μου και Συνταγμα.

Ουτε να περνας απο το 1 δεν αξίζει.

Σου πιάνουν τον κώλο και με τα 2 χέρια.\

Περα απο την πλακα εκοψα τους πολλους καφεδες με την παρέα(μαζευομαστε σε σπιτι φτιαχνουμε εκει τα καφεδακια,μιλαμε σαν ανθρωποι, δεν βαραει ηχειο πανω απο το κεφαλι μας κτλπ) δεν μπορεις να φανταστεις ποσα εξοικονομείς.

Γιατι να τους κανω πλουσιους τους το χρωσταω;

Δυστυχως αυτο ισχυει για ολους τους G700. Ναι μεν ειναι αναγκαιο να γινει αυτο ακριβως που λες αλλα απο την αλλη αποκοπτεσαι εκει που θα επρεπε να εισαι εξω και "να τους ξερεις ολους", δημοσιες σχεσεις, ευκαιριες και αλλα τετοια που εχουν πραγματικα προτερηματα να τα κανεις -τωρα-.

Σε λιγο γινομαι 30 και κοιταω πισω και λεω "τι διαολο, που ειναι οι δημοσιες σχεσεις μου? Μονο οι συναδελφοι μου απο τη δουλεια υπαρχουν?" και πιστεψε με ειναι αρκετα λυπηρο και κακο για την εξελιξη σου (την επαγγελματικη) αργοτερα. Μακαρι να ειχα την δυνατοτητα να βγαινω εξω σε μαγαζια σε καθημερινη βαση. Θα το εκανα με οποιον μου τυχαινε, απο την κοπελα μου μεχρι και τον ποιο ξεχασμενο γνωστο μου γιατι ποτε δεν ξερεις τι θα δεις και τι κουβεντες θα ανταλαξεις. Το να καθεσε σπιτι ωρες ολοκληρες καποια στιγμη κουραζει και σε αποξενωνει χωρις να το παρεις χαμπαρι.

Δημοσ.
Εφοσον κατσει η δουλεια (πιθανον την αλλη βδομαδα θα ειμαι σιγουρη αν θα μεινω)

Ξεκίνησες τελικά? Σπίτι βρήκες?

Δημοσ.
Ξεκίνησες τελικά? Σπίτι βρήκες?

Με πηρε στη δουλεια αλλα τελικα δεν ηταν για εμενα,δε θα ξενιτεφτω για να παω καπου που το προσωπικο ειναι για φαπες και η δουλεια μου θα'ναι να προσβαλω απεξω απεξω ανθρωπους. Τσου τσου,δεν ειναι του γουστου μου. Τωρα θα ψαχτω για κατι αλλο... ουτως η αλλως ειμαι αισιοδοξη,εφοσον με μια συνεντευξη με πηραν,υποθετω πως και αν ττυχει και αλλη συνεντευξη παλι θα σταθω τυχερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...