paravatis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 exei parageillei pote kaneis apo ekei? poso kanoun na erthoun ellada? ego pareigilla tin proigoumeni pempti kai akomi perimeno na mou steiloun kapoio mail i kati tetoio
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Έχω παραγγείλει πάνω από 30 ταινίες από το play.com - τελευταία φορά παρήγγειλα μόλις προχθές! Η εξυπηρέτηση είναι άψογη αλλά καμιά φορά αργεί να έρθει η παραγγελία. Υπολόγισε 10 μέρες κατά μέσο όρο: Μου'χει συμβεί να παραγγείλω Δευτέρα και να έχω στα χέρια μου το DVD Παρασκευή και μου 'χει τύχει και να έρθει την άααλλη Πέμπτη (στο όριο των 15 ημερών). Αν περιμένεις να λάβεις e-mail με επιβεβαίωση ή κάτι τέτοιο, θα περιμένεις πολύ ακόμα. Δεν είναι amazon εδώ, δεν στέλνονται e-mail. Πήγαινε στο Play.com και πάνω δεξιά στην κεντρική σελίδα θα δεις 3-4 εικονίδια. Πήγαινε στο My Account και θα δεις πότε έφυγε κλπ. Για μένα, το καλύτερο δικτυακό μαγαζί για DVD. Μακράν. Πολύ μακράν.
adams Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote paravatis:</font><hr> exei parageillei pote kaneis apo ekei? poso kanoun na erthoun ellada? ego pareigilla tin proigoumeni pempti kai akomi perimeno na mou steiloun kapoio mail i kati tetoio <hr /></blockquote> Oπως ειπε και ο paredwse το www.play.com μαζι με το www.splashdvd.com ειναι απο τα πλεον διαδεδομενα ,φτηνα και εγκυρα on-line shops δεν νομιζω να εχεις προβλημα.... Και σε οσους εχει τυχει να μην φτασουν τα dvd τους τα εχουν ξαναστειλει χωρις επιβαρυνση :shocked: :shocked:
SavvasE******* Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Πληπωνουμε εξοδα αποστολης για να φτασουν τα πραγματα που παραγειλαμε στην Ελλαδα?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Πληπωνουμε εξοδα αποστολης για να φτασουν τα πραγματα που παραγειλαμε στην Ελλαδα? Όχι. Κάνε όμως έναν κόπο να ρίξεις μια ματιά σε πιο πρόσφατα θέματα για το play.com, αυτό που "ξέθαψες" χρονολογείται από το 2003... Πήγαινε http://www.insomnia.gr/forum/search.php και βάλε ως λήμμα play.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.