Προς το περιεχόμενο

Υδρόψυξη-να το τολμήσω;

SpirosLouis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα pc με:

Elitegroup G31T-M7 Motherboard

Intel Dual Core 2.5Ghz E5200 Socket LGA 775 επεξεργαστή(box cooler)

4gb ram DDR2 800mhz

ATI Radeon 4550 κάρτα γραφικών

Να πώ ότι ο πύργος είναι mini tower.

Όλο κι'όλο το σύστημα που αερίζει τον πύργο είναι ένα ανεμηστιράκι στην πίσω μεριά του πύργου.

Την υδρόψυξη την σκέφτομαι για τον απλό και καλό λόγο του ότι έχω το κουτί σε μέρος όπου γεμίζει σκόνη σε 2 μέρες το πολύ.

(παρατήρησα θερμοκρασίες)

1η μέρα μετά το καθάρισμα

32-39C

2η μέρα

35-41C

3η μέρα

37-42C

..........

Ευτηχώς η δυστηχώς δεν ξεπερνάει τους 42-43C.

=============================================

Να βάλω;

Αν ναι πόσο θα μου κοστίσει;

Μπορεί να κάνει κάνει το κουτί ''μπάνιο'';

=============================================

Αν μπορείτε και ξέτερε κάποιον άλλο τρόπο ώστε να μην γεμίζει σκόνες και αν γίνεται να αυξηθεί ο αέρας που κυκλοφορεί.

Δημοσ.

μπορείς να πάρεις ένα full tower με 80 ευρώ και 2 επιπλέον ανεμιστηράκια και θα είσαι καλά πιστεύω.(τη σκόνη δεν την αποφεύγεις γιατί την <<ελκύει>> ο ηλεκτρισμός)

όσο για υδρόψυξη θα χρειαστείς μεγαλύτερο κουτί

για τη σκόνη κάτι ανασταλτικό που μπορείς να κάνεις

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=FAN%20FILTERS

Δημοσ.

Τόσος αέρας μπαινοβγαίνει στο κουτί... τα φίλτρα στα intake fans είναι καλή λύση.

Οι θερμοκρασίες που παραθέτεις είναι μια χαρά - αν και υποπτεύομαι πως δεν είναι σε load...

Δεν το βλέπω το setup σου τόσο τέρας ώστε να "δικαιολογεί" ένα watercooling setup - πάντως :-)

Δημοσ.

Και εγώ θα συμφωνήσω με τον caution. Δε νομίζω ότι χρειάζεται υδρόψυξη. Άλλωστε με mini tower που θα την τοποθετήσεις ;

Δημοσ.

Δηλαδή από ότι κατάλαβα μπορώ να προσθέσω ένα φίλτρο αέρος, γιατί δεν μπορώ να κάνω αλλαγές σε κουτιά κτλ λόγο χώρου.

Απ'ότι είδα τώρα μπορώ να προσθέσω ένα μεγαλύτερο ανεμησ.

Θα ήταν καλό πιστεύεται να αλλάξω τον ανεμηστίρα του επεξεργαστή σε κάτι καλύτερο ή δεν γίνετε πάλι λόγο κουτιού;

Δημοσ.

Γενικά το νερό πλέον είναι μόνο αν το γουστάρεις. Δεν ειναι οπως παλια που ο αέρας είχε μείνει πίσω.... Τωρα κυκλοφορουν πολυ καλες ψηκτρες στην αγορα

Δημοσ.

με τετοιο κουτι μην βαλεις υδροψυξη,δεν θα χωρεσει,ακομη και αν χωρεσει οι σωληνες θα εχουν πολλες γωνιες και δεν ειναι καλο αυτο..παρε μια καλη ψυκτρα και ενα ανεμιστηρακι να βαζει αερα και θα εισαι οκ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...