Προς το περιεχόμενο

Χρειάζομαι αναλογική μηχανή!!!

nadiou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εχει σημασια το μεσο?δηλ αν ειναι μηχανη με φιλμ ή ψηφιακη?στην αρχη τις ψηφιακες τις ελεγαν ηλεκτρονικες και μετα για να διαφοροποιηθουν ονομασαν τις φιλματες, αναλογικες!παντως οπως και να χει αρχιζεις να μαθαινεις παντα με φιλμ και σκοτεινο θαλαμο και μετα πας στο ψηφιακο και στον φωτεινο θαλαμο (photoshop).και παλι ξαναλεω.δεν εχει σημασια το μεσο.εγω εχω πανω απο 10 μηχανες και μονο οι 2 ειναι ψηφιακες.αυτα που ακουω για καταργηση του φιλμ κλπ ειναι γελοια.στην ελλαδα μπορει να μη βρισκεις τα φιλμ που θελεις (αν ζεις εκτος αθηνας-θεσσαλονικης) αλλα στο εξωτερικο τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα.ηδη στην αμερικη το πραγμα διαχωριζεται και απο τη μια εχουμε την δημιουργικη (καλιτεχνικη) φωτογραφια με φιλμ (135 & μεσαιο ή μεγαλο φορμα) και απο την αλλη την μεγαλη μαζα με τις ψηφιακες.δειτε εδω καποιες απο τις φωτογραφιες μου http://www.opseis.gr/Ap_Kirou_gr.htm ολες με φιλμ.

Δημοσ.
χαχαχα δικια μου ειναι η αγγελια!ναι οντως ειναι πολυ καλη!την ειχα παρει 500 ευρω!

και γιατι θες να την αλλαξεις; δυσκολα θα βρεις κατι καλυτερο σε νορμαλ τιμη σε φιλμ.

Δημοσ.
και γιατι θες να την αλλαξεις; δυσκολα θα βρεις κατι καλυτερο σε νορμαλ τιμη σε φιλμ.

οπως σου ειπα εχω και αλλες.εχω και μια 300v προς πωληση.εν τω μεταξυ οι τιμες που γραφει στις αγγελιες ειναι παλιες.τωρα εχουν πεσει δραματικα!οποιος ενδιαφερεται πμ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...