Προς το περιεχόμενο

Tower @ 1500Euro

jstark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...ας παει στην βελτιστη λυση εδω http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200007969 το εχει και πιο φτηνα το modular στα ιδια watt

Πράγματι. Το συγκεκριμένο είναι υπερκορυφαίο τροφοδοτικό για πολλά-πολλά χρόνια. Βάσικα είναι το ίδιο με το 750άρι της Seasonic που έχω (η Seasonic κατασκευάζει τα τροφοδοτικά της Corsair) και είναι απίστευτο.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πράγματι. Το συγκεκριμένο είναι υπερκορυφαίο τροφοδοτικό για πολλά-πολλά χρόνια. Βάσικα είναι το ίδιο με το 750άρι της Seasonic που έχω (η Seasonic κατασκευάζει τα τροφοδοτικά της Corsair) και είναι απίστευτο.

+ oτι εχει 7 χρονια εγγυηση τι αλλο να θελει καποιος?:-)

Δημοσ.
attachment.php?attachmentid=26649&d=1266386807

ακριβως....

Συμφωνω με αυτη τη συνθεση. Ενα προς ενα. Ειναι αλανθαστο.

Ίίίσως αν θες καταφευγεις σε αυτο που ειπε ο nikos21aek:

απο σκληρους: αν πας σε 80αρη, παιρνεις εναν 500αρη σπιν (λεμε τωρα) και εναν απυθμενο green, αλλιως αν τα δωσεις για 120αρη ssd, μονο στον green.

Ειτε το κανεις αυτο, ειτε οχι, η γαματοσυνη του συστηματος παραμενει πολυ ψηλα.

Ενθουσιαστηκα μονος μου

Δημοσ.
Βάσικα είναι το ίδιο με το 750άρι της Seasonic που έχω (η Seasonic κατασκευάζει τα τροφοδοτικά της Corsair) και είναι απίστευτο.

Καλό το ΗΧ αλλά δεν τα κατασκευάζει πλεον η seasonic. Τα πρώτα ΗΧ 520 και 620 ηταν απο seasonic. Τα τελευταία είναι από την CHANNEL WELL(CWT)

http://enthusiast.hardocp.com/article/2009/05/27/corsair_hx850w_power_supply

Δημοσ.

Εγω με την Η50 εχω τις χαμηλοτερες θερμοκρασιες στον i7 940 της υπογραφης μου εν Ελλαδι.Idle 25 βαθμους και με prime95 κ.τ.λ. σταθερα στους 55.Απο φιλους μου που εχουν κατι αντιαισθητικα αεροψυκτα γουρουνια τους εχω ταπωσει κανονικα.

Επισης δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος που δεν εχει δοκιμασει την συγκεκριμενη ψυκτρα δικαιουται να διατυπωνει γνωμη για αυτην.Αυτο ειναι οπαδικη προπαγανδα και οχι πληροφορηση.

Η υπευθυνη σταση ενος σοβαρου χρηστη που θελει να πληροφορησει ειναι η εξης. ''Φιλε δεν τη εχω δοκιμασει αυτην,και δεν εχω γνωμη.Αλλα η ταδε αεροψυκτη που εχω δοκιμασει ειναι καλη.'' Αυτο το δεχομαι.

Για μενα ειναι η καλυτερη στην αγορα αυτη η H50 που προτεινε ο grimpr και δεν ειναι τοσο ακριβη μην παρεις καμμια αλλη.

Οποιος μαλιστα θελει δεχομαι στοιχηματα με αεροψυκτες 50 ευρω ο καθε αγωνας.Μετα ομως θα δημοσιευτουν εδω τα αποτελεσματα.Μενω Ανω Πατησια και ψαχνω για θυματα.Στειλτε μυνηματα.

Δημοσ.

Σιγά να μην έχεις και τις καλύτερες θερμοκρασίες στο γαλαξία φίλε μου :-)

Το να συγκρίνεις διαφορετικά setup είναι epic fail , ο κα8ε επεξεργαστής είναι μοναδικός με διαφορετική συμπεριφορά από τον άλλο

No offense ;)

Δημοσ.

Το Η50 ειναι για 1366,1156,am2/3.

Μολις επεσες σε epic fail.Για αυτο πρεπει πρωτα να ξερουμε γιατι μιλαμε.

Με ενοχλει αφανταστα να ζητα καποιος μια ειλικρινη γνωμη και εμεις να του δινουμε μια γνωμη που δεν βασιζεται σε πρακτικη,εμπειρικη χρηση αλλα στην ψυχολογικη αναγκη να τονισουμε το εγω μας,προτεινοντας του οχι την καλυτερη δυνατη λυση αλλα αυτο που εχουμε εμεις,γιατι ετσι θα αισθανθουμε λιγοτερο ανασφαλεις.

Στον γαλαξια αποκλειεται ,ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει καλυτερη τεχνολογια.

Στην Ελλαδα,οπως ειπα εγω,ναι ειμαι στους καλυτερους και ειλικρινα οποιος θελει ας ερθει να ελεγξει.

Φτιαχνω και εξαιρετικο καφε.

No offence taken.

Δημοσ.

Λοιπον επειδη εχω διαβασει τα απαντα στο Internet σε παρα πολλα site (Prolimatech Megahalems RevB VS Corsair H50) απο ατομα που ειχα και τις 2, η Prolimatech ειναι ανωτερη (για O/C καταστασεις ΠΑΝΤΑ) και λενε επισης πως καλυτερα μια αεροψυξη High-end παρα μια Low-end υδροψυξη. (Ειμαι ανθρωπος που αν δεν το ψαξω δεν μιλαω) Εγω αγορασα την Prolimatech δεν εχω βαλει ανεμιστηρες επανω και δεν θα βαλω δεν κανω O/C και δεν με νοιαζει να κανω απλα επειδη δεν εχει ανεμιστηρες δηλαδη δεν εχει θορυβο ενηργησε +1 στν επιλογή μου και ειναι και 20€ φτηνοτερη. Τωρα για το υπολοιπο κουτι:

Εγω εβαλα PSU ενα της Thermaltake Toughpower 750W ειναι πολυ καλο δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα, ομως επειδη στο πλαισιο δεν υπαρχει εγω προτεινω Corsair CMPSU-750HXEU PSU (750W).

Για CPU εννοειτε οτι στα 1500€ θα βαλει core i7. Εγω προτεινω 860 με κλειστα ματια και μην σε παραμυθιασουνε για 920 και QPI και Triple channel ολα αυτα ειναι πεταμενα λεφτα σε τετοιες συχνοτητες και ειναι και πιο αργο (920).

Για MoBo βαλε Gigabyte P55A-UD6 χωρις συζητηση στα 1500€ ειναι αμαρτια απ το θεο να βαλεις UD4, UD3 κτλ, η MOBO ειναι αυτη που ρυθμιζει ολο το συστημα ας ειναι η καλυτερη.

Για GPU η επιλογή μου ηταν η 5770 , παρα πολυ καλη δεν πιστευω να δεις διαφορα τρελη αν βαλεις 5870 ή 5850 γιατι ειναι απλα κορυφαια, εφτιαξα PC σε δικο μου ατομο και μου ειπε πως ειναι πεταμενα λεφτα κατι παραπανω (και επιβεβαιωθηκε απο μενα), στο μελλον μπορεις να την κανεις CF και παλι θα εισαι Top. Εγω προτεινω MSI R5770 Hawk.

Για σκληρο δισκο γνωμη μου ειναι να περιμενουμε λιγο για τους SSD παλι βγηκε καινουρια φουρνια SSD (παντα Intel) αν περινενουμε 2 γενιες θα ειναι και πιο φτηνοι και πιο καλοι. Παρε εναν Seagate LP Barracuda 1.5 TB HDD.

Για κουτι αφου ψινεσαι για Full Case διαβασα πολυ καλα λογια για το Corsair Obsidian Series 800D CC800DW

Για Ram Corsair 4GB DDR3-1333 Ram Kit και εισαι μια χαρα.

Το συνολο 1400€. Κρατα και 100€ να πιεις μια μπυρα :P

(ολα τα κομματια φροντησα να ειναι πλαισιο)

Δημοσ.
Το Η50 ειναι για 1366,1156,am2/3.

Μολις επεσες σε epic fail.Για αυτο πρεπει πρωτα να ξερουμε γιατι μιλαμε.

Με ενοχλει αφανταστα να ζητα καποιος μια ειλικρινη γνωμη και εμεις να του δινουμε μια γνωμη που δεν βασιζεται σε πρακτικη,εμπειρικη χρηση αλλα στην ψυχολογικη αναγκη να τονισουμε το εγω μας,προτεινοντας του οχι την καλυτερη δυνατη λυση αλλα αυτο που εχουμε εμεις,γιατι ετσι θα αισθανθουμε λιγοτερο ανασφαλεις.

Στον γαλαξια αποκλειεται ,ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει καλυτερη τεχνολογια.

Στην Ελλαδα,οπως ειπα εγω,ναι ειμαι στους καλυτερους και ειλικρινα οποιος θελει ας ερθει να ελεγξει.

Φτιαχνω και εξαιρετικο καφε.

No offence taken.

Φίλε αν δεν έχεις κάνει overclock λογικό είναι,αλλά να ξέρεις ότι η prolima ρίχνει χαλαρά 2C σε load σε αυτή την φθηνιάρα "υδρόψυξη"(ο θεός να την κάνει),και μόλις κυκλοφορήσει και Venomous X,bb θα τρώει και 5C στα load.

Δημοσ.

Καταρχάς παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Θα μελετήσω τις προτάσεις σας και θα επανέλθω σύντομα, απαντώντας και στις ερωτήσεις κάποιων φίλων. Τα 12GB όντως φαίνονται υπερβολικά, αλλά στον κόσμο του linux έχουν ποικίλες χρήσεις. Για την οθόνη που ρώτησε ένας φίλος, θα ήθελα οι προτάσεις σας να μην την λάβουν υποψην προς το παρόν.

Ok, διαβάζοντας τις προτάσεις πλέον, δέχομαι (:)) να βάλω μόνο 8GB μήπως και πάρουμε τον 80άρη της Intel. H αλήθεια είναι πως αυτό το tower "Corsair Obsidian Series" με ...ερέθισε κάπως, οποτε οτι κερδισαμε από τη μνημη θα τα φάμε στον πυργο. Για τη μητρική, θα είναι 100% Gigabyte, αλλιώς παίρνω μια intel με 80 euro. Προτιμώ την UD6. Για τροφοδοτικό, οι προτάσεις σας για το Corsair των 750W με καλύπτουν πληρως. Αν υπάρχει κάποιο πιο ήσυχο στα ιδια χαρακτηριστικά, πείτε το. Ο θόρυβος είναι βασικό κριτήριο. Τώρα για την κάρτα γραφικών, είδα πως οι περισσότεροι επιλέγουν την 5850. Οκ, το καταπίνουμε και αυτό, είπαμε θα παίξουμε αλλά δε θα είναι η βασική δουλειά μας.

Πείτε μου ομως τις αποψεις σας για τον 860 σε σχεση με τον 750.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...