Προς το περιεχόμενο

downloader manager ζητείται !!!

panosno1com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για πιο λογο χρειαζετε ο DM ρε παιδια? Σορρυ κιολας αλλα ειμαι αρχαριος

Γιατί χρειάζεται ένας download manager γενικώς ή συγκεκριμένα για sites τύπου Rapidshare;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Free Download Manager από μένα (χρησιμοποιώ μόνο rapidshare)

να σε ρωτήσω...μπορώ να βάλω τους κωδικούς του πρέμιουμ απο το ραπιντσερ κάπου μόνιμα ωστε από εδώ και πέρα να βάζω απλά τα λινκσ και τέλος?

Δημοσ.
να σε ρωτήσω...μπορώ να βάλω τους κωδικούς του πρέμιουμ απο το ραπιντσερ κάπου μόνιμα ωστε από εδώ και πέρα να βάζω απλά τα λινκσ και τέλος?

Ναι. Το τρέχεις και πατάς το 4ο tab με τα ">>" στο κύριο παράθυρο του προγράμματος. Πας στο "Site Manager", δεξί click, add και συμπληρώνεις τα στοιχεία.

Δημοσ.

ή αν εισάγεις 1 link μόνο του και εκεί μπορείς να βάλεις τον κωδικό και να τον αποθηκεύσει... αλλά το κανονικό είναι από εκεί που λέει ο Αντον

Δημοσ.

o free downloader manager +flashgot την επεκταση του mozilla,που χρησιμοποιω τα τελευταια χρονια ,δεν μου εχει δημιουργησει ποτε προβλημα.

Aν βαλεις τον κωδικο μια στην αρχη μετα ο fdm τον θυμαται και δεν χρειαζεται να τον ξαναβαλεις.

Δημοσ.

ok, θα το δοκιμάσω αυτό που λέτε...

κάτι ακόμα, υπάρχει κάποιο πλακιν που να δουλευει με τον free downloader manager και την opera? δλδ να κάνω δεξί κλκ στα links και να έχει επιλογή κατέβασμα με τον fdm...

Δημοσ.
Ναι. Το τρέχεις και πατάς το 4ο tab με τα ">>" στο κύριο παράθυρο του προγράμματος. Πας στο "Site Manager", δεξί click, add και συμπληρώνεις τα στοιχεία.

το έκανα. ειναι εντάξυ τώρα! απλά πρέπει να βρω πως θα μαγγώνω μαζεμένα λινκ και θα τα στέλνω στον downloader μου... μάγγωμα-δεξί κλικ-κατέβασμα με τον fdm! ...με την όπερα όμως που έχω...

Δημοσ.
Για πιο λογο χρειαζετε ο DM ρε παιδια? Σορρυ κιολας αλλα ειμαι αρχαριος

Γιατί χρειάζεται ένας download manager γενικώς ή συγκεκριμένα για sites τύπου Rapidshare;

Τελικά γιατί χρειάζεται, γενικώς;

Δημοσ.

Αν εχεις πχ 30 urls, τα περνας στον dowload manager και περιμενεις να κατεβουν.

Αυτος ειναι ο μονος λογος για download manager στο rapidshare.

@panosno1com

Εχεις premium λογαριασμο ή οχι?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

οδηγιες χρησης για jdownloadermanager υπαρχουν;

---------- Προσθήκη στις 16:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:55 ----------

εχω premium λογαριασμο στο rapidshare , οδηγιες χρησης για jdownloadermanager υπαρχουν;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...