Προς το περιεχόμενο

σκληρος πεγμενος??

sozz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο σκληρος μου τα επαιξε απο οτι μου ειπε ενα μαγαζι που πηγαινω εδω και κατι χρονια

ετρεξε μπροστα μου ενα προγραμμα αλλα δεν ξερω ποιο της WD και εβγαλε σφαλμα

ετσι αναγκστικα και πηρα αλλον.....

τωρα αυτος που εχω δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι τα εχει παιξει γιατι κανονικα περασα τα παντα απο οτι ειχε εκει στον καινουργιο

αν ξερετε κανενα προγραμμα να κατεβασω και να το δοκιμασω εγω μονος μου

και αν ξερετε αν γινετε η εγγυηση για σκληρο να μην ειναι μονο 2 χρονια οπως ολο το pc μου επειδη πριν 1 βδομαδα τελειωση η 2ετια :fear:

ΥΓτο pc αγορασμενο απο πλαιδιο ολο μαζι και οχι κομματια κομματια

Δημοσ.

Απο εδώ επιλέγεις τον δίσκο και κατεβάζεις το πρόγραμμα ελέγχου.

Τι σε κάνει να νομίζεις οτι τα έφτυσε;

Μπορείς να πατήσεις έλεγχο και απο το λειτουργικό. Δεξί κλικ ιδιότητες--> εργαλεία και έλεγχος πάνω στον δίσκο στο "Ο Υπολογιστής μου".

Δημοσ.

βασικα δεν ανειγε το pc καθολου αλλα απο οταν αλλαξα σκληρο αρχισε και λειτουργουσε

δεν ξερω τωρα αμα εφταιγε κανενα προγραμμα......

γιατι τωρα οταν τον βαλω σαν 2 δισκο τον παλιο μου τον παιζει κανονικα

θα κατεβασω αυτο που ειπατε και αν δεν μου βγαλει προβλημα θα τον δειρω τον κλεφτη

μηπως ηθελε να μου πουλησει τον σκληρο του :P

Δημοσ.
και αν ξερετε αν γινετε η εγγυηση για σκληρο να μην ειναι μονο 2 χρονια οπως ολο το pc μου επειδη πριν 1 βδομαδα τελειωση η 2ετια :

οι σκληροι νομιζω οτι εχουνε τρια χρονια εγγυηση!!!!

Δημοσ.

δεν δοκιμασα απλως δεν ηξερα που ειναι :P

οκ ευχαριστω κανω τωρα και βλεπουμε

---------- Προσθήκη στις 21:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:16 ----------

Απο εδώ δοκίμασες και δεν παίζει;

το κατεβασα αυτο (δεν ξερω αμα κανει σε 7 δεν το γραφει)

και ενω μου λεει να κλεισω ολα τα προγραμματα και τα κλεινω μετα μου βγαζει ενα write sector error

Δημοσ.

To smart του τι λέει;

Γράψε τον με μηδενικά αμα δεν χρειάζεσαι τα αρχεία που έχει μέσα να γίνει "Της κούτας" :ρ Και μετά τον ξανατεστάρεις.

Δημοσ.
To smart του τι λέει;

Γράψε τον με μηδενικά αμα δεν χρειάζεσαι τα αρχεία που έχει μέσα να γίνει "Της κούτας" :ρ Και μετά τον ξανατεστάρεις.

μπα σιγα μην χασω τα αρχεια και να λειτουργει μετα :P

θα τον ξαναπαω σε αυτο το μαγαζι να τον δουνε και να ειμαι μπροστα ολη την ωρα και μετα αμα ειναι χαλασμενος βουρ στο πλαισιο αλλιως θα τον χεσω αν δεν ειναι :mad:

Δημοσ.

Κοίτα, άμα το smart(τι σου έβγαλε κιόλας; Πατάς δεξί κλίκ στον δίσκο και smart) έχει έστω και ένα "Χ" τότε ο δίσκος δεν είναι και ότι το καλύτερο, απο την άλλη άμα δεν σε αφήνει ούτε σκανάρισμα να του κάνεις τί δίσκος είναι αυτός; Ψημένος στα κάρβουνα ή στις αντιστάσεις;

Δοκίμασες να του μεταφέρεις κανένα αρχείο;

Δημοσ.
Κοίτα, άμα το smart(τι σου έβγαλε κιόλας; Πατάς δεξί κλίκ στον δίσκο και smart) έχει έστω και ένα "Χ" τότε ο δίσκος δεν είναι και ότι το καλύτερο, απο την άλλη άμα δεν σε αφήνει ούτε σκανάρισμα να του κάνεις τί δίσκος είναι αυτός; Ψημένος στα κάρβουνα ή στις αντιστάσεις;

Δοκίμασες να του μεταφέρεις κανένα αρχείο;

μαλλον δεν γινοντε σε 7

το σμαρτ το εχω δει και ειναι ολα καλα

τωρα για τα τεστακια ουτε στον καινουργιο ουτε στον παλιο δεν κανει

οποτε ας τα αφησω στους αλλους...... :(

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα το γυρισα και περασε 1 βδομαδα και τους πηρα τηλ και μου ειπανε να παω να παρω αλλον (δεν ξερω αν τον ελενξαν κιολας :P )

μπορει να κλεισει το θεμα......

Δημοσ.

Και'γω εχω προβλημα με ενα σκληρο WD Caviar green power 1T,στα windows δεν μου εδειξε κατι,το μονο που ειχα καταλαβει ειναι πως αργουσε να ανοιξει τα αρχεια και οταν επαιζα βιντεο κολουσε και επρεπε να κανω restart,στα λινουξ(ubuntu,mint) εδειχνε πως εχει πολλα bad sectors και ελεγε πως πρεπει να αλαξω τον σσκληρο,θα το τσεκαρω και με τα εργαλεια της WD.Να κανω αυτο που λενε τα λινουξ η να τον κανω τσεκ με τα εργαλεια της WD και μετα write zeros?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...