Προς το περιεχόμενο

xvid file prob unable to view it...

pmghal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον το να νιωθω αρχαριος δεν ειναι κακο καθως ειμαι... το να νιωθω ηλιθιος ομως ειναι μια τελειως διαφορετικη υποθεση!

Η κατασταση εχει ως εξης: κατεβασα το two towers που ειναι σε xvid format. Διαβασα σε αλλα threads τα προγραμματα που απαιτουνται για να δεις xvid και κατεβασα τα ffdshow,vidomi etc και τα εγκατεστησα, αλλα και παλι δεν καταφερνω να τα κανω να δουλεψουν. Θα ημουν ευγνωμων αν μου δινατε καποιες οδηγιες και με βγαζατε απο το απεραντο σκοταδι της αγνοιας μου.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

κατ' αρχην ευχαρστω για τις απαντησεις...αστακε το κατεβασα το installer το ετρεξα απο dos αλλα και παλι δεν αλλαξε τιποτα...ata1983 η εγκατασταση εγινε κανονικα με τικαρισμενη την επιλογη και bsplayer χρησιμοποιω αλλα τιποτα...απλα δε μου ανοιγει το αρχειο... οποιεσδηποτε αλλες ιδεες ειναι ευπροσδεκτες...

Δημοσ.

Το ονομα του αρχειου ειναι το ttt-cd1-xvid.avi οποτε νομιζω οτι το λεει ξεκαθαρα οτι ειναι xvid. Το βρηκα και το κατεβασα απο ενα section του forum που λεγεται... Νταλαρας if you know what i mean! :)

Στο xvid codec που εγκατεστησα μου εχει ενα .exe AviC(four CC changer). Αν μπορειτε εξηγηστε μου πως λειτουργει το προγραμματακι αυτο...Ή εναλλακτικα πως να αξιοποιησω τα dll του ffdshow...

Thanks once more!

Δημοσ.

Το προβλημα λυθηκε με ενα format... τελικα αυτο που εφταιγε ηταν τα αγαπημενα μας windows... τελος καλο ολα καλα λοιπον! Ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια σας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...