sir_platanight Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα σε ολους παιδια...σημερα εκανα μια μικρη αναβαθμιση στο μηχανημα μου..μια καρτα γραφικων και μαζι με αυτην ενα τροφοδοτικο γιατι το παλιο δεν αντεχε...αποφασισα λοιπον να ανανεωσω και την θερμοαγωγιμη παστα στον επεξεργαστη μου...μολις τελειωσα με το σεταρισμα λοιπον ειπα να ανοιξω τον υπολογιστη μου και να του κανω format...ο υπολογιστης μου ομως ενω ανοιξε και λειτουργουσε κανονικα αργησε (και αργει) να δωσει σημα στην οθονη ..κ μολις δινει μου διχνει κανονικα το logo της μητρικης μου και μετα ανοιγει κανονικα σαν να ανοιξε εκεινη την ωρα!!Γιατι αυτη η καθυστερηση των 30δευτερολεπτων με ενος λεπτου...αφου με το παλιο μου hardware ολα πηγαιναν ρολοι??Α και μολις το ανοιγω καποιος απο τους ανεμηστηρες πηγαινει πιο γρηγορα!!αυτο ειναι ισως η στην καρτα γραφικων η στο τροφοδοτικο.... Το μηχανημα μου εχει ως εξης: Case:Coolermaster Cosmos RC-1000 Cpu:Intel Core 2 Quad Q6600 Cpu Cooler:ZALMAN CNPS 9500AT M/B:ASUS P5N32-E SLI PLUS PSU:Thermaltake TR2 Power 470W ......αντικασταθηκε με αυτο http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200003342 Ram: 4x1gb 800mhz HDD: 1x500,2x250 WD VGA:8600GTS GS...Αντικατασταθηκε με αυτη http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200005960 Οθονες μια 19αρα LG και μια 26αρα τηλεοραση LG...
lunatic89 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Βγάλε την μπαταρία της μητρικής για λίγο (2-3 λεπτα) και ξαναβάλτην
sir_platanight Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 lunatic το εκανα...αλλα τιποτα!!! ---------- Προσθήκη στις 20:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:13 ---------- Κανεις δεν ξερει?
sir_platanight Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 θα μου απαντησει κανεις???
N3CR4 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Αν μπορείς πες βήμα προς βήμα τι παρατηρείς απο την στιγμή που θα πατήσεις το power.
sir_platanight Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα..λοιπόν μόλις ανοίγω τον υπολογιστή το κουτί λειτουργεί κανονικά αλλά αργεί να μου δώσει σήμα στην οθόνη...μόλις μου δώσει σήμα στην οθόνη μετά από ένα λεπτό μου δείχνει το λογκο της μητρικής λες κ τον άνοιξα εκείνη την ώρα...και μετά ανοίγει κανονικά...αυτό!!απλά μου την δίνει η τόση καθυστέρηση αφού πριν την αναβάθμιση δν μου αργουσε...
N3CR4 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Η καθυστέρηση που παρατηρείς μάλλον προκλήθηκε από την καινούρια σου κάρτα γραφικών. Επίσης αν έχεις σύνδεση HDMI είναι συνηθισμένη αυτή η ελάχιστη καθυστέρηση. Το έχω παρατηρήσει και εγώ σε μηχάνημά μου.
sir_platanight Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Βασικα το εχω συνδεσει μεσω DVI...Τωρα δν ξερω..μακαρι να ειναι αυτο!!κατα τα αλλα ολα λειτουργουν ρολοι!!!
sukalas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Απενεργοποίησε απο το bios το λόγκο της μητρικής για να βλέπεις τι φορτώνεις και να βρείς που σκαλώνει.Μήπως έχεις συνδεδεμένο card-reader?πολλές usb devices(εξωτερικό σκληρό)? δες και στα boot settings να είναι επιλεγμενος 1ος (boot priority) ο σκληρός με το λειτουργικό .Αυτό στο κάνει κάθε φορά που τον ανοίγεις?Δηλαδή στο κάνει και με restart ή αν τον έχεις κλειστό πχ το βράδυ και τον ανοίξεις το πρωί? Δοκίμασε και κανα stress utility για την κάρτα γραφικών.
sir_platanight Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ναι ναι απ οταν κουμπωσα τα καινουρια και εβαλα καινουρια thermalpaste στον υπολογιστη μου κολλαει...ειτε τον ανοιγω για πρωτη φορα ειτε κανω restart...μονο μια φορα μου ανοιξε φυσιολογικα!!!και εν το μεταξυ εχω το logitech G15 και ανοιγει και αυτο οταν ανοιγει η οθονη αρα λογικα κατι δν αναγνωριζεται αμεσα απο την μητρικη μου!!κατσε να δω και θα σου πω!! ---------- Προσθήκη στις 14:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:38 ---------- Τα εκανα αυτα...βασικα ακουγεται ενας θορυβος απο το DVD Recorder μου...παλιοτερα δν το εκανε!!! ---------- Προσθήκη στις 15:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:48 ---------- Να τα ξεκουμπωσω και να τα κουμπωσω ολα απο την αρχη? ---------- Προσθήκη στις 15:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:03 ---------- Sukalas νομιζω πως το βρηκα..για κοιτα μια http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us το πρωτο update του bios λεει ¨Fix it takes long time to screen show with certain AMD graphic card when booting up the system. εεεε???
sukalas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 To 1502 λες. Ε ναί.. κάντο. Μάλλον αυτό είναι. Με ez -flash το update ε?
sir_platanight Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Sukalas αυτο ηταν....ευχαριστω και μονο που ασχοληθηκες μαζι μου!!!
lazaros93 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 συγνωμη επειδη ειμαι λιγο ασκετος τι ειναι το HDMI ΚΑΙ DMI?
sir_platanight Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 HDMI: http://el.wikipedia.org/wiki/High-Definition_Multimedia_Interface DVI: http://el.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface Βγαζουν ακριβως την ιδια εικονα αλλα το hdmi μπορει να περασει και ηχο..
sukalas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Sukalas αυτο ηταν....ευχαριστω και μονο που ασχοληθηκες μαζι μου!!! Τίποτα my friend... Ούτως ή άλλως μόνος σου βρήκες τη λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.