Luxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μπορω να παιξω χρημτιστηριο online; Υπαρχει καποιο ελληνικο site; Κυριως με νοιαζει για το χρηματιστηριο της Ελλαδος. Επισης ποια ακριβως ειναι η διαδικασια; Το ποσο που θα κερδισω ( εαν κερδισω ), ενα ποσοστο το παιρνει η site σα να ειναι ο χρηματιστης;
Praetorianos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Παίζεις μέσω κάποιας χρηματιστηριακής εταιρίας, όπου πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό σε αυτούς δηλαδή πρέπει να διαθέτεις Μερίδα και Λογαριασμό αξιών στο Σ.Α.Τ. (Σύστημα Άϋλων Τίτλων) Η Μερίδα θα περιλαμβάνει τα προσωπικά σου στοιχεία και ο Λογαριασμούς σου τους τίτλους που θα έχεις στην κατοχή σου. Για ευκολία οι περισσότερες τράπεζες διαθέτουν ή συνεργάζονται με χρηματιστηριακές οπότε θα είναι ευκολότερο να κάνεις σε μια τέτοια την όλη διαδικασία. Οι χρεώσεις είναι ανάλογα με τις αγοραπωλησίες και τα ποσά που θα παίζεις με μίνιμουμ τα 8 ευρώ/συναλλαγή συν κάποια προμήθεια που στο ίντερνετ είναι η μικρότερη δυνατή. Γνώμη μου πως αν δεν έχεις να παίξεις πάνω από 1000αρικο δεν αξίζει να ασχοληθείς βραχυχρόνια γιατί μάλλον μέσα θα μπαίνεις μόνο και μόνο από τις προμήθειες.
ggQQbb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Σε ξένα χρηματηστήρια πως γίνεται να παίξει κανείς? Π.χ θέλω να αγοράσω μετοχές της Coca Cola η του Bill αν πάω σε Ελληνική τράπεζα παίζει να κάνουμε δουλειά ?
alexzzz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Και μέσω του winbank της Πειραιώς νομίζω ότι γίνεται...
DDoS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 δες και το http://www.capital.gr που ειναι ψευτοonline ( με μια μικρη καθυστερηση στις τιμες των μετοχων) εκτος και αν πληρωσεις που εισαι εντελως real-time.
oneofthem Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 ξέρει μήπως κανείς γιατί υπάρχει καθυστέρηση στις τιμές στο ase.gr? δλδ δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τους ...
smylanakis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν παιδιά , αποσο ξέρω εγώ το καλύτερο ebanking είναι της Πειραιώς γενικά και για online xrhmatisthrio. Σε ότι αφορά online real-time ένα πολύ καλό είναι το axiaplus.gr. Επίσης από το neoforum.gr, αν κανείς μπει θα δει στο menu, ΕΡΓΑΛΕΊΑ --> LIVE ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ. Αυτά τα ολίγα. αν θέλει κανείς να ρωτήσει κάτι άλλο είμαστε εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.