konstantina_ena Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 μου δινεις κουραγιο γιατι τα θυμαμαι ......βεβαια τα μαθηματικα γενικης οπως τα λεσ δεν τα εχω παρει ακομα!!!
konstantina_ena Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Να μαι πάλι!!!Κοντεύω να τελειώσω αρχες οικονομικης θεωρίας!!!Μου φάνηκε πάρα πολύ εύκολο γιατί ειναι το ίδιο μάθημα με αυτό που έδινα πανελλήνιες πρίν χρόνια,το μονο που αλλάζει είναι το όνομα.Εμείς το λέγαμε πολιτική οικονομία!!!Και είναι ακριβώς το ίδιο και μικρότερο σαν ύλη!!!!Θα ήθελα την βοήθεια σας αν κάποιος δίνει τώρα να μου δώσει την ακριβή ύλη!!!Την είδα αλλα αναφέρονται παραγράφοι και φοβάμαι ότι θα κάνω λάθος και θα διαβάζω άσχετα!!!! Επίσης θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου πει τον ακριβή τίτλο για τα βιβλία της πληροφορικής,διοίκηση οικονομιας και διαχείρισης και στατιστικης!!!Στο σχολείο μου που πήγα μου έδωσαν μονο 4 βιβλία!!!Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
12mats Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 [/color]ρε παιδιά τόσα άτομα έδωσαν μεγάλα δεν υπάρχει κανείς σε αυτό το φόρουμ? Το αποκλείω!!!Ας πει και κάποιος άλλος την εμπειρία του!!!!Η λυκιαρχης πάντως με αντιμετώπισε φυσιολογικότατα!!! λοιπον ακου την δικια μου ιστορια τελειωσα το λυκειο το 2005 και δεν περασα πουθενα.τοτε δεν με ενοιαζε ιδιαιτερα ειχα βρει και μια δουλεια σαν σερβιτορος και δουλευα αλλαζοντας μερικες δουλειες πανω σε αυτον τον ηλιθιο τομεα(service)ωσπου μετα απο κανα χρονο καταλαβαινω πως δεν βγαζει πουθενα αυτη η κατασταση και κατι επρεπε να κανω. εψαξα σε ιδιωτικα πανεπιστημια,ιεκ,ανοιχτο πανεπιστημιο,πανεπιστημια εξωτερικου και καποια αλλα πραγματα αλλα επρεπε να δουλευω για να δινω τα διδακτρα μου λογω του οτι δεν ειχα μεγαλη οικονομικη δυνατοτητα.με τα πολλα λεω θα ξαναδωσω εξετασεις αλλα εγω δεν διαβαζα ποτε δεν ειχα καθολου βασεις για να γραψω σε μαθηματα οπως φυσικη,εκθεση.τι να κανω ειχα απελπιστη ωσπου ενας οικογενειακος φιλος(να τον εχει καλα ο θεος οπου και αν βρισκεται) γνωριζοντας οτι εμενα μου αρεσε η λογιστικη λεει στους γονεις μου αφου του παιδιου του αρεσει η λογιστικη ,ας ερθει στο τεε να κανει 2 χρονια σχολειο στο τμημα διοικησης και οικονομιας,ωστε να δωσει εξετασεις για ΤΕΙ λογιστικης με 3 μαθηματα που ειναι σχετικα ποιο ευκολο απο το λυκειο. με το που μου το λενε τους λεω πατε καλα θα παω παλι σχολειο,δεν υπαρχει περιπτωση και μετα τα πολλα αφου ειχα ξενερωσει και με τις δουλειες που εκανα το 2007 εκανα τον Α κυκλο του ΤΕΕ και το δευτερο χρονο βρισκω καθηγητες ξεκιναω αμεσως ιδιαιτερα ,δουλευα και 3 φορες την εβδομαδα σε ενα καφε-μπαρ και δινω εξετασεις και περασα στη λογιστικη που γουσταρα με χιλα να παω και τωρα ειμαι 2ετος δεν χρωσταω πολλα μαθηματα κανω και αγγλικα για να παρω prof και ολα καλα. ---------- Προσθήκη στις 19:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:23 ---------- Να μαι πάλι!!!Κοντεύω να τελειώσω αρχες οικονομικης θεωρίας!!!Μου φάνηκε πάρα πολύ εύκολο γιατί ειναι το ίδιο μάθημα με αυτό που έδινα πανελλήνιες πρίν χρόνια,το μονο που αλλάζει είναι το όνομα.Εμείς το λέγαμε πολιτική οικονομία!!!Και είναι ακριβώς το ίδιο και μικρότερο σαν ύλη!!!!Θα ήθελα την βοήθεια σας αν κάποιος δίνει τώρα να μου δώσει την ακριβή ύλη!!! αν θες εχω ενα αρκετα καλο καθηγητη αν εχεις αποριες και ξερω και εγω πολλα πραγματα να σου πω επισης εχω και πολλες σημειωσεις αν ειναι θα ψαξω να τις βρω να στις δωσω
konstantina_ena Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Πόσο με συγκινείς σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Εγω λέω επειδή τα θυμάμαι να ξεκινήσω μόνη μου κια ήδη το έχω κάνει δηλαδή!!Μου δίνεις κουράγιο όσο δεν φαντάζεσαι,ειλικρινά!!!βασικά για το μονο που θα ήθελα ιδιαίτερα είναι η φυσική μάλλον στα υπόλοιπα τα καταφέρνω!!!Οι σημειώσεις σου αν δεν σε έβαζα σε κόπο θα με ενδιέφεραν πάρα πολύ!!!Βασικά και εγώ σε λογιστική θα ήθελα να περάσω με τη μόνη διαφορά ότι εγώ πήγα τελικά σε ιεκ!!!! Ενώ είχα ψάξει να πάω και σε τεε αλλα ενώ γράφτηκα τα παράτησα .....βλακείες της ηλικίας!!!Θα χαρώ πολύ να μου στείλεις πάλι!!!
12mats Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Πόσο με συγκινείς σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Εγω λέω επειδή τα θυμάμαι να ξεκινήσω μόνη μου κια ήδη το έχω κάνει δηλαδή!!Μου δίνεις κουράγιο όσο δεν φαντάζεσαι,ειλικρινά!!!βασικά για το μονο που θα ήθελα ιδιαίτερα είναι η φυσική μάλλον στα υπόλοιπα τα καταφέρνω!!!Οι σημειώσεις σου αν δεν σε έβαζα σε κόπο θα με ενδιέφεραν πάρα πολύ!!!Βασικά και εγώ σε λογιστική θα ήθελα να περάσω με τη μόνη διαφορά ότι εγώ πήγα τελικά σε ιεκ!!!!Ενώ είχα ψάξει να πάω και σε τεε αλλα ενώ γράφτηκα τα παράτησα .....βλακείες της ηλικίας!!!Θα χαρώ πολύ να μου στείλεις πάλι!!! θα κοιταξω να τα βρω που ειναι γιατι εχουν περασει και 2 χρονια απο την τελευται φορα που τα ειδα.αθηνα μενεις ετσι δεν ειναι?
konstantina_ena Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ναι αθήνα ειμαι για την ακρίβεια πειραιά!!!Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολυ!!!
tempo Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά που δίνουν εξετάσεις http://www.ipedia.gr/?p=1299
konstantina_ena Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 να σε καλά tempo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη επιτυχια παιδια !!!!!!!!!!!!!
leftezi Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Ελπίζω κάποιος να έχει insomnia και να απαντήσει σύντομα γιατί έχω κάποιον εδώ που θα τα τινάξει από την αγωνία: Αν κάποιος έχει γράψει στο πρόχειρο με μολύβι στην τελευταία σελίδα (πρόχειρο), είναι υποχρεωμένος να τα σβήσει πριν παραδώσει το γραπτό του;
Dropsreef Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Ελπίζω κάποιος να έχει insomnia και να απαντήσει σύντομα γιατί έχω κάποιον εδώ που θα τα τινάξει από την αγωνία: Αν κάποιος έχει γράψει στο πρόχειρο με μολύβι στην τελευταία σελίδα (πρόχειρο), είναι υποχρεωμένος να τα σβήσει πριν παραδώσει το γραπτό του; Oχι ρε μην αγχωνεσαι!Παζει να μην κοιτανε καν την τελευταια σελιδα οι εξεταστες!Αν εβλπεπες πως γινετε η διορθωση των γραπτων ειλικρινα θα επεφτες κατω απο τα γελια!
leftezi Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ, φίλε μου. Το ότι παίζει ρόλο ο βαθμολογητής είναι γνωστό. Απλά είπα μήπως κάποιος ξέρει αν υπάρχει κάποιος τέτοιος κανονισμός.
Dropsreef Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ, φίλε μου.Το ότι παίζει ρόλο ο βαθμολογητής είναι γνωστό. Απλά είπα μήπως κάποιος ξέρει αν υπάρχει κάποιος τέτοιος κανονισμός. Δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι για αστεια πράγματα!Εδω μερικες φορες δεν διαβαζουν καν ολοκληρη την λυση της ασκησης παρα μονο το τελικο αποτελεσμα σε μαθηματα που ανηκουν στις λεγομενες "θετικες επιστημες"!Θα ασχοληθουν με την τελευταια σελιδα?
timekeeper Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Βοηθήματα:Μπάρλας στα μαθηματικά κατεύθυνσης. Δημόπουλος στη φυσική κατεύθυνσης. Εγγύηση. Όντως χωρίς βοηθήματα, μόνο με τα βιβλία του σχολείου δεν κάνεις τίποτα. Συνυπογράφω για τον Μπάρλα. Φυσική επίσης προτείνω Μαθιουδάκη και φυσικά Walter Lewin http://ocw.mit.edu/OcwWeb/Physics/8-01Physics-IFall1999/CourseHome/index.htm
tempo Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι για αστεια πράγματα!Εδω μερικες φορες δεν διαβαζουν καν ολοκληρη την λυση της ασκησης παρα μονο το τελικο αποτελεσμα σε μαθηματα που ανηκουν στις λεγομενες "θετικες επιστημες"!Θα ασχοληθουν με την τελευταια σελιδα? δεν νομίζω να ισχύει αυτό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.