Praetorianos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Βοηθήματα: Μπάρλας στα μαθηματικά κατεύθυνσης. Δημόπουλος στη φυσική κατεύθυνσης. Εγγύηση. Όντως χωρίς βοηθήματα, μόνο με τα βιβλία του σχολείου δεν κάνεις τίποτα.
nickarmy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 αχ αυτός ο μπάρλας γενιές ολόκληρες έχει διδάξει , όπως και ο σαλτερής
konstantina_ena Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 κοιτα αρχικα χημεια δεν εχω!!! Κατα 2 φυσικη μαθαινω την θεωρια με την μια αλλα δεν καταλαβαινω τυπους πρεπει να μου εξηγησει καποιος βασικα!!! Μαθηματικα θυμαμαι τα παντακαι κυριως αρχες οικονομικης διαχειρισησ!!μπορει και αν εχεισ δικιο τι να πω και να μην πατησω καν αν δεν βγαλω ακρη με φυσικη!!!Θα προσπαθησω και αν δεν τα καταφερω....παντως η φυσικη ειναι πολυ ωραια και βατη!!!οσο αφορα τη θεωρια παντα!!!!
nickarmy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 το σαλτερή για αναπόληση τον ανάφερα ..... μάλλον θα χρειαστείς φροντιστήριο
black_widow Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δεν έχω καταλάβει , θα κάνεις φροντιστήριο ή όχι; Για Α.Ο.Δ.Ε. και Α.Ο.Θ. προτείνω Μάνο Βασιλείουhttp://www.poukamisas.gr/ekdotikosoikos/book/arxes_organosis http://www.poukamisas.gr/ekdotikosoikos/book/arxes_oikonomikis_theorias_a http://www.poukamisas.gr/ekdotikosoikos/book/arxes_oikonomikis_theorias_b Για παλαιότερα θέματα πανελλαδικών και απαντήσεις πήγαινε εδώ http://www.poukamisas.gr/frontistiria/
Praetorianos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 κοιτα αρχικα χημεια δεν εχω!!!Κατα 2 φυσικη μαθαινω την θεωρια με την μια αλλα δεν καταλαβαινω τυπους πρεπει να μου εξηγησει καποιος βασικα!!! Γι' αυτό σου είπα βοηθήματα, εξηγούν τα πάντα περιληπτικότατα. Αν είναι να ξαναδώσεις, τα 30-40 ευρώ δεν είναι τίποτα μπροστά στη σχολή και τον κόπο. Μαθηματικα θυμαμαι τα παντακαι κυριως αρχες οικονομικης διαχειρισησ!! Εξκιούζ μι, τι σόι μαθηματικά έκανες στη σχολή? Γιατί αμφιβάλλω αν πολλές σχολές ασχολούνται με Fermat και ΘΜT. Δεν είναι μόνο οι παράγωγοι και τα ολοκληρώματα που λες, άντε τα βασικά τα θυμάμαι. Όσο για τους μιγαδικούς, είσαι σίγουρη ότι θυμάσαι τα πάντα? Εννοώ σε τι σχολή πήγαινες ή σε ποια δουλειά δούλεψες και έκανες μιγαδικούς?
IMAndreas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Ίσως να εννοεί πως τα θυμάται από παλιά και όχι από τη σχολή.....γιατί δέσμες κάνανε πιο προχωρημένα μαθηματικά.. Για βοηθήματα τώρα εμένα μου άρεσε πολύ της φυσικής του σαββάλα μαθιοδάκης - παναγιωτακόπουλος. Για μαθηματικά μόνο από σημειώσεις του φροντιστηρίου έγραψα 18,5....αλλά του μπάρλα που αναφέρονται από ότι έχω ακούσει και όσο λίγο έχω δει φαίνονται καλά....... Από βιβλία θες ακόμα ανάπτυξη εφαρμογών να μάθεις απόξο την θεωρία
konstantina_ena Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα!!!απο τη δεση τα θυμαμαι γιατι στη σχολη καναμε οικονομικα μαθηματικα,διοικηση οικονομιασ και η πολικιτη οικονομια που ειχα στη θεση ειναι ιδια με τις αρχες οικονομικης θεωριας!!!δενθα παω σε φροντιστηριο για αρχη!!!Ισως κανω κανενα ιδιαιτερο μαθηματικα και φυσικη!!!!
Praetorianos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μα δεν λέω για την οικονομία αυτή παλεύεται, λέω για τα μαθηματικά που αν δεν έχεις μια άλφα τριβή μαζί τους τα ξεχνάς μετά από λίγο. Δηλαδή κι εγώ θυμάμαι τι λέει το Fermat πάνω κάτω, αλλά αν μου βάλουν τώρα καμία περίεργη άσκηση θα καταλήξω να την κοιτάω. Αν πάλι στις δέσμες τα έκαναν τόσο προχωρημένα ή έχεις τόσο καλή μνήμη, καλή επιτυχία!
konstantina_ena Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 δεν εχω δει και ολη την υλη!!!πρεπει να κατσω να διαβασω!!παρατησα τη φυσικη γιατι μαθαινα αμεσως τη θεωρια αλλα απο ασκησεις δεν καταλαβαινα να πιασω τα μαθηματικα που θερωω οτι τα θυμαμαι μεχρι να βρω κανενα καθηγητη φυσικης η τελος παντων να μπω στο κλιμα του διαβαζω να ανεβει η ψυχολογια μου και με την φυσικη βλεπω τι κανω!!!!για να πω την αληθεια πρεπει να περασει το σαββατοκυριακο να εχω διαβασει κανενα κεφαλαιο μαθηματικα να κανω και ασκησεις και τοτε θα σας πω!!μπορει να μην καταλαβαινω και τιποτα στο τελος τι να πω και να μην πατησω καν να δωσω!!δεν το ξερω αν εκανα την αιτηση ηταν απο θεμα χρονου και μονο!!!για να πω την αληθεια θα ηθελα να παω εστω και αν το διαβασμα μου δεν παει οπως επιθυμω γιαιτ θα δωσω του χρονου και θα ηθελα να ειμαι προετοιμασμενη!!!παντως φυσικη που το ηξερα οτι ηταν το χειροτερο μου τα παω απιστευτα καλα και θυμαμαι την θεωρια αλλα ασκησεις χαλια .....και απο οτι ειδα στα θεματα θεωρια δνε βαζουν!!!!!η εκανα λαθος???????
IMAndreas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Έχει 4 θέματα....το 3ο και 4ο είναι ασκήσεις. Το 1ο που έχει Σ-Λ και πολλαπλής επιλογής είναι θεωρία Το 2ο συνήθως έχει εφαρμογή τύπου και απόδειξη τύπου που θεωρείται θεωρία
konstantina_ena Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 εγω οταν εδινα πανελληνιες η θεωρια μασ ηταν παπαγαλια ολη!!!το σωστο η λαθοσ δεν υπηρχε επρεπε να γραψεις ολο το κομματι!!π.χ.περιοδικα φαινομενα ολο το κομματι και αν ξεχνουσες μια λεξη αλλαζει ολος ο ορισμος!!και εγω ετσι εμαθα την θεωρια της φυσικης το πρωτο κεφαλαιο τωρα(απεξω)και ειναι ανουσιο τελικα γιατι εχει να κανει με το πως αντιλαμβανεσαι τη θεωρια!!!εμεις τα μαθαιναμε παπαγαλια καταλαβαινες δεν καταλαβαινες επρεπε να γραψεις ολοκληρο κομματι!!!αρα δεν εχει να κανει με την αποστηθιση οσο με το αν καταλαβαινεις τους νομουσ τησ φυσικης!!!Και δεν ξερω αν γινεται και μαθηματικα αυτο ειναι ολα πολλαπλης επιλογης η θεωρια? μαθηματικα παντως τους πινακες τους θυμαμαι!!!!!
IMAndreas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Στα μαθηματικά είναι πιο σύνθετο γιατί πρέπει να εξηγείς και σε κάθε περίπτωση γιατί είναι σωστό ή γιατί είναι λάθος. Αυτό για την παπαγαλία εντάξει όχι παπαγαλία αλλά πρέπει να το περάσεις 1-2 αναγνώσεις όλο το βιβλίο και τις λεζάντες εικόνων (έχουν πέσει σε Σ-Λ παλαιότερα) βέβαια και 1 σ-λ να χάσεις για την ώρα που θα αφιερώσεις στο διάβασμα του βιβλίου δεν σε νοιάζει... Στην ερωτησή σου τι εννοείς ακριβώς? Πάντως στα μαθηματικά παίζουν σ-λ, πολλαπλής, απόδειξη τύπων και τέτοια...
konstantina_ena Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 αυτο εχει μεγαλη σημασια γιατι η παπαγαλια θα ηταν πολυ δυσκολη για εμενα οχι τοσο γιατι δεν μπορω να παπαγαλησω οσο λογω χρονου!!παντως εκλεισα να μιλησω με εναν φιλο φυσικο γιατι δεν βγαινει οντωσ ετσι!!τα μαθηματικα κατευθυνσης υποτιθεται οτι ειναι τα πιο δυσκολα? ---------- Προσθήκη στις 21:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:01 ---------- εννοω απο τα αλλα μαθηματικα γιατι μαλλον μου λειπει καποιο βιβλιο...στα μαθηματικα εννοω
IMAndreas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Γενικά μαθηματικά κατεύθυνσης θεωρείται το δυσκολότερο μάθημα από θετική και τεχνολογική κατεύθυνση αλλά εννοείτε πως είναι δυσκολότερο τουλάχιστον περισσότερο από τα μαθηματικά γενικής (στατιστική...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.