Προς το περιεχόμενο

πανελλήνιες εξετάσεις

konstantina_ena

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όσο για το αν έχει να κερδίσει κάτι, μπορεί να πάει να γραφτεί μόνο για το πάσο.

Και να φάει τη θέση κανενός παιδιού ρε απλά για το πάσο? :P

Οταν γραφεις γλωσσα 9.1

ΟΔΕ 12.8

Μαθηματικα 1.2 και 2

Αναπτυξη εφαρμογων 0.2

Φυσικη 1.8

Όχι ότι είναι δουλειά μου, αλλά πως διάολο γράφεις 0 ανάπτυξη και 2 Φυσική? Μήπως ήταν ανάποδα? :-D

ΥΓ Πάντως 40%+ λένε ότι έγραψε από 0-4,9 στα μαθηματικά κατεύθυνσης, αληθεύει? Τι Βατερλώ ήταν αυτό?

Δημοσ.

τι πιστευεται δηλαδη εσεις που λετε να κανει μηχανογραφικο

οτι θα πεσουν οι σχολες ακομα και στο 4?

αν ειναι να κανω και εγω μηχανογραφικο:lol:

Δημοσ.

ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΓΕΩΛΟΓΙΑ ΠΑΤΡΑΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ

Εβγαλα παραπανω αποτι περιμενα!!Εντωμεταξυ με το που πατησα το ποδι μου στο προαυλιο μου κοπηκαν τα ποδια οι κολλες τοιχοκολλιμενες στα 20μ μακρια μου και δεν ηθελα να παω να δω!! Ηταν και ο επιστατης ο μ__κας με το που με βλεπει "Ε Μητσο μια χαρα τα πηγες" μην πεις τιποτα του λεω ασε με να δω μονος μου!! "14000 μορια εβγαλες μου κανει" αν και δεν ηθελα να μου πει τιποτα με το που το ακουσα πηρα μια χαρααααααααα!!!! Εμας μας τα ειχαν βγαλει ολα!! Και τα μορια μας σε καθε πεδιο τοιχοκολλιμενα!!

ΑΟΔΕ 19.3

Βιολογια 18.6

Εκθεση 10.8

Μαθηματικα κατ 12.3

Φυσικη κατ 11.1

ΑΕΠΠ 14.2

2ο πεδιο 14400

3οπεδιο 14070

40πεδιο 14400

Δημοσ.
Copy paste από ischool; Γι' αυτό πήρες 10,8 έκθεση.

χοαοχαοχ ποιος εισαι απτο ισκοολ? :P

ε τι αλλα θα γραφω εδω :))))

Δημοσ.

η μαλλον ας κανει ο καθενας μηχανογραφικο

απο ολους ακουω οτι ζωικης και φυτικης παραγωγης δεν θα ειναι ουτε 5

τιποτα δεν θα χασεις

Δημοσ.
TEI αυτοματισμού Σαλονίκη έχετε ακούσει κάτι;

Παίζει να πέσει καμια 50αρια μόρια; :)

Έτσι λένε τα κανάλια και οι φροντιστηριάρχες, για πτώσεις παντού από 50-150 και πάνω μόρια.

Αλλά να σου πω μια πιο αξιόπιστη μέθοδο από αυτούς? Κορώνα-γράμματα. Κοινώς αν δεν δεις αποτελέσματα, μην ακούς κανένα. Κάθε χρόνο άλλα ντι άλλων λένε, πόσο μάλλον φέτος που έχουν πέσει τόσο οι βάσεις και που έχει χτυπήσει η κρίση.

Δημοσ.

ΥΓ Πάντως 40%+ λένε ότι έγραψε από 0-4,9 στα μαθηματικά κατεύθυνσης, αληθεύει? Τι Βατερλώ ήταν αυτό?

Απορεις? Δεν ηταν Βατερλω, αναμενομενο ηταν.

Για πολλους και διαφορους λογους τα παιδια δεν ξερουν μαθηματικα. Και πως αλλωστε να ξερουν οταν το σχολειο/οι καθηγητες/δασκαλοι τους τα διδασκουν με τετοιο γλοιωδη και αθλιο τροπο που να κανουν τα παιδια να τα μισουν θανασιμα απο την 1η γυμνασιου ηδη?

Οταν το επιπεδο εχει πεσει τοσο χαμηλα στα θεματα εξετασεων των μαθηματικων κατευθυνσης, οι ασκησεις ειναι τελειως αστειες για καποιον που ξερει καλα μαθηματικα λυκειου και το 20 να ειναι πολυ ευκολο να το παρεις και ξαφνικα βλεπεις κατω απο την βαση το 40% και μαλιστα με απιστευτα αισχρους βαθμους(1.2, 0.6 κλπ) και καποιος να χαιρεται επειδη πηρε 16, τοτε καταλαβαινεις για το τι επιπεδο παιδειας εχουμε.

Και η μαθηματικη σκεψη, η μαθηματικη λογικη - ορθολογικη σκεψη, ειναι απο τα σπουδαιοτερα πραγματα που μπορει καποιος να αποκτησει σε αυτο που λεμε παιδεια. Και αν δεν τα εχεις αυτα εχουμε τα γνωστα αποτελεσματα του να περιβαλλομαστε απο βλακες παντου!

Δημοσ.

Παιδιά η θεωρητική πάτωσε παντού ή μόνο στο δικό μου σχολείο;

Μόνο 2-3 μαθητές έγραψαν πάνω απο 15000 μόρια..

Εγώ έβγαλα 18900 στο 4ο και στο 2ο !

(Τεχνολογική κατεύθυνση)

Αρκετά καλά.. Μόνο έκθεση ψιλοπάτωσα με 14.8!

Δημοσ.
Έτσι λένε τα κανάλια και οι φροντιστηριάρχες, για πτώσεις παντού από 50-150 και πάνω μόρια.

Αλλά να σου πω μια πιο αξιόπιστη μέθοδο από αυτούς? Κορώνα-γράμματα. Κοινώς αν δεν δεις αποτελέσματα, μην ακούς κανένα. Κάθε χρόνο άλλα ντι άλλων λένε, πόσο μάλλον φέτος που έχουν πέσει τόσο οι βάσεις και που έχει χτυπήσει η κρίση.

Είμαι 18 μόρια κάτω από την βάση του 09....

:(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...