timekeeper Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Πλέον η c έχει δυναμικούς πίνακες. Ναι φίλε μου, το αναφέρω στη σημείωση. Ακόμη και η C όπως είπες, για να μην αναφέρω την Python για παράδειγμα. Οπότε, αν όντως δόθηκε τέτοια οδηγία, καταλαβαίνετε το επίπεδο των γνώσεων των ατόμων που κατέχουν καίριες θέσεις...
konstantina_ena Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Καλή επιτυχιά σε όσους γράφουν αρχες οικονομικης θεωρίας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
timekeeper Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Πάντως με την διόρθωση της ΑΕΠΠ γίνεται σφαγή μεταξύ καθηγητών φροντιστηρίων, διορθωτών κτλ. ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ για να μην πω τίποτα άλλο, δεν προγραμματίζουμε σε ENIAC! Μιλάμε για το 2010 κι ακόμα ψάχνεστε αν είναι σωστή ή όχι η λύση με πίνακες;;; Το θέμα είναι πως όλοι οι νοήμονες διορθωτές δεν θα κόψουν μονάδες, αλλά αυτοί που διαφωνούν θα κόψουν!!! Κάποτε λέγαμε ότι οι πανελλήνιες είναι και θέμα τύχης, αλλά δεν εννοούσαμε να πέσουμε σε διορθωτές με γνώσεις σε τεχνολογικό μάθημα! Μιλάμε ότι το υπουργείο δεν είναι ικανό ούτε να καν να εκδώσει προτεινόμενες λύσεις! Αίσχος (όχι για μένα που στο κάτω κάτω δεν κρέμεται το μέλλον μου από τις πανελλήνιες) αλλά για την πιτσιρικάδα.
gvarth Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Είναι απαράδεκτοι να παίζουν με τις τύχες της νεολαίας !
timekeeper Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Και συνεχίζεται ο παραλογισμός με διορθωτή ο οποίος υποστήριξε ότι πρέπει να κοπούν μόρια σε όσους το λύσανε με πίνακες ώστε να πριμοδοτηθούν οι "διαβασμένοι" που το υλοποίησαν διαφορετικά... Απαντώ: ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ που διδάσκεις κιόλας, αν εγώ ήθελα να υλοποιήσω τον αλγόριθμο σε Python (σε περίπτωση που δεν ξέρεις, είναι γλώσσα προγραμματισμού), θα μου πετούσε λάθος ή θα έτρεχε κανονικά;;; Άι σιχτίρ κοπρόσκυλα μια ζωή!
Ather Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Έχω ακούσει ιστορίες σε πανεπιστήμια του στυλ έγραφες κώδικα στο χαρτί και αν ο υπολογιστής δεν το μεταγλώττιζε ο καθηγητής το έκοβε. Επιμένεις να το γράψεις σε python δηλαδή;
gadg3takias Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 ΤΕΛΟΣ guys, αυτό ήταν!!!! Next thing to do: Get a life... αχαχαχαχαχ :Ρ Καλά αποτελέσματα σε όλους! (Τελικά οι πανελλήνιες είναι υπερεκτιμημένες!)
konstantina_ena Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 καλα αποτελεσματα και ότι επιθυμειτε .......... στην εξω ζωη σας!!!!!!!!!
Alexandros_91 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 παίδες αραξτε.....οι πανελλαδικες τελειωσαν....οι βασεις θα πεσουν γιατι τα θεματα ηταν παλουκια.......καλη μας επιτυχια και καλο καλοκαιρι!!!!
JimxxZe Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Σε μια ωρα και κατι θα εχουν αναρτηθει οι βαθμολογιες σε ολα τα Λυκεια!! Σε καποια οι μαθητες ξερουν ηδη τι εχουν γραψει!! Εγω δεν εχω παει σχολειο ακομα αλλα αποτι μου ειπανε κατι συμμαθητες μου δεν εχουν βγαλει τπτ ακομα!! Εχω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ αγχοςς!!!! Δεν νομιζω να καταφερω να παω σχολειο και να κοιταξω τι εχω γραψει!! Πωωωωωω Οι βαθμολογιες λενε θα αναρτηθουν και στο ιντερνετ σστη ιστοσελιδα του υπουργειου !!! KAΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
fe31h Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Στα σχολεια θα μπουν τα αποτελεσματα? απο το ιντερνετ δεν μπορουμε να τα δουμε? Καλη επιτυχια σε ολους!!!
klainmaingr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά. Ελπίζω όλοι να δείτε αυτά που περιμένετε και παραπάνω. Αλλα και αν πάλι όχι, η ζωή είναι πολύ μεγαλύτερη απο τις χαζοπανελλήνιες. Και choose wisely στο μηχανογραφικό τώρα για να μη τραβιέστε τζάμπα σε κάτι που θα το βάλετε εκεί που ξέρετε, αν και όταν το τελειώσετε
fe31h Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 ιντερνετ το απογευμα... μαλιστα... και απο που? γιατι παιρνω το σχολειο τηλεφωνο και τιποτα... μου βγαινει το φαξ.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.