StrEaMLiNe Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Το δύσκολο και το εύκολο είναι σχετικές έννοιες, εξαρτώνται από το πόσο έχεις διαβάσει κατά τη διάρκεια της χρονιάς, το κατά πόσο τα "πιάνεις", ακόμα και από την τύχη. Για μαθηματικά μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, περιμένετε να βγουν επίσημα στοιχεία για το ποσοστό των υποψηφίων που έπεσε κάτω από τη βάση. Και πέρυσι τα ίδια λέγανε και είδαμε τα αποτελέσματα. Οι σχολές-φιλέτα πόσο να ανέβουν, είναι ήδη στο ταβάνι οι βάσεις.
konstantina_ena Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 streamline καθηγητης είσαι?συγκεκριμένα διορθωτής?
StrEaMLiNe Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 streamline καθηγητης είσαι?συγκεκριμένα διορθωτής? Όχι καμία σχέση, απλά παρακολουθώ τι γίνεται. Όταν κάθε χρόνο το 50 (και βάλε) τοις εκατό των υποψηφίων είναι κάτω από τη βάση στα μαθηματικά κατεύθυνσης, δε μπορείς να πεις ότι είναι και εύκολα-γελοία τα θέματα.
konstantina_ena Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 οντως!!!!!!!!!!!!!!!!Καλα ακουγα απο μια φιλολογο στο αλτερ να μιλαει για τις βασεις!!!!!!!έλεγε ότι οι βάσεις θα πέσουν φέτος πάρα πολύ και ότι συγκεκριμένα μαθηματικά κατευθυνσης και γενικής έχουν παει πολύ χαλια τα παιδιά!!!!!!Καλα φιλόλογος και να γνωρίζει πώς εχουν γράψει πως γίνεται?Πετανε μια βλακεία για να έχει τηλεθεαση το καθε καναλι και ότι να ναι!!!!
StrEaMLiNe Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Για τα μαθηματικά κατεύθυνσης λίγο πολύ δεδομένο είναι, για τα μαθηματικά γενικής ακούστηκε γενικότερα ότι σημειώθηκε μια σφαγή. Ε αυτή μπορεί να βασίστηκε σε αυτά για να εκφέρει άποψη, μπορεί και να είχα κάποια inside πληροφορία όμως. Τα γραπτά θα έχουν ήδη σταλεί στα κέντρα λογικά, τουλάχιστον της έκθεσης και της επιλογής. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τις βάσεις δεν παίζει ρόλο μόνο η βαθμολογία που θα καταφέρει να συγκεντρώσει ένας υποψήφιος αλλά και οι επιλογές του. Όποιος δίνει επομένως ας κάνει κανονικά το μηχανογραφικό του κι ας μη βασίζεται στα λεγόμενα διαφόρων ειδικών που βγαίνουν στα κανάλια, μη πάθει καμιά ζημιά.
konstantina_ena Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 παντως τα γενικης και τα κατευθυνσης εμενα μου φανηκαν ευκολα!!!!!!!!!!!!!
FUNKER_3 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Παιδια εγω στην εκθεση που εγραψα οταν τελειωσα ηρθε να μου το παρει η επιτηρητρια το τετραδιο μου(επειδη εχω πατεριτσες δν σηκωθηκα)και κοιταξε τις σελιδες και με ρωτησε εδω εχεις τελειωσει?και αυθορμητα εγω ειπα ναι....ενω απο οτι θυμηθηκα μετα απο ωρες η εκθεση μου δν τελειωνε απο εκεινη την πλευρα του τετραδιου...αλλα συνεχιζοταν και στην αλλη ομως νομιζω οτι εγραψε τελος μια σελιδα πριν και με αφησε την εκθεση μιση συγνωμη που δν τα εξηγω καλα αλλα καπως ετσι ειναι.....τι λετε?ο βαθμολογητης θα συνεχισει να βαθμολογει την εκθεση και απο την αλλη σελιδα η' οχι?
konstantina_ena Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 τι να πω δεν ξερω περιεργη περιπτωση εδω πρεπει να πει καθηγητης εκθεσης!!!!!!!!!!!!!!!! ---------- Προσθήκη στις 23:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:30 ---------- παντως λογικα θα το ειδε γιατι κοιτανε και το προχειρο....................του κερατα τοσο στοκος δεν γινεται πια!!!!!!!!!!!!!!!!!
FUNKER_3 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 δν ειμαι σιγουρος οτι εκανε λαθος ...επειδη γινοταν και ενα μπαχαλο στο τελος και ημουν και μακρια....μπορει και να το εκανε σωστα αλλα λεμε αν......γινεται να κανω επαναβαθμολογηση?
konstantina_ena Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 εγω αποκλειω να εκανε λαθος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γινεται παντως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
javavall Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 δν ειμαι σιγουρος οτι εκανε λαθος ...επειδη γινοταν και ενα μπαχαλο στο τελοςκαι ημουν και μακρια....μπορει και να το εκανε σωστα αλλα λεμε αν......γινεται να κανω επαναβαθμολογηση? Δυστυχώς νομίζω ότι μπορείς να δεις το γραπτό σου μόνο, αλλιώς όλοι θα πήγαιναν για αναβαθμολόγηση. Κανονικά μέχρι την υπογραφή διορθώνουν οι καθηγητές. Φαντάζομαι ότι θα εξαρτηθεί από τον εκάστοτε διορθωτή και τις ευαισθησίες του εάν καταλάβει το λάθος που έγινε.
konstantina_ena Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 ειναι αδικο ομως!!!!!!!!!!! Ας πούμε οτι εγινε οντως και εγινε απο λαθος του επιτηρητη δεν είναι αδικία!!!Δηλαδη αν ο επιτηρητής είναι στόκος πρέπει να την πληρωσει ο καθε εξεταζόμενος!!!!!ΑΔΙΚΙΑ Και ας υποθέσουμε οτι το βλέπει το γραπτό του και όντως η υπογραφή ειναι πριν την σελιδα που εχει τελειώσει τότε ή η επιτηρητρια ηταν στόκος ή κατι δεν πήγε καλα σε όλη την διαδικασία....................................................................Οτι και να ισχύει είναι αδικία!!!!!!!!!!!!!!!!
javavall Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Οτι και να ισχύει είναι αδικία!!!!!!!!!!!!!!!! Ίσως, αλλά άμα ίσχυε το ανάποδο θα έπεφτε πολύ εκμετάλλευση. Υποτίθεται ότι αφού συμφωνήσεις και εσύ, βάζει την υπογραφή ο επιτηρητής, οπότε είναι πρώτα δικό σου λάθος. Δεν μπορεί να ξέρει ο διορθωτής αργότερα τι ακριβώς έγινε...
konstantina_ena Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 αυτο όμως είναι ξεχωριστη περιπτωση και μαλιστα παρα πολυ ειδικη γιατι οντως κατι πηγε στραβα.................και δεν φταιει ο μαθητης και θα επρεπε να γινεται κατι σε αυτη την περιπτωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Περα απο αυτο θεωρω οτι η καθηγητρια καταλαβε εκει που τελειωσε είναι πολυ προσεχτικες οι επιτηρητες!!!αυτοι που μου εχουν τυχει εμενα τουλαχιστον!!!!!!!
Ather Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 τι να πω δεν ξερω περιεργη περιπτωση εδω πρεπει να πει καθηγητης εκθεσης!!!!!!!!!!!!!!!! ---------- Προσθήκη στις 23:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:30 ---------- παντως λογικα θα το ειδε γιατι κοιτανε και το προχειρο....................του κερατα τοσο στοκος δεν γινεται πια!!!!!!!!!!!!!!!!! Κοιτάνε το πρόχειρο; Δεν το νομίζω. (Λογικά)Κοιτάνε μέχρι εκεί που μπαίνει υπογραφή. Δεν είναι θέμα στόκου, αλλά νόμου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.